• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI TÜP BEBEKK:)

Arkadaşlar merhaba ben 6 kasımda 3. Gün dondurulmuş 8 kasım da da 5. Gün transferi oldum ardışık transfer. Buğün 3gün embriyosu için 8. 5 gün embriyosu içinse 6 gün ben dayanamadım test yaptım ama sabah ilk idrarla degil öğlen yaptım negatif cıktı. Erken mı yaptım acaba ilk idrarlamı yapılması gerekiyordu
Merhaba ilk de fa farkli gunlerde konuldugu duyuyorum hayirli olur insallah

Arkadaşlar merhaba ben 6 kasımda 3. Gün dondurulmuş 8 kasım da da 5. Gün transferi oldum ardışık transfer. Buğün 3gün embriyosu için 8. 5 gün embriyosu içinse 6 gün ben dayanamadım test yaptım ama sabah ilk idrarla degil öğlen yaptım negatif cıktı. Erken mı yaptım acaba ilk idrarlamı yapılması gerekiyordu
Ayrica idrara bakmayn erken

Merhabalar rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın inşallah herkesin pozitif sonucu alıp evlat kuşlarımızı kollarınıza saglıkla almak nasip olsun 🤲🏻🥹Henüz yeni tedaviye bugun başladım gectigimiz ay estrofem kullandım bugunde iğne başladım arı sütü ve omega 3 alıyorum imprly alıcam yarın yumurta kalitesi için sizin tavsiye edeceginiz birşey varmı hiçbir tecrübem yok ilk tüp bebek dememem
Rahat ol yeter Gerisi Allah a birak. Cunku Tek stres yuzunden olmuyo, ilacarini duzenli kullan tamam,

Diyarbakırda hakan coksuer doktorum cok ilgili ekip halinde çalışıyorlar bugun yumurta toplama yapıldı hic yabancilik cekmedim maraştan geliyorum bakalim sonu İnşallah guzel olur
Merhaba ne kadar tuttu acaba, bende Harran üniversitesinde başlayacağım

240 sa yine iyiymiş, arkadaşım Diyarbakır bahçeci de zeki akkum a gidiyor 400 tuttu herseyiyle.
Ben onu da düşünmüştüm ayaklarımız hakan hocaya gitti herşeyde bi hayır varmis gitseydik oraya daha borca girerdik heralde belki de kisiden kişiye değişiyordur pahalıymış nereyse 2 katı

Back
X