KASIM AYI TÜP BEBEK OLANLAR

Merhabalar ben 6 ay içinde 2 kez rahim filmi çektirdim rahim filmini görmeden transfer yapacağını sanmıyorum film bu konuda çok önemli yeterli ve güzel bir alan var mı ona bakacak film de kesinlikle en doğru karar önce film canım bende yapışıklık vardı filme göre tüp bebeğe başladı embriyo kalitesinden anlamıyorum

Teşekkür ederim cevabınız için, siz transfer yatınız mi peki

Ben o yüzden kimseye söylemedim. Kardeşim biliyor sadece. Beklentiye girmeleri yoruyor

Cetrodite diye yumurtanın çatlamaması için bir iğne koldan vuruluyorum

Merhabalar, 10 kasımda 2 adet 3. gün embriyosu transferi oldum ben de. 2016 dan beri sessiz takip edenlerdendim. Dedim artık sen de bişiler yaz. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bende 10 Kasım da transfer oldum cumartesiyi beklemek zor gerçekten öncesinde test yapmak istemiyorum

Merhabalar, 10 kasımda 2 adet 3. gün embriyosu transferi oldum ben de. 2016 dan beri sessiz takip edenlerdendim. Dedim artık sen de bişiler yaz. Umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bende 10 Kasım'da tranfer oldum 2 adet 3. Gün emriyosu koyuldu. Belirtiniz var mı nasıl hissediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…