• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transferi yapılmış olanlar

merhaba berrunur.benimde 3 tane embriyo transferi oldu.ama ben şu an hiç birşey hissetmiyorum.bulantım yok.garip bir duygu.birde bana tedavi oldugum merkezden 20 kasımda kanda gebelik testi yaptır dediler.bilmiyorum 12.günü beklesem mi karar veremedim.sen kendini nasıl hissediyorsun?inşallah bebişlerimizi saglıkla kucagımıza alırız.

Canım bence bekle test gününü, çünkü erken çıkmayabilir moralin çok bozulabilir, ben şimdi iyikide idrar testi yapmamışım diyorum. Sabredelim bolbol dua edip sevdigimiz şeyleri yaparsak vakit geçiyor canım .. İnşallah senin için hayırlısı bebişini kucagına almandırr..

selam mentol01 23kasımı kesın beklıyecem onceden test yaptırmıyacam kasıklarımda belımde sıddetlı agrı var ama kısa suruyorr 15 dakıka felan igneyı yaptıgım zaman daha cok oluyorr

[arkadaşlar mrb a.s.liste yapacaksanız beni de ekleyin iğnemin 3 günü bugün ilk tüp bebek denemem başımdan 3 negatif aşılama geçti 1 tüp bebek denemem iptal oldu bakalım inşallah hayırlısıyla bu sefer başarırım herkese hayırlısını diliyorum

bugün yengeminde sonucu belli olacak
6 kasımda transfer yapılmıştı
öğleden sonra sonuç alınacak
hepinize duacıyım
Allah'ım inşallah pozitiftir:Saruboceq:

selam canım yengenın sonucu ne oldu işallah tutumuştur bende 23 kasımı beklıyorum çatlıyorum merakımdan yerımde felen duramıyorum tarsferın ılk 4 gunu agrım vardı ama sımdı hıcbırsey yok korkuyorumde tutmadı dıye duarınızdan eksık etmeyın selametle

slm bende sonuç bekleyenlerdenim 3 yıldır o kadar cok negatif sonuç aldımki artık ümidimde pek kalmadı yarın kan vercem ama yine üzülmekten çok korkuyorum.4 asılama 1 asılama iptal 1 tüp bebek iptal buda 3. tüp denemem hepimiz pozitif sonuçlar alırız inşallah.

kızlar çok sevinçliyizzzz
kk çok ağır işliyor giriyorum ama yazamıyıyordum
bugün öğrendik sonucu
13.gün bugün hcg değerimiz 1808
bu değere göre çoğul gebelikmi ? eğer öyleyse kaç embriyo tutmuştur sizce?
bu arada ilgilenen herkese sonsuz teşekkürler
dilerim isteyen herkes bu mutluluğu tadar ve sağlıklı bebek sahibi olurlar/olursunuz
sevgiler,

beysucum 4 yıllık evlıyım hıç bır zaman ümidimi kesmedım tevekkul ettım sende tevekkul et hayır bıldıgımız şer şer bildigimiz hayırdır allah buyuk rabbım buyuk işallah senıde sevındırsın hergun mutlaka 100 ya fettah 100 ya mübdi 100 ya şafi çek aabdeslı abdessız fark etmez yolda yururken iş yaparken alahın 99 ismini çek sureklı benımde 23 kasım sonuç gunum hayırlısı olsun hepımızın hakkında bebıslerımızı alırız kucagımıza ıııŞŞŞŞAAAALLLAAAHHHHHHH

kızlar çok sevinçliyizzzz
kk çok ağır işliyor giriyorum ama yazamıyıyordum
bugün öğrendik sonucu
13.gün bugün hcg değerimiz 1808
bu değere göre çoğul gebelikmi ? eğer öyleyse kaç embriyo tutmuştur sizce?
bu arada ilgilenen herkese sonsuz teşekkürler
dilerim isteyen herkes bu mutluluğu tadar ve sağlıklı bebek sahibi olurlar/olursunuz
sevgiler,

hayırlı olsunnnnnnn saglıkla alın 3lerı kucagınızaaaaa sımdı sızın evde bayram havası yasanıyordur saglıkla kalın allahın selametı üzerınıze olsun haaaaaa bıde çogul gebelık rısklı mutlaka ya mübdi tesbıhını gunde 100 kere cekın dusuk olmaması için unutmayalım dünya dua üstüne kuruluuuuu

hayırlı olsunnnnnnn saglıkla alın 3lerı kucagınızaaaaa sımdı sızın evde bayram havası yasanıyordur saglıkla kalın allahın selametı üzerınıze olsun haaaaaa bıde çogul gebelık rısklı mutlaka ya mübdi tesbıhını gunde 100 kere cekın dusuk olmaması için unutmayalım dünya dua üstüne kuruluuuuu

teşekkür ederim Allah razı olsun,dileyen herkese tattırsın inşallah
dua tavsiyesi içinde teşekkürler

Berrunur..23 Kasım'ı bende bekliyorum..Ama regl ağrılarım başladı..:çok üzgünüm: tereddütteyim ama dua ediyorum Allah'ıma..Doktoruma çok güvendim, kendime iyi baktım..Çok şükür ufaklıklar da sağlıklıydı..Bundan sonrası Allah'ıma kalmış :Saruboceq: Allah büyük.."Ol" derse OLUR a.s

benny tebrik ederim Allah kucagına almayı nasip etsin.darısıda basımıza olsun.berru cok tesekkür ederim evet hayırlısı.dualarıda okuycam inş.kan verdim sonuç bekliyorum korku ve heyecan bir arada hayırlısıyla basarmısımdır inş. bu sefer.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inş. amin.

benny tebrik ederim Allah kucagına almayı nasip etsin.darısıda basımıza olsun.berru cok tesekkür ederim evet hayırlısı.dualarıda okuycam inş.kan verdim sonuç bekliyorum korku ve heyecan bir arada hayırlısıyla basarmısımdır inş. bu sefer.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inş. amin.

Teşekkür ederim beysu a.s.
dilerim sende güzel haberlerini verirsin
dualarım tüm isteyenlereeeee:Saruboceq:

arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım..benim transferim de 15 kasım'da yapıldı. ilk mikro denemem bu. sorunumuz sperm morfolojisi ve sayısı..allahım dileyen herkesi bebek sahibi yapar hayırlısıyla inşallah..kendim için ve evlat isteyen herkes için dua ediyorum.

mrb arkadaşlar sanırım ben de bu başlığa uygun olucam pazartesi yumoşlar toplanıyor bayram öncesi de annelerine geri dönerler inşallah liste varsa ben de ucundan kıyısından yerleşeyim bu arada ilk tüp denemem 3 başarısız aşılamam var erkek kökenli sorunumuz hepimize Allahı'mdan hayırlısını diliyorum:Saruboceq:

Berrunur..23 Kasım'ı bende bekliyorum..Ama regl ağrılarım başladı..:çok üzgünüm: tereddütteyim ama dua ediyorum Allah'ıma..Doktoruma çok güvendim, kendime iyi baktım..Çok şükür ufaklıklar da sağlıklıydı..Bundan sonrası Allah'ıma kalmış :Saruboceq: Allah büyük.."Ol" derse OLUR a.s

merhabalar..izmirdesiniz anladığım kadarıyla..hangi merkezde tedavi gördünüz..nasıl geçti tedaviniz merak ettim...
umarım güzel haberlerle gelirsin buraya...
benimde bugün transferim oldu..bekleme sürecindeyim..

canım bu agrıları kafana takma kullandıgımız ıgne ve jelden kaynaklanıyor rabbım hayırlısını versın hepımızın hakkında

Back
X