Kasım ayı transfer olacaklar 🫂

Aminnn canım benımle aynı gün transfer olacak bırısı vardı arkadaşın ısmını unuttum acaba o şuan ne durumda
Benim galiba okuyorum mesajları güzel haberlerinizi bekliyorum canım. İlaç dozunu yükseltti doktorum tsh düşer inşallah adet olmayı bekliyorum bu sefer doğal transfer denicez inşallah her şey yolunda gider

Kızlar ben yarım saat önce transfer oldum. 20 dk dinlen sonra çıkış yapabilirsin dediler. Benim istemsizce sürekli vücudum kasılıyor. Rahmimin de kasıldığını hissediyorum hemşire normal sıkışıklıktan dedi ama lavobayı kullandıktan sonra da devam ediyor. Yaşayan oldu mu. Kasılma olmasın diye nidicard içiyordum işlem öncesi de aşı yaptılar

Kızlar ben dayanamadım tekrar yaptım 2. Dakikada böyle geldi yine 3.gün transferi 3 kasımda transfer oldum yok mu iyi yorum yapacak

Eklentiler

• IMG_2089.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 30
Sakil kal nefes egzersizleri yap kasilma varsa makattan fitil yapiyorlar bana yaptılar bol su iç kasılma zararlı merkezde isen görüş tekrar

İşlem öncesi ne iğnesi yapıldı size? Bana yapmamışlardı ve idrara çıktıktan sonra kasılmalarım bugune kadar hep devam etti. Ve normal denildi.

Çok teşekkür ederim Rabbim bekleyen herkese nasip etsin çok şükür bu sefer tek yapmamız gereken transfer diğer tedaviden donmuş embriyolarımız var çok fazla iğne olmam gerekmeyecek o yüzden kolay olur diye düşünüyorum.

O zaman süper işin daha kolay olur canım göbekten tercih et. İnşallah allahım nasip bize ve bekleyen herkese

Evet çünkü bugunden önde negatif geleceğini bilerek kendimi üzmek istemedim, aslında yarın yapacaktım ama içimden bir his yapmamı söyledi transfer günü sayılmazsa 8.gün bugün
Çok mutlu oldum adınıza insallah kanda da çıkacak ben de 3. Gun embriyosu transfer oldum 4 kasimda

Bendede silik olsada çift çizgi çıktı ama acaba transfer öncesi Femara kullandım acaba omu etkiliyor ki ay boşuna umutlandım mı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…