Rabbim kucagimizi doldurdursun insalah Kasım başında adet tarihim sonlarda olur benimkide evlatla sınamak çok zorKasım'da olacak aşırı derecede heyecanliyim. Negatif olursa ne yapacağım hiç bilmiyorum
Bir kere kendiliğinden hamile kaldım hevesim kursağımda kaldı çok büyük bir üzüntüydü. Rabbim tekrarını yaşatmasın yüzümüzü güldürsün
Aminnn hepimizin inşallahhhRabbim kucagimizi doldurdursun insalah Kasım başında adet tarihim sonlarda olur benimkide evlatla sınamak çok zor
Amin insallahAminnn hepimizin inşallahhh
Çok doğru söylediniz. Yokluğu çok zor
Zorluğuna razıyım İnşallah hepimize hayırla sağlıkla kolaylıkla nasip olur
Kötü düşünmeyin.Ben iki çocuğumu kaybettim 9 yaşında da cihazlara bağlı kızım var eşimle genetik taşıyıcılığımız var bu yıl tüp Bebek yapmaya karar verdik amh düşük olduğunu öğrendim çok zor ve meşakkatli bir yol 2 toplama yaptık çok şükür bir tane sağlıklı bulduk tek bir şansım var inşaallah bebeğim bizimle olur
Rabbim isteyen herkese naip etsin insallahKötü düşünmeyin.Siz zaten hamile kalabilen birisiniz. Tüp bebek tedavisi size sağlıklı evlat şansı verecek inşallah. Rabbim yüzünüzü güldürsün
Aminnn, hayırlı sağlıklı evlatlar inşallahRabbim isteyen herkese naip etsin insallah
Aminnn, hayırlı sağlıklı evlatlar inşallah
Geçen hafta Salı günü oldum ara ara lekenme var sürekli değilNe zaman oldunuz kanamaniz devam ediyor mu
Bende bu hafta yaptırmak istiyorum İstanbul da belli labaratuvarlar yapıyor sadece iki türlü biri kandan biri rahimden şeklinde hangisini tercih edersenizkızlar transferden önce nk hücre paneli testi yaptıran bilgisi olan var mı ? kır testiyle bunlar farklıymış sanırım. ben kır değil de diğerini yaptırayım diyorum. tecrübe eden var mı
Benim eşimde varikosel 4. Seviye imsi yaptırdık biz o sebeple sordumMikro çip ile sperm seçildi. Piezzo yapılmadı. Sperm direkt yumurtaya enjekte edildi.
Benim de lekelenme devam ediyor hiç durmadı Çarşambadan beridirGeçen hafta Salı günü oldum ara ara lekenme var sürekli değil
İnsanın içinde bir acaba mı oluyor tabiki ancak onu da rabbimden kabul edersek daha kolay olur bizim için ama olumsuz düşünmek yok inşallah kasımda hepimiz pozitifi göreceğizKasım'da olacak aşırı derecede heyecanliyim. Negatif olursa ne yapacağım hiç bilmiyorum
Bir kere kendiliğinden hamile kaldım hevesim kursağımda kaldı çok büyük bir üzüntüydü. Rabbim tekrarını yaşatmasın yüzümüzü güldürsün
Çok doğruİnsanın içinde bir acaba mı oluyor tabiki ancak onu da rabbimden kabul edersek daha kolay olur bizim için ama olumsuz düşünmek yok inşallah kasımda hepimiz pozitifi göreceğiz
Kasım sonu diye düşünüyorum beklenen regl 5-8 arası gibi sizin ?Çok doğruhakkımızda hayirliysa nasipse olacak inşallah sizin de Kasım başı mi olur ortalarinda mi
Selam ben buradaki hanımlardan gördüğüm kadarıyla bir problem olmuyor diye okumuştum doktorunuza danışın mutlaka kendinize de çok iyi bakınKızlar selam, bende kasım başı transfer olacağım ama şuan çok kötü grip oldum tüp bebek ilaçları kullanıyorum ama doktora danışmadan antibiyotik vs kullanmadım yarın kontrolüm var transfer öncesi grip olmanın Allah korusun transfere bir etkisi olmaz değil mi
Ben de 2 ya da 4 Kasım'da adet bekliyorumKasım sonu diye düşünüyorum beklenen regl 5-8 arası gibi sizin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?