Ben de aynı gün transfer oldum hala evdeyim 10 gün rapor aldım.benim ikinci transferim çok tedirginim bir belirtti yok çok hafif kasık ağrısı göğüslerim çok şiş ama ilaçlar yapıyorMerhabalar benim de 30 Ekim transfer günüm inşallah hepimiz güzel haberler alırızTransfer günü için önerileniniz var mı benim ilk tüp bebek sürecim, öğretmenim normal hayat rutinime hemen geçiş yapmalı mıyım
Benimde 159 çıkmıştı sonraki 384 ayy inşallah yüksek çıkar seninki de haber et mutlaka akşam çıkar mı hemenben 25 ekimde transfer oldum kasım 3 de test günümdü dayanamadım kasım 2 sinde verdim kan 102,38 çıktı ertesi gün yine verdim 159 çıktı bugünde akşam vercem kaç çıkcak bende merakla bekliyorum
inşallah canım özelde vercem akşam 7 gibi vercem en geç 9 gibi çıkar haber veririm bugün sonucunu doktor sordunmu birşey söledimi bence gayet güzel artmışBenimde 159 çıkmıştı sonraki 384 ayy inşallah yüksek çıkar seninki de haber et mutlaka akşam çıkar mı hemen
Cok sukur yaa xok sevindim
Daha aramadı doktor arayacakmış bekliyorum canım sende mutlaka haber verinşallah canım özelde vercem akşam 7 gibi vercem en geç 9 gibi çıkar haber veririm bugün sonucunu doktor sordunmu birşey söledimi bence gayet güzel artmış
tamam canım haberleşirizDaha aramadı doktor arayacakmış bekliyorum canım sende mutlaka haber ver
Merhaba benimde aynı gün transfer oldu test gününüz NezamanMerhabalar benim de 30 Ekim transfer günüm inşallah hepimiz güzel haberler alırızTransfer günü için önerileniniz var mı benim ilk tüp bebek sürecim, öğretmenim normal hayat rutinime hemen geçiş yapmalı mıyım
Evin içinde 2 tur at yeter bence sonra dinlen yine yürü genel de bol bol güzel beslen ben öyle yaptım gerçi bu süreçte kilo aldım ama bebeğim için değerBen bugün T+2 deyim. Ağırlıklı olarak yatıyorum ama yemek ve tuvalet için kalkıyorum onun dışında ara ara kalkıp yürüyüş yapıyorum evde. kaç dakika yürüyüş yapmak gerekiyor ne kadar ayakta kalmak gerekiyor.
Hayırlı olsun hiç kaset test yaptınız mı öncesindeben 25 ekimde transfer oldum kasım 3 de test günümdü dayanamadım kasım 2 sinde verdim kan 102,38 çıktı ertesi gün yine verdim 159 çıktı bugünde akşam vercem kaç çıkcak bende merakla bekliyorum
10 kasım pazartesi yapıcamMerhaba benimde aynı gün transfer oldu test gününüz Nezaman
Ne zman trransfer oldunuzntat gününüz ne zmanBen bugün T+2 deyim. Ağırlıklı olarak yatıyorum ama yemek ve tuvalet için kalkıyorum onun dışında ara ara kalkıp yürüyüş yapıyorum evde. kaç dakika yürüyüş yapmak gerekiyor ne kadar ayakta kalmak gerekiyor.
Ne yaptın canım test yaptın mıtamam canım haberleşiriz
Kaç gün bu şekilde yattınız. Evde tekim mecbur kahvaltı falan hazırlıyorum kendime.Evin içinde 2 tur at yeter bence sonra dinlen yine yürü genel de bol bol güzel beslen ben öyle yaptım gerçi bu süreçte kilo aldım ama bebeğim için değer
Ufak şeyler yapıyordum bende 9 gün evde kaldım fazla eğilme eğilirsen yavaş hareketlerle yap Allah yardımcın olsunKaç gün bu şekilde yattınız. Evde tekim mecbur kahvaltı falan hazırlıyorum kendime.
Teşekkür ederim yok yapmadım sadece kan testi verdimHayırlı olsun hiç kaset test yaptınız mı öncesinde
Verdim bekliyorum canım sonuç gelmesiniNe yaptın canım test yaptın mı
BekliyorumVerdim bekliyorum canım sonuç gelmesini
Sitede ki bakkala gittim kabak çekirdeği de kefir içtim hergün süt içtim mutlaka kuru üzüm birde günde bir meyve yiyorum9 çokmuş hiç mi dışarı çıkmadın başka nelere dikkat ettin.
Ben de yumurta ananas kuruyemiş kırmızı pancar havuç ve somon yemeye çalışıyorum bu süreçte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?