Kasım ayı transfer sonuç bekleyenler

Kabızlık daha kötü bosver bu yinede bi şekilde halloluyor ama başka belirti falan hicbisey hissedeniyorum sende var mi
Dün gece bir kaç dk süren bir batma hissi yaşadım. Göğüslerde hassasiyet var ama benim 3. Gun embriyosu daha belirti olmaz diye düşünüyorum. İlaçlardan diyor herkes zaten merkezde de öyle dediler.
Bir de benim geçen transferimde de aynıları olmuştu negatif sonuç aldım. Geçen seferden farklı dün beyaz renkli akıntı oldu. Bir tek ona tutunuyorum farklı diye
Sen de durumlar ne?

Chat gpt dogru soylemis oksurmek hapsirmaj gaz cikarmak embryoya zarar vermiyo
Bu ilaclari kullanan cogu kiside +bendede bu sorunlar var

Kızlar bana da bi şeyler yazın lütfen ikinci transferim ilki olumsuzdu donmuş embriyo transfer edildi iki tane 30 Ekim transfer günüm Salı günü test vericez ama genital bölgemde ara ara bi sancı giriyor adet olacakmışım gibi çok korkuyorum ilkinde de hissettim ve adet olmuştum .karnımda batmalar sanki adet dönemindeyim üşüme var böyle olup pozitif gören var mı aşırı gerginim

kızlar selam aranızda dogal siklus ile ilerleyen var mı doktorum bana bu şekilde uygun gördü ama bilemiyorum

Selam kızlar içinizde doktoru Aret Kamar olan var mı. Transfer sonrası hangi ilaçları yazdı merak ediyorum. Benim ilaçlarımın arasında Estoferm yok. Buradan okudum herkes kullanmış

Merhaba bende 1 kasım oldum taze transfer adet ağrım var ve dayanamayıp sabah test yaptım çift çizgi silik çıktı inşallah turmuştur ve bizimledir bebeklerimiz
Ne guxel çok sevindim. Umudumu git gide kaybediyorum hiç bir belirti yok test yapmaya da çok korkuyorum

2 aylık hamileyim transfer olduğum günden beri adet olacak gibi kasıklarıma hep sancı girdi doktorlar ilaclarin etkisi demişti ve hala kullanıyorum ama şuan geçti mesala ilaç etkisi değil hamilelik belirtisiydi bence inşallah sizde pozitif görürsünüz bugün 9. Günün ozaman yapsan çıkar ben 6 günü idrarda negatif kanda 8 gün pozitif aldım 164 degerle

Benimde 3. Gün embriyosu akıntı fitilden kaynaklı diye düşünüyorum bendede oluyor

Chat gpt dogru soylemis oksurmek hapsirmaj gaz cikarmak embryoya zarar vermiyo
Bu ilaclari kullanan cogu kiside +bendede bu sorunlar var
Cevabınız için teşekkür ederim. sanırım kimse de benim kadar gaz olmuyordur, mümkün değil gibi dusunuyorum ama herkesin böyle farkındayım

Benimde 3. Gün embriyosu akıntı fitilden kaynaklı diye düşünüyorum bendede oluyor
Ya ben iki seferdir hiç fitil kullanmadım. Progesteron u sadece iğne olarak alıyorum. O yüzden şüphelendim ama kısmet. Ay su 3 4 gün bir geçse. Sizin kacinci gunumuz? Kacinci gun embriyosu?

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah idrarda bile çıkabilir aslında ama negatif çıkarsa kendime gelemem pazartesi işe başlıyorum raporum bitiyor dayanamam kendime gelemem diye korkuyorum evde annem var onu da üzerim diyorum ama her an yapabilirim

Ya ben iki seferdir hiç fitil kullanmadım. Progesteron u sadece iğne olarak alıyorum. O yüzden şüphelendim ama kısmet. Ay su 3 4 gün bir geçse. Sizin kacinci gunumuz? Kacinci gun embriyosu?
Pazartesi günü transfer olmuştum 3. Gun embriyosu

Bugün t+9 um boşa ilaç kullanmak istemedim.kan testi verdim ve gayet negatif çıktı.erken gebelik testlerimde negatifti.ben elendim

10 kasım pazartesi yapıcam
benımde test gunım 10 kasım
bugun kahve lekelenmem oldu ve kasıklarım adet olcqkmısım gıbı hafıf agrım var ama bugune kadar asla belırtım olmadı sabah test yaptım tek cızgı cıktı bılmıyorum cok endıselıyım 5.3. gun embrıyoları trabsfer edıldıdondırulmus

Eklentiler

• IMG_2836.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 21
Güzel bir çizgi görüyorum.kan verin yerleşme olabilir.doktorunuz düşük önleyici ilaç yaptırabilir.kan sulandırıcıyı kesebilir

Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah idrarda bile çıkabilir aslında ama negatif çıkarsa kendime gelemem pazartesi işe başlıyorum raporum bitiyor dayanamam kendime gelemem diye korkuyorum evde annem var onu da üzerim diyorum ama her an yapabilirim s
bir de transferin 5.6. Günleri hiç adet ağrıları yoktu ara ara kasıklarım batmalar,üşüme oldu biraz ama adetime 2-3 gün kaşa başladı ara ara adet sancıları hatırlar mısın böyle olmuş muydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…