Arkadasim ya ben diger transferde gununu beklemistim oyle beklemek daha kolaymis cidden onu anladim bu defaGünaydın kızlar test yaptım yine sabah 2 tane dayanamadım biri erken biri kaset test
Lekelenmeler olabiliyo diye biliyorumDün 10. Gün idi transfer olalı lekelenme geldi hala devam ediyor. Kan verdim negatif çıktı acaba pozitife döner mi yada neden lekelenme. Geldi
Benim 5. Enbiriyosu sanmıyorum ya bence olmadı dökülemedim adet olacakAcaba embryo kac gun icinde tutunabiliyo
10. Gun verdin yaa yeni tutunuyo olabilirmi
Siyah Beyaz atabilirsiniz onda daha net gözükürEki Görüntüle 3667881 kizlae benimde zor gordugum bi ikinci cizgi var ama kameradan size gozukcekmi bilemedim
Çok çok çok amin2 gün kaldı 3 gündür test yapıyorum silik Salı kan vereceğim inşallah hepimiz güzel haber almamız dileğiyle
Bak bu benimki siyah beyaz şimdi seninkini de yaptım
Walla var bakalım canım dayanamadım elimde son test o da yarına kaldıArkadasim ya ben diger transferde gununu beklemistim oyle beklemek daha kolaymis cidden onu anladim bu defa
Ben ikinci silik bi cizgi goruyorum fotoda oylemi?
Ayyy maşallah senin de var canım bata kaç gün kaldı
Ben silik bir çizgi gördüm canım kaç gün kaldıEki Görüntüle 3667881 kizlae benimde zor gordugum bi ikinci cizgi var ama kameradan size gozukcekmi bilemedim
Almanyadayim ve burda hiç yatırmadilar.işlem bitti uzanmaniza gerek yok eve gidin dendi.birinde daha duydum.iğne yapmiş.bugün itibari ile iğne etkisi geçmiş olmali..yinede ovalasyon yaptim.akşam tekrar denerim.bakalim neymiş..ama bunu yorumlayan olursa sevinirim.22 ekimde transfer oldumBak bunuda ilkkez duyuyorum transfer olduktan sonra niye ovitirelle yapildi sana
Burada cok yeni seyler ogreniyorum
Yok benim bu Eylül'de ki beşinde transfer olcam kimyasal oldu malesef ama böyle belirgin çıkmısti iki gün ara ile yapmıştimAyyy maşallah senin de var canım bata kaç gün kaldı
Bu ay inşallah senin için çok güzel olur bebeğin sana tutunurYok benim bu Eylül'de ki beşinde transfer olcam kimyasal oldu malesef ama böyle belirgin çıkmısti iki gün ara ile yapmıştim
Amin inşallah canım çok umutluyum bakalım doğal siklus ile ilerledik histereskopi çizik yapıldı glue yapılacak prp olacaktı doktorum vazgeçti zaten histereskopi çizik yapıldı dyeBu ay inşallah senin için çok güzel olur bebeğin sana tutunur
Ben glue yaptırdım bakalım faydası var diyorlar bakalım inşallah senin için de faydası olur canımAmin inşallah canım çok umutluyum bakalım doğal siklus ile ilerledik histereskopi çizik yapıldı glue yapılacak prp olacaktı doktorum vazgeçti zaten histereskopi çizik yapıldı dye
Yani bende faydası olduğunu düşünüyorum embriyo gezip yer aramiyor direk yapışıyor diğer türlü rahimde geziyor yer buluyor oraya gömülmeye çalışıyor hadi bakalım seninde sonucun çok çok güzel çıksın sonunda güzel olsun tabiki insan kimyasal olunca korkuyor çünkü ondada kanda ilerliyor sonradan düşüyorBen glue yaptırdım bakalım faydası var diyorlar bakalım inşallah senin için de faydası olur canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?