canım bı test yapsanakizlar 9 gun once adetim bitti. dun gece sol gogsumde hassasiyet hissetmeye basladim sizce neden olabilir dış ve alt tarafinda hassasiyet var
e o zaman noraml sılık cıkması adet gununde belırgınlesır hayırlı olsunnnn=))Gerceginde daha net canim, suan adetime 3 gun var
Canim cok saol Allahim hayirli etsin insallah, herkese yasatsin bu duyguyu.. Sabah tuvaletteki halimi ben bilirim.. Esime de supriz yapmak istiyorum, o yuzden solemedim simdi odada oturuyor ben de salak gibi evin icinde dolasiyorume o zaman noraml sılık cıkması adet gununde belırgınlesır hayırlı olsunnnn=))
Kizlaaaar elim ayagim titriyor!! B bebegim seni bekliyorum
Canim cok saol Allahim hayirli etsin insallah, herkese yasatsin bu duyguyu.. Sabah tuvaletteki halimi ben bilirim.. Esime de supriz yapmak istiyorum, o yuzden solemedim simdi odada oturuyor ben de salak gibi evin icinde dolasiyorum
Canim cok saol Allahim hayirli etsin insallah, herkese yasatsin bu duyguyu.. Sabah tuvaletteki halimi ben bilirim.. Esime de supriz yapmak istiyorum, o yuzden solemedim simdi odada oturuyor ben de salak gibi evin icinde dolasiyorum
Allahim isteyen herkese en hayirli sekilde nasip etsin insallah, hala soktayim.Sabah ıdrarı da değil ona rağmen gayet belli masaAllah:))
Yarin insallah guzel bi supriz yapim esime, yoksa catlicam, karsimda oturuyor pat diye solicemamın canım.güzel duygular tadını cıkar=)
Allahim isteyen herkese en hayirli sekilde nasip etsin insallah, hala soktayim.
Bir de ben amerikada yasiyorum canim, sabah 6 idrariyla yaptim. 2gun once yapmistim, en ufak bisey yoktu, butun umutlarimi kesmistim niyeyse resmen.
Kizlaaaar elim ayagim titriyor!! B bebegim seni bekliyorum
Insallah amin canim saol, gerceginde daha net, gizli cekmeye calistigim icin tam dikkat edemedim belki cekerken.. Insallah sevincim kursagimda kalmaz, Allahim ne guzel bir his, herkese nasip etsin insallah.. Dedikleri kadar var, yumurtlama testleri cok ise yariyorcnm bu fotoda ikinci görünmüyo silik herhalde dimi. benimde battan 3 gün önce yaptığımda silikti fotoda zor belli oluyo o zaman. sGözün aydın cnm. inşallah kan testlerinde iyi çıkar sende bu kervana katılırsın
Insallah amin canim saol, gerceginde daha net, gizli cekmeye calistigim icin tam dikkat edemedim belki cekerken.. Insallah sevincim kursagimda kalmaz, Allahim ne guzel bir his, herkese nasip etsin insallah.. Dedikleri kadar var, yumurtlama testleri cok ise yariyor
Eger bir yanlis varsa onu bende goruyorum canimKizlaaaar az önce dayanamayıp test yaptım bat a 3 gün var bi bakın ya ben mi yanlış görüyorum fotoda anca bu kadar görünüyor Eki Görüntüle 1691943 Eki Görüntüle 1691943
Ayy demi demiiEger bir yanlis varsa onu bende goruyorum canimtebrikleeeerrrrr
Kizlaaaar az önce dayanamayıp test yaptım bat a 3 gün var bi bakın ya ben mi yanlış görüyorum fotoda anca bu kadar görünüyor Eki Görüntüle 1691943 Eki Görüntüle 1691943
:)) doğru görüyorsun cnm . Hsyırlı olsun bebişin sana uğur getirsin
Boyle yanlisa can kurbannnKizlaaaar az önce dayanamayıp test yaptım bat a 3 gün var bi bakın ya ben mi yanlış görüyorum fotoda anca bu kadar görünüyor Eki Görüntüle 1691943 Eki Görüntüle 1691943
Boyle yanlisa can kurbannnhayirli ugurlu olsun kuzummm
canim adetim cok yeni bitti ama 9 gun du sadece ve benim adetim 32-42 gun arasinda oluyor.o yuzden idrar testi suan sonuc vermez diye dusunuyorumcanım bı test yapsana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?