Kasım ayı transfer sonuç bekleyenler

İnşallah kötü bir sonuçla karşılaşmam bakalım hayırlısı

İnşallah kötü bir sonuçla karşılaşmam bakalım hayırlısı
Pozitif ol Yeter canm erken test yapmak ondan kötü oluyor bende yedinci gün idrarda gördüm kan verdim pozitif sonra 9. Gün verdim yükselmiş 11. Gün verdim düşmeye başladı en iyisi hiç yapmadan direk doktorun dedigi gün test vermek

Doktor 4 Kasım dedi 3 gündür testte pozitif çıkıyor belki beklemem yarın giderim kararsızım

Tam olarak aynı sizin gibiyim. 31 inde çift embiriyo transferi oldum aynı gün sifarayi da kahveyi de bıraktım. İki gündür içmiyorum dediğiniz gbi en azından sonucu öğrenene kadar içmeyip sonrasına sonra bakicam

Merhaba herkese t+5 akşam t+6 sabah ilk idrar testler önce negatif 10 15 dk sonra silik çizgiyle pozitif oldu testin markası artımed.guvenilir değil yanıltıcı pozitif verir diyorlar modum dustu ilaçları bile birakasim var perşembe test günüm daha 4 gün var sizce yukselirmi beta olsa çıkarmıyor erken testte 6.gun

Neden modunuzu düşüyorsunuz ki herşey kan testiyle belli olucak sakin olun lütfenn:) kendinize zarar veriyorsunuz bu şekilde sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…