Kasım ayı transfer sonuç bekleyenler

Neden modunuzu düşüyorsunuz ki herşey kan testiyle belli olucak sakin olun lütfenn:) kendinize zarar veriyorsunuz bu şekilde sadece
Ben transfer hariç 6+ günüm idrar testim negatifti çok üzüldüm sizin gibi modum düştü kk bakıyorum herkeste silikte olsa bir çizgi vardı sonra toparladım kendimi 8+ günü gittim kan verdim verirkende negatif düşüncesiyle verdim ama sonuç beni çok şasirtti
8.164
10.443
12.1200 le hamileligimi devam ediyorum
Sizde canınızı sıkmayın lütfen @castmom16

Arkadasim eger ilac etkisi deilse bu net bi sekilde cift cizgi

Aaa kan degerlerin nasildi neden düsüs olmus
Dıs gebelikten ötürümü

Aaa kan degerlerin nasildi neden düsüs olmus
Dıs gebelikten ötürümü
Hayır canım dış gebelik değil kimyasal gebelik diye geçiyor beş haftalık olmadan düşük ile sonuçlaniyor herşey normal ilerlerken değerim düştü bu çok fazla oluyor malesef kimyasal gebelik sebep bilinmiyor ama genelde embriyo genetiğinden diyorlar pgt yapılmadı ama iki adet 5aa embriyo transferi olmuştum

Yaa sikdi daha iyi anladim cevremizde xok duygudugumuz bi durum aslinda

Biseyi merak ediyorum
Dis gebelikte kan degeri 100 200lere cikiyomu? Yoksa daha alt degerlerdemi oynuyo

Yaa sikdi daha iyi anladim cevremizde xok duygudugumuz bi durum aslinda

Biseyi merak ediyorum
Dis gebelikte kan degeri 100 200lere cikiyomu? Yoksa daha alt degerlerdemi oynuyo
Canım dış gebelik hiç yaşamadım bilemem ki bunu embriyo rahimde değil tüplerde büyüyor genelde buda kürtaj ile sonuçlaniyor çoğu düşük bile olmuyor malesef en korktuğum şeydir Allah göstermesin zor birşey

Birde kan değeri normal ilerliyor dış gebelikte kese görmeye gidince kese görünmüyor öyle anliyorlar diye biliyorum ben zor bir süreç Allah kimseye Yaşatmasn

Kızlar 8.gün 60 beta 10.gün 81 sizce düzelme ihtimali var mı
Yani erken kan testi olduğu için belki yeni tutunma başlamıştır artış yüzde 60 üzerinde normal kabul ediliyor bu yüzden erken kan vermemek lazm çünkü değerin çok az artmış yüzde 50 bile değil geç tutunma olabilir 12. Gün önemli

Doktor demişti ver diye çünkü o gün lekelenmem olmuştu

Doktor demişti ver diye çünkü o gün lekelenmem olmuştu
Anladım canım beşinci gün embriyosu mu artış var ama 12. Gün önemli doktorunda öyle demiştir muhtemelen 160 felan çıkması lazm 12. Gün ama şimdilik az artış olmuş geç tutunma olabilir aynı saatte mi verdik peki erken verdiysen ondanda düşük çıkmis olabilir

Evet 5.gün embriyosu. Yarım saat erken verdim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…