• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım ayı transferi yapılmış olanlar

inşallah zaman hiç geçmiyorrrrrr bu benim 2.tüp bebek denemem ve ilkini başka yerde yaptırdım bu 2.inciyide umut tüp bebekte enver kurt yaptı ve ona güveniyorum birazda içim balst olduğundan dolayı rahat ama herşey canabı allaha kalmış

benim yumoşlar da yarın toplanacak arkadaşlar beni,m ilk tüp denemem umarım son olur sonuç alacak arkadaşlar olumlu sonuçlar almanızı diliyorum

benim yumoşlar da yarın toplanacak arkadaşlar beni,m ilk tüp denemem umarım son olur sonuç alacak arkadaşlar olumlu sonuçlar almanızı diliyorum

inşallah güzel haberler alırsın canımcım hayırlı işlemler şimdiden:Saruboceq:

23 Kasım' da sonuç alacaklar a.s ınşallah herşey güzel olacak ... Panik yok ! Rahat olalım.Hayatın sonu diil. Ben %50 ihtimali gözardı etmiyorum..Heran herşey olabilir.Allah sağlık sıhhat verdiği sürece ümit hep var

kızlar heyecanla bekliyorum sonuçlarınızı umarım herşey gönlünüzce olur.....

kızlar saat 9.30 kan verdım 14.30 sonuç çıkcak korkuyorummmmm belım agrıyor bıde lekelenme oldu pıhtı seklınde kahverengı offffffff dua edın lütfen........bu neye işaret tuttugunamı tutmadıgınamıııısenağlama

kızlar saat 9.30 kan verdım 14.30 sonuç çıkcak korkuyorummmmm belım agrıyor bıde lekelenme oldu pıhtı seklınde kahverengı offffffff dua edın lütfen........bu neye işaret tuttugunamı tutmadıgınamıııısenağlama

canım sonuç ne olursa olsun hakkında hayırlısı olsun... rabbim gönlüne göre versin emeklerin boşa çıkmasın inşlallah...sonucu bizede yaz emi...

canım panık yapma lekelenme olabılıyo tutmadıgı anlamına gelmez bende cok merak edıyorum bıranonce hemen yaz sonuc cıkınca hadı bakalım hayırlısı ınsallahhhhhh

Kızlar 269 hihoyyyt ..Darısı tüm dileyenlerin başına...Dualarım sizinle..Allah sağ sağlim sonlandırıp. kucağımıza almamızı nasip etsin..

Back
X