KASIM AYI TÜP BEBEKK:)

melekhm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2024
24
6
6
27
kızçelerimburda 2 yildir aramadigim okumadigim bisey kalmadi 2 yildir evliyiz esimde sperm hareketliligi ve morfoloji sıkıntısı vardi gebe kalamadım son care tup bebege basvurduk. 24 ekimde tedaviye basladik uzatmiycam ilaclar igneler vs. Bugun 3 kasim doktor 5 kasim yumurta toplama dedi bu surecten sonrasi nasil ilerleyecek. Yasim 27 rahmim hormonlarim gayet guzel dedi doktor sag yumurtam tertemiz soldada kucuk bir cikolata kistim var orda bile doktor dedi 5 tane yumurtan olmus sag taraftada en son 7 tane falan var dedi ilk kontrole gittiğimde (31 ekim)
Oyle iste kizlarr bilgisi olan yazabilirmi :))ilk tup bebek surecimiz muhtemelen taze transfer olacak taze transfer olanlar varmi
Nasil bi surec iyimi kotumu

Canım öncelikle hayırlı olsun sürecin. yumurta toplama anestezi ile yapılıyor. Bayıldıktan sonra hiçbir şey hissetmiyorsun uyandiginda her şey bitmiş oluyor o yüzden rahat ol. Benzer durum bizde de bende de herhangi bir problem yoktu eş kaynaklı bizi sürece başladık benim de yarın dondurulmuş embriyo transferim var inşallah kısa vakitte hayırlı haberlerimizi birbirimize verelim

İnşallah canim teşekkür ederim yorumunuz icin.Allah isinizi rast getirisin hepimisizin İnşallah yarin senin icin cok güzel geçer güzel haberlerimizi duymak dileğiyle.

Hayırlı olsun doktorunuz kım hangı ılde yaptırıyorsunuz aralık yada ocak ayında bende dusunuyorum egerkı gebe kalamazsam

Hayırlı olsun doktorunuz kım hangı ılde yaptırıyorsunuz aralık yada ocak ayında bende dusunuyorum egerkı gebe kalamazsam
Diyarbakırda hakan coksuer doktorum cok ilgili ekip halinde çalışıyorlar bugun yumurta toplama yapıldı hic yabancilik cekmedim maraştan geliyorum bakalim sonu İnşallah guzel olur

Kızlar ya benimde bir sorum olacak dün transfer oldum 4 Kasım doktor 10 gün sonra test dedi yani 14 Kasım eşimde duydu tabi bunu ama ben inşallah ona sürpriz yapmak istiyordum sizce 8.ve 9. Gün kan versem çıkar mı en azından 9u akşamı sürpriz yaparım 10 u da yükselişi götürürüz inşallah

Kaçıncı gün embriyosu. Böyle süpriz vs diyorsunuz da siz de şartlamayın kendinizi hayırlısıyla olur inşallah

Çoğu yerde okudum 8.9 gunde cikanda var cikmayanda siz yinede kan testi verin

Merhaba arkadaşlar biz de ekim 22 de bahcecide transfer olduk. 10 gün sonra yani 31 ekimde beta sonucumuz 158 çıktı pazar günü verdigimiz testte 244 cıktı bize düşük geldi doktorumuz iki gün sonra tekrar test vermemizi istedi verdik o da 344 çıktı son olarak bugün verecegiz yine düşük cıkarsa doktorumuz ilaçları keseceğiz dedi embriyo 4aa kaliteliydi

Bir bilgim yok ama hormonlarin çok önemli kendini strese girme üzme tutunmaya cok etki ediyormus biyerde okudum Allaha güven hersey cok güzel olck insallah guzel bi sekilde yükselir

Bir bilgim yok ama hormonlarin çok önemli kendini strese girme üzme tutunmaya cok etki ediyormus biyerde okudum Allaha güven hersey cok güzel olck insallah guzel bi sekilde yükselir
İnsallah hocam kan verdik bugün sürecc belli olacak

Hocam dün verdik 575 cıktı yani bir öncekine göre %66 artmıs bugün tekrar verecegiz insallah güzel olur neden kimyalsal oluyor acaba
Çok güzel artmış korkma o zaman malesef embriyo genetiğinden kaynaklı dediler benim ikinci kanda arttı üçüncü de düşmeye baslamisti bence senin ki güzel ilerliyor sağlıkla ilerlesin takilmamaya çalış gebeliğin tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…