Dün gece bir kaç dk süren bir batma hissi yaşadım. Göğüslerde hassasiyet var ama benim 3. Gun embriyosu daha belirti olmaz diye düşünüyorum. İlaçlardan diyor herkes zaten merkezde de öyle dediler.Kabızlık daha kötü bosver bu yinede bi şekilde halloluyorama başka belirti falan hicbisey hissedeniyorum sende var mi
Net bi rakam soyleyemem ama dondurumlus embryom vardıKac tl ödediniz tüpe
Chat gpt dogru soylemis oksurmek hapsirmaj gaz cikarmak embryoya zarar vermiyoHanımlar merhaba, 4 kasimda transfer oldum. Önceki transferime göre inanılmaz gaz problemi yaşıyorum. Kabizlik yok ama gaz beni çok korkutuyor. ChatGPT bisey olmaz rahim kası ile bagirsaklar ayri. Kabizlik rahim kanlanmasını olumsuz etkileyebilir diye dikkat gerektirir ama gaz çıkarmak embriyoya zarar vermez diyor. Ama beni tam ikna edemiyor
Doktoruna sormuş olan var mı bu durumu?
Ne guxel çok sevindim. Umudumu git gide kaybediyorum hiç bir belirti yok test yapmaya da çok korkuyorumMerhaba bende 1 kasım oldum taze transfer adet ağrım var ve dayanamayıp sabah test yaptım çift çizgi silik çıktı inşallah turmuştur ve bizimledir bebeklerimiz
2 aylık hamileyim transfer olduğum günden beri adet olacak gibi kasıklarıma hep sancı girdi doktorlar ilaclarin etkisi demişti ve hala kullanıyorum ama şuan geçti mesala ilaç etkisi değil hamilelik belirtisiydi bence inşallah sizde pozitif görürsünüz bugün 9. Günün ozaman yapsan çıkar ben 6 günü idrarda negatif kanda 8 gün pozitif aldım 164 degerleKızlar bana da bi şeyler yazın lütfenikinci transferim ilki olumsuzdu donmuş embriyo transfer edildi iki tane 30 Ekim transfer günüm Salı günü test vericez ama genital bölgemde ara ara bi sancı giriyor adet olacakmışım gibi çok korkuyorum ilkinde de hissettim ve adet olmuştum .karnımda batmalar sanki adet dönemindeyim üşüme var böyle olup pozitif gören var mı aşırı gerginim
Benimde 3. Gün embriyosu akıntı fitilden kaynaklı diye düşünüyorum bendede oluyorDün gece bir kaç dk süren bir batma hissi yaşadım. Göğüslerde hassasiyet var ama benim 3. Gun embriyosu daha belirti olmaz diye düşünüyorum. İlaçlardan diyor herkes zaten merkezde de öyle dediler.
Bir de benim geçen transferimde de aynıları olmuştu negatif sonuç aldım. Geçen seferden farklı dün beyaz renkli akıntı oldu. Bir tek ona tutunuyorum farklı diye
Sen de durumlar ne?
Benimde 3. Gün embriyosu akıntı fitilden kaynaklı diye düşünüyorum bendede oluyor
Aynn fitilden sonra bende kullanıyorumEvet fitil akıntı yapıyor ben o yüzden ped kullanıyorum.
Cevabınız için teşekkür ederim.Chat gpt dogru soylemis oksurmek hapsirmaj gaz cikarmak embryoya zarar vermiyo
Bu ilaclari kullanan cogu kiside +bendede bu sorunlar var
Ya ben iki seferdir hiç fitil kullanmadım. Progesteron u sadece iğne olarak alıyorum. O yüzden şüphelendim ama kısmet. Ay su 3 4 gün bir geçse. Sizin kacinci gunumuz? Kacinci gun embriyosu?Benimde 3. Gün embriyosu akıntı fitilden kaynaklı diye düşünüyorum bendede oluyor
İnan bende de var hem de çok fazla dakika başı :)Cevabınız için teşekkür ederim.sanırım kimse de benim kadar gaz olmuyordur, mümkün değil gibi dusunuyorum ama herkesin böyle farkındayım
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah2 aylık hamileyim transfer olduğum günden beri adet olacak gibi kasıklarıma hep sancı girdi doktorlar ilaclarin etkisi demişti ve hala kullanıyorum ama şuan geçti mesala ilaç etkisi değil hamilelik belirtisiydi bence inşallah sizde pozitif görürsünüz bugün 9. Günün ozaman yapsan çıkar ben 6 günü idrarda negatif kanda 8 gün pozitif aldım 164 degerle
Pazartesi günü transfer olmuştum 3. Gun embriyosuYa ben iki seferdir hiç fitil kullanmadım. Progesteron u sadece iğne olarak alıyorum. O yüzden şüphelendim ama kısmet. Ay su 3 4 gün bir geçse. Sizin kacinci gunumuz? Kacinci gun embriyosu?
benımde test gunım 10 kasım10 kasım pazartesi yapıcam
Güzel bir çizgi görüyorum.kan verin yerleşme olabilir.doktorunuz düşük önleyici ilaç yaptırabilir.kan sulandırıcıyı kesebilirbenımde test gunım 10 kasım
bugun kahve lekelenmem oldu ve kasıklarım adet olcqkmısım gıbı hafıf agrım var ama bugune kadar asla belırtım olmadı sabah test yaptım tek cızgı cıktı bılmıyorum cok endıselıyım 5.3. gun embrıyoları trabsfer edıldıdondırulmus
Hayırlı uğurlu olsun sağlıkla kucağına al inşallah2 aylık hamileyim transfer olduğum günden beri adet olacak gibi kasıklarıma hep sancı girdi doktorlar ilaclarin etkisi demişti ve hala kullanıyorum ama şuan geçti mesala ilaç etkisi değil hamilelik belirtisiydi bence inşallah sizde pozitif görürsünüz bugün 9. Günün ozaman yapsan çıkar ben 6 günü idrarda negatif kanda 8 gün pozitif aldım 164 degerle
bir de transferin 5.6. Günleri hiç adet ağrıları yoktu ara ara kasıklarım batmalar,üşüme oldu biraz ama adetime 2-3 gün kaşa başladı ara ara adet sancıları hatırlar mısın böyle olmuş muydu2 aylık hamileyim transfer olduğum günden beri adet olacak gibi kasıklarıma hep sancı girdi doktorlar ilaclarin etkisi demişti ve hala kullanıyorum ama şuan geçti mesala ilaç etkisi değil hamilelik belirtisiydi bence inşallah sizde pozitif görürsünüz bugün 9. Günün ozaman yapsan çıkar ben 6 günü idrarda negatif kanda 8 gün pozitif aldım 164 degerle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?