Kasım ayı transfer olacaklar burda mı

arkdslar sonucum çıkmıs baktım ama suan musterım esımle seslı paylasmadım bıle 210,0
Çok şükür ya, çok sevindim, her gün böyle güzel haberler almaya devam ederiz inşallah 🤲 Sağlıkla dünyaya gelsin sağlıkla büyütün inşallah minnoşunuzu 🙏🧿

Kızlar merhaba, pozitif haberlerinizi okudum içim umutla doldu. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Benim transferim 11 kasımda oldu. Evde farklı markalara ait iki adet tarihi geçmiş test vardı. bugün dayanamayıp yaptım. İkisinde de çift çizgi gördüm. Normalde test günüm pazartesi ancak ben dayanamayıp yarın gidip test vereceğim.
Transferden 9 gün sonra test yaptırınca beta hcgnin kaç çıkması beklenir?

benımkı öle oldu 9,gun bugun. Hastanenın verdiği planda da öleydı test gunu. 10kasım transfer oldum. sız 1 gun sonra olmussunuzz yarın baktırabılırsınız.

benımkı öle oldu 9,gun bugun. Hastanenın verdiği planda da öleydı test gunu. 10kasım transfer oldum. sız 1 gun sonra olmussunuzz yarın baktırabılırsınız.
Teşekkür ederim. İnşallah yarın sizin gibi yüksek değerleri göreceğim. Hem idrar testi sonuçları hem de hissettiklerim bu yönde🙏

Kızlar merhaba, pozitif haberlerinizi okudum içim umutla doldu. İnşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Benim transferim 11 kasımda oldu. Evde farklı markalara ait iki adet tarihi geçmiş test vardı. bugün dayanamayıp yaptım. İkisinde de çift çizgi gördüm. Normalde test günüm pazartesi ancak ben dayanamayıp yarın gidip test vereceğim.
Transferden 9 gün sonra test yaptırınca beta hcgnin kaç çıkması beklenir?
Benim de 11 Kasım ben de kaset test yaptım bugün ama tek çizgi çıktı 😔, moralimi bozmam diyordum ama bozuyormuş insan. Keşke yapmasaydım da test günümü bekleseydim. Adet olacak gibi karnım belim ağrıyor bir de o da canımı sıkıyor.

Benim de 11 Kasım ben de kaset test yaptım bugün ama tek çizgi çıktı 😔, moralimi bozmam diyordum ama bozuyormuş insan. Keşke yapmasaydım da test günümü bekleseydim. Adet olacak gibi karnım belim ağrıyor bir de o da canımı sıkıyor
Benim de 11 Kasım ben de kaset test yaptım bugün ama tek çizgi çıktı 😔, moralimi bozmam diyordum ama bozuyormuş insan. Keşke yapmasaydım da test günümü bekleseydim. Adet olacak gibi karnım belim ağrıyor bir de o da canımı sıkıyor.
Sıkma canını asıl sonuç idrarda çıkacak. Seni anlıyorum ben de kendime söz vermiştim bakmayacağım diye. Evdeki testlerin tarihi 2020 ekimde dolmuş o nedenle güvenemiyorum sonucuna.
Taze transfer miydi senin? Tazede değer düşük çıkabiliyormuş.

Sıkma canını asıl sonuç idrarda çıkacak. Seni anlıyorum ben de kendime söz vermiştim bakmayacağım diye. Evdeki testlerin tarihi 2020 ekimde dolmuş o nedenle güvenemiyorum sonucuna.
Taze transfer miydi senin? Tazede değer düşük çıkabiliyormuş.
Yok dondurulmuş 5. gün embriyosu. Hayırlısı artık düşünmekten yoruldum..

O testlerden yanılma payı çok var bide erken yapmışınız boşuna sıkmayın canınızı olumlu düşünün sizden de güzel haberler gelecek inanıyorum 🙏🙏
İnşallah öyledir, haklısınız , erken olduğunun da farkındayım aslında ama forumda yapıp poztif görenleri görünce heveslendim bir ihtmal olursa dedim işte. Neyse moral bozmadan beklemeye devam artık, teşekkür ederim 🙏

Canım son kullanma tarihinden sonra belki işlevini yitiriyordur, inşallah hata vardır inşallah çok güzel bir değer çıkar. Bazı merkezler 9.güne veriyor dondurulmuş 5.gün embriyosunda testi, sabah kan mı versen acaba veya taze test alsan.

Canım son kullanma tarihinden sonra belki işlevini yitiriyordur, inşallah hata vardır inşallah çok güzel bir değer çıkar. Bazı merkezler 9.güne veriyor dondurulmuş 5.gün embriyosunda testi, sabah kan mı versen acaba veya taze test alsan.
Testin son kullanma tarihi geçik değil ki bugün aldım. Test günüm pazar, 10. gün yap demişti doktorum. Beklycem artık, zaten elden başka bişi gelmiyor.

Kusura bakmayın alıntı yapan mesajla birlikte okuyunca karıştırmışım. Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin, pazar günü hüzel haberlerinizi duyarız inşallah 🌸

benım 4.gun dondurulmus ıkı embrıyo. kendınızı yıpratır derecede dusunmeyın gercekten. verecek olan Rabbım , zamanı geldıyse hıcbırsy bahane deıl buna ınanın. hep öle dusundum ben. ben 9yıl oldum evlenelı ılk etap üzülüuodum benım yakın zamanda evlenenlerı çoçuklu gorunce yada hamıle haberlerinı, subatta kardesım hamıle aberını aldım ınanın hayırlı olsun dıyemedım sadece baktrdınızmı dıyebıldım. sonra bana dedıkı hayırlı olsun demedın bazı mutlulukr yasanmıo dıyebıldım sadece. ama şukurler olsun Rabbıme zaman bugunmus haberı almaj

kızlar 3 gün oldu transfer olalı ama 2 gündür berbat durumdayım aşırı bir baş agrısı tansiyonm çok yükseliuor inanlımaz midem bulanıyor çok afedersiniz sürekli geyiriuorm , hemşireyi aradm herhangi birşey olmaz sadce parol için dediker ama duramıyorm ben agrıdan böyle birşey olan oldmu acava

Back
X