- 15 Eylül 2025
- 48
- 5
- 1
- 29
Kac tl ödediniz tüpeYaa rahim hazirligi surecindemisin
Pozitifle gruba bekleriz seniYarım saat oldu vereli Bi saate çıkar heralde sonuç. Bekliyorum umarım pozitif tir
2.06Pozitifle gruba bekleriz seni
Kaçıncı günün2.06yine tutmadı.
Transferden sonraki 7.gun iki embiriyo, beşinci gün embiriyosuyduKaçıncı günün
Ooo canım çok erken kendini niye strese sokup test yaptın daha zamanın var Salı ya da çarşamba yap benceTransferden sonraki 7.gun iki embiriyo, beşinci gün embiriyosuydu
2.05den yükselir mi ki?Ooo canım çok erken kendini niye strese sokup test yaptın daha zamanın var Salı ya da çarşamba yap bence
Tabi canım şuan çok erken yaptırmışsın doktor bi şey demedi mi2.05den yükselir mi ki?
Hanımlar merhaba, 4 kasimda transfer oldum. Önceki transferime göre inanılmaz gaz problemi yaşıyorum. Kabizlik yok ama gaz beni çok korkutuyor. ChatGPT bisey olmaz rahim kası ile bagirsaklar ayri. Kabizlik rahim kanlanmasını olumsuz etkileyebilir diye dikkat gerektirir ama gaz çıkarmak embriyoya zarar vermez diyor. Ama beni tam ikna edemiyor
Doktoruna sormuş olan var mı bu durumu?
Bende de inanılmaz gaz var hayatımda hiç böyle bir şey görmedim. İster istemez hep kaslıyor tetikteyimHanımlar merhaba, 4 kasimda transfer oldum. Önceki transferime göre inanılmaz gaz problemi yaşıyorum. Kabizlik yok ama gaz beni çok korkutuyor. ChatGPT bisey olmaz rahim kası ile bagirsaklar ayri. Kabizlik rahim kanlanmasını olumsuz etkileyebilir diye dikkat gerektirir ama gaz çıkarmak embriyoya zarar vermez diyor. Ama beni tam ikna edemiyor
Doktoruna sormuş olan var mı bu durumu?
Yediklerime de dikkat edeyim diyorum ama gaz yapmasın diye lifli gıdayı vs kesersem anında kabiz olurum. Her şeyi bıraktım gaz derdindeyim kaç gündürBende de inanılmaz gaz var hayatımda hiç böyle bir şey görmedim. İster istemez hep kaslıyor tetikteyim
Pozitifi görelim hemen geleceğiz
Ah inşallah pozitif olur da geliriz
Ay canım bende de aynı problem var hiç bitmiyorYediklerime de dikkat edeyim diyorum ama gaz yapmasın diye lifli gıdayı vs kesersem anında kabiz olurum. Her şeyi bıraktım gaz derdindeyim kaç gündür
Dün bugün utandım sormadım ama yarın hemşireme sorayım artık diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?