Sonuç çıksın geliriz:)))Kızlarrr grubu kurduk haberiniz olsun
BekliyoruzSonuç çıksın geliriz:)))
1 kasım teansfer oldum dayanamayıp idrar testi yaptım sizce gebelik var mı adet ağrım gibi ağrı var kasıklarımda korkuyorumKızlarrr grubu kurduk haberiniz olsun
Sanki çizik var gibi ama erken gibi başka test varsa yap istersen1 kasım teansfer oldum dayanamayıp idrar testi yaptım sizce gebelik var mı adet ağrım gibi ağrı var kasıklarımda korkuyorum
Yarın tekrar yapıcam test günüm 13 kasım aslında ben dayanamayıp çok erken yaptım sanırım ama gözle görebildiğim bi çizgi var benimdeSanki çizik var gibi ama erken gibi başka test varsa yap istersen
Salıyorum onda sorun yok da hep ıkınma hal ve karnım çok kasılıyor. Karnım hep şişBendede var sıcak tut kendini
Hem hanilelik hormoni hem ilaclar hemxe bi anda yasam tarzimis degisti
Sal gitsin bacım
Kasım pozitifleri toplanalım mı?
Amin İnşaAllahRabbim bizlere de pozitif sonucu alıp sağlıklı şekilde kucağımıza almayı da nasip etsin
Selamlar bende 25 Ekim de transfer oldum çok şükür pozitif sonuç aldıteb
Maşallah canım gruba gelmek istersen numaranı atSelamlar bende 25 Ekim de transfer oldum çok şükür pozitif sonuç aldım
İnşallah pozitif olur gruba gelirsiniz31 ekimde transfer oldum iki tane beşinci gün. bugün 7.gunum dayanamıyorum akşam eşim gelince test yaptırmaya gidicez. Umarım artık pozitif ben de görürüm
Beni de alır mısınızKızlarrr grubu kurduk haberiniz olsun
Nasıl oldu sonucunu güzel haberlerini bekliyoruz31 ekimde transfer oldum iki tane beşinci gün. bugün 7.gunum dayanamıyorum akşam eşim gelince test yaptırmaya gidicez. Umarım artık pozitif ben de görürüm
Özelden telefon numaranı yazar mısınBeni de alır mısınız
Yarım saat oldu vereli Bi saate çıkar heralde sonuç. Bekliyorum umarım pozitif tirNasıl oldu sonucunu güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?