Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

e o zaman noraml sılık cıkması adet gununde belırgınlesır hayırlı olsunnnn=))
Canim cok saol Allahim hayirli etsin insallah, herkese yasatsin bu duyguyu.. Sabah tuvaletteki halimi ben bilirim.. Esime de supriz yapmak istiyorum, o yuzden solemedim simdi odada oturuyor ben de salak gibi evin icinde dolasiyorum

Canim cok saol Allahim hayirli etsin insallah, herkese yasatsin bu duyguyu.. Sabah tuvaletteki halimi ben bilirim.. Esime de supriz yapmak istiyorum, o yuzden solemedim simdi odada oturuyor ben de salak gibi evin icinde dolasiyorum
amın canım.güzel duygular tadını cıkar=)

Sabah ıdrarı da değil ona rağmen gayet belli masaAllah:))

Sabah ıdrarı da değil ona rağmen gayet belli masaAllah:))
Allahim isteyen herkese en hayirli sekilde nasip etsin insallah, hala soktayim.
Bir de ben amerikada yasiyorum canim, sabah 6 idrariyla yaptim. 2gun once yapmistim, en ufak bisey yoktu, butun umutlarimi kesmistim niyeyse resmen.

Allahim isteyen herkese en hayirli sekilde nasip etsin insallah, hala soktayim.
Bir de ben amerikada yasiyorum canim, sabah 6 idrariyla yaptim. 2gun once yapmistim, en ufak bisey yoktu, butun umutlarimi kesmistim niyeyse resmen.

İnsan xok umutlaniyor ne kadar rahat olacağım dese de olamıyor o yüzden hayal kirikligini da şok anını da anlayabiliyorum Ayy çok heyecanlii

Insallah amin canim saol, gerceginde daha net, gizli cekmeye calistigim icin tam dikkat edemedim belki cekerken.. Insallah sevincim kursagimda kalmaz, Allahim ne guzel bir his, herkese nasip etsin insallah.. Dedikleri kadar var, yumurtlama testleri cok ise yariyor

kan testini 48 saat arayla yaptır cnm. için rahat olsun. biliyosun 48 saat arayla 2ye katlanması gerekiyormuş. Hadi bakalım gözün aydın cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…