Kasım ayı transfer sonuç bekleyenler

Evet maalesef halbuki az çok biliyolar ama nötr davranıyolar
Hakkinda en guzeli olsun, seni kalben anliyorum 2.5 senedir hic ara vermeden tedavi goruyoruz, bir poItif aldik erken dogumla sonuandi maalesef
Simdi bu tedavide pozitifimizi aldik cok sukur
En dogru zamanda kusursuz pozitif nasip etsin rabbim

Hakkinda en guzeli olsun, seni kalben anliyorum 2.5 senedir hic ara vermeden tedavi goruyoruz, bir poItif aldik erken dogumla sonuandi maalesef
Simdi bu tedavide pozitifimizi aldik cok sukur
En dogru zamanda kusursuz pozitif nasip etsin rabbim
Amin inşallah çok teşekkür ederim bende 4 senedir evliyim hastanelerde tüp bebek merkezlerinde geçti dört sene.. Mayıs'ta 12 haftalık düşük yaptım buna çok Ümit etmiştim rabbim büyük elimden birşey gelmiyo bekliycem

Aynı hatayı dün bende yaptım benimde t+6 ydı 5.gün embriyosu ama negatif çıktı yerle bir oldum çok üzgünüm kanda üç beş te olsa çıkardı bundan sonrada artacağını hiç sanki
Ben en yakın zamanda kan vereceğim.ilk gebeliğimde 5. Gün embriyosuydu ve testte çıkmıştı.bu nedenle artık olmaz diyorum ama kan vericem

Tsh e2 ve progesteron testi vereceğim bende bugün ona göre bana reçete yazdı doktor pazartesi sonuçlara göre transfer olacağım çok heyecanlıyım çokça da son 4 gün fitil iğne verdi yaş 40 olduğu için sanırım

Eklentiler

• IMG_3518.webp
    39,4 KB · Görüntüleme: 20
Ben en yakın zamanda kan vereceğim.ilk gebeliğimde 5. Gün embriyosuydu ve testte çıkmıştı.bu nedenle artık olmaz diyorum ama kan vericem
Evet benimde ilk gebeliğimde 6. günde 30 çıkmıştı ona güvenerek kan verdim ama burdan biri 11 gün kanda 2 çıkmış sonra artmış inşallah bizimki de öyle olur Pazar gününü bekliycem

Yok yok yasla alakali deil Son 4 gun yada 5 gun kisiden kisiye degisiyo
Bizde igne ve fitil verildi
Transfer sonrasida devam ediyoruz
Tabiki tedavi kisiye ozel o baska bise

Günaydınlar t+7 tim bu sabah erken gebelik testi yaptım negatif çıktı.5.gün embriyosu azcıkta olsa çıkardı diye düşünüyorum.kan verme günümü bekleyeceğim

3 cü kan tahlilim çıktı şükür 384 çıktı M Mavissko
Maşallah kese ve kalp atışı için doktorunuz birşey söledimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…