- 4 Ağustos 2022
- 53
- 21
- 38
- 30
674 çıktı canımBekliyorum
Maşallah canım şükür şükür ikiz olmasın senin kaçıncı gün embriyosudu canım674 çıktı canımşükürler olsun
Bende şüphelenmedim değil canımMaşallah canım şükür şükür ikiz olmasın senin kaçıncı gün embriyosudu canım
Benim de 3.gün embriyosu canım hayırlısı olsun inşallahBende şüphelenmedim değil canım5 gün embriyo
bende hala oluyor ilaçlardan dedi doktor yemekle alakası yok canımKızlar ben transfer olduğum günden beri inanılmaz bir gazım var sizde de oldu mu. Ne yesem gaz yapıyor ve bütün gün bu şekilde geçiyor bir zararı var mı rahim kasılır mı bilmiyorum
Tanecik çok tatlısın ne sorsam anında dönüş yapıyorsun çok teşekkür ederimbende hala oluyor ilaçlardan dedi doktor yemekle alakası yok canım
O kadar soru sordum ki kaç kere yazığ cevap alamadığım çok oldu canım o yüzden elimden geldiğince yazıyorum yardımcı olmaya çalışıyorum çünkü bu süreçte destek ve psikolojik olarak bi şeyler bekliyor canımTanecik çok tatlısın ne sorsam anında dönüş yapıyorsun çok teşekkür ederim
Ay bir grup mu kursak yaEvettt
Çok güzel olur ordan paylaşımlarımızı deneyimlerimizi birbirimizle paylaşırızAy bir grup mu kursak ya
Hemşirem döndü çok güzel değer dedi 2 gün sonra tekrar istediler kan testi güzel yükselirse 1 hafta 10 gün içinde kese ve kalp atışı için gideceğim canım sana birsey söledilermiAy bir grup mu kursak ya
20 Kasım için bana randevu verdiler kuzumHemşirem döndü çok güzel değer dedi 2 gün sonra tekrar istediler kan testi güzel yükselirse 1 hafta 10 gün içinde kese ve kalp atışı için gideceğim canım sana birsey söledilermi
Ay nasıl yapsak temmuz anneleri grubu whatsapp falan da olurÇok güzel olur ordan paylaşımlarımızı deneyimlerimizi birbirimizle paylaşırız
Herkez için nasıl uygunsa öle yapalımAy nasıl yapsak temmuz anneleri grubu whatsapp falan da olur
Tekrar kan istediklerimi peki canım ayın 20 si için hem kese hem kalp içinmi randevu verdiler canım20 Kasım için bana randevu verdiler kuzum
Aynen yoruma yazsın kızlar grup açalım kim bilir görüşürüz belki benim arkadaşım 9 yıldır böyle görüşüyor annelerleHerkez için nasıl uygunsa öle yapalım
Yok canım direk kese ve kalp atışı bakarız dediTekrar kan istediklerimi peki canım ayın 20 si için hem kese hem kalp içinmi randevu verdiler canım
Anladım canımYok canım direk kese ve kalp atışı bakarız dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?