Kanı ne zaman vereceksinKizlar bu sabahta negatif geldi idrar testi
Azicik umudumu kaybediyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanı ne zaman vereceksinKizlar bu sabahta negatif geldi idrar testi
Azicik umudumu kaybediyorum..
Kanda verdim saat 10da canim ama saglik ocagina daha sonuc cikmadıKanı ne zaman vereceksin
17.9 xikmis canimKanı ne zaman vereceksin
İnşallah çok güzel bir şekilde artış olur canım test gününe az kaldı inşallah güzel sonuçlar alırız17.9 xikmis canim
Onceki 5.82di
Ama doktor bu deger icinde yorumsuz kaldı
Asıl test gunu olan degeri istedi
Ay canım sağlıcakla yükselir inşallah dualarım seninle inşallah güzel sonuçlar alırsın17.9 xikmis canim
Onceki 5.82di
Ama doktor bu deger icinde yorumsuz kaldı
Asıl test gunu olan degeri istedi
Benim normalde çarşamba ama ilaç durumundan dolayı bi gün erken vericem sonuca göre yeniden ilaç reçete edecekler nasip olursaKızlar cok saolun
Sizin test gununuz ne zaman
Senin asıl test günün ne zamandı yakın mı bayaKızlar cok saolun
Sizin test gununuz ne zaman
Benim 4 kasim salıSenin asıl test günün ne zamandı yakın mı baya
Amiin amiin rabbim cok guzel haberler alip saglicakla sureci goruemyi nasip etsinBenim normalde çarşamba ama ilaç durumundan dolayı bi gün erken vericem sonuca göre yeniden ilaç reçete edecekler nasip olursa
Ay inşallah güzel sonuçlar alırsınn dualarım seninleeBenim 4 kasim salı
5 ve 7. Gün kan verdim
Simdi doktorun istedigi gun veririm
doktorum hastanede değil kendi özel kliniği var oraya gidiyorumAmiin amiin rabbim cok guzel haberler alip saglicakla sureci goruemyi nasip etsin
Sen nerede takiplisin
doktorum hastanede değil kendi özel kliniği var oraya gidiyorum
Tup bebek merkezleri genelde oyle oluyo sanirim yadoktorum hastanede değil kendi özel kliniği var oraya gidiyorum
Var gibi canım kan testin ne zaman ?Eki Görüntüle 3667409 bugün transfer olalı 10. Gün sizce var mı ?
Pazartesi 12. Gün yalancı çıkma ihtimali yok demiVar gibi canım kan testin ne zaman ?
Atar mısın resmini bugün transfer olalı kaç gün olduWalla hiç bilmiyorum canım bende yaptım şimdi paylaştım benim de silik gibi 4 Kasım kan testim