Ooo selamÇok kritik bir dönemdeyiz :) 21-22 ekim gibi yumurtlama günüm. Biz çalışmalara başladık bakalım tutacakmı? Bat 3 kasım. Heyecanla bekliyoruz.
Evet ilk ayımız. Geçen ay reglime 10 gün kala korunmayı bırakmıştik. Onu saymiyorum zaten reg oldum :) Bu ilk deneme bakalım ne olacak :) inşallah hepimiz sırayla mutlu haberlerimizi paylasiriz :)Ooo selamsende bizdensin. Kasım hamisleri olacagiz insallah. Ilk ayiniz mi calışmalarda. Umarim melegin seninledir.
Merhaba hanımlar. ..
Ekim ayında ilk defa korunmayi birakmistik. O kadar sabirsiz davrandimki en az 10 test ve bir kan tahlili yaptirdim hepside koca bir sifir :) Adetim 3 gun gecikti. Suan karnima adet sancim girdi bir saate adet olurum tanıyorum bu acıyı. Yani canlarim umutlar kasım ayina kaldı.
Simdi bu ay neler yapacağım onu sayayim sizlere.
1. Sogan kuru uygulayacagim adetimin üçüncü günü
2. Adetimin bittigi gün incir kuru uygulayacagim.
3. Esime keciboynuzu kuru icirecegim.
4. Iliskiden önce meryem suresini okuyacağım.
5. Zaten bir aydır folbiol iciyorum ona devam edeceğim.
Evet benim gibi umudu kasim ayina kalmış anne adayları buyurun topigime. Haydi bakalım o zaman gelsin bebişler dolsun göbisler
Canimmm hic korkma bir cok polistikli gibi seninde bebisin olacak insallah. Evet cevreyle paylasilacak bir sey degil. O nedenle burada birbirimize destek olarak gecirelim her ayı. Suan icin cok erken canim testlerde cikmayabilir. Haftaya net sonucu alirsin. :)Merhabalar arkadaşlar . Böyle bi başlık açmanız çok güzel olmuş . Çünkü insan bu dönemleri çevresindekilerle pek paylaşamıo söyleyemiyor denediklerini , çabaladığını ... O zaman hep bi beklenti oluyor . Bende 2 senelik evliyim , ilk defa bu ay denedik. Adetime 1 hafta var . Bende göğüs şişmesi , kasıkta batma , gaz sancıları , aşırı uyku ve tatlı isteği var . Hepsi adet belirtilerine benzer olduğu için kendi içimde sürekli gelgitler yaşıyorum . Test aldım o yüzden negatif . İnsan ilk ayda olsa deneme için kafasına takıyormuş . Bende polikistik var . Geçen ay soğan kürü yaptım 10 gün . Şimdi de bal polen arısütü karışımı yiyorız her sabah bi tatlı kşığı . Ama yasmini bıtaktığım için mi bilmiyorum 20 günde 2 kilo aldım . İnşallah Rabb im isteyen herkese çok aratmadan nasip eder . Sizlerde dualarınızı esirgemeyin. Polikistik olduğu için korkularım daha fazla ama doktor 8 ay boyunca olmazsa gel dedi . O yüZden nasip artık
canım normalde bır yumurtanın dollenebılmesı ıçın17-18 mm ıdeal oluyor.ama 23 mm dollenebılrmı onu bılmıyorum bıraz fazla buyumuş gıbı geldı bana.ovulasyon testı hakkında benımde bılgım yokArkadaşlar benim bir sorum var, dün doktora gittim 2 tane yumurtam oluşmuş hem sağda hem solda soldakinin boyutu 19mm sağdakinin 23 mm . 1 2 gün içinde çatlar dedi. Ben de ovulasyon testi aldım bugün akşam yaptım aynı koyulukta iki çizgi çıktı, bu çatladığını mı gösterir? Yoksa daha çatlamamış 24-36 saat arasında çatlayacak mı demek? Yaniyumurta çatlasa bile bu çift çizgi çıkar mı ?
Bir sorum daha olcak :) iki yumurtanın oluşmasıhem de büyük boyutlarda ikiz gebelik olabileceğinimi gösterir?
canım benım sen bızım tup bebekk için verdığımız fıyatları duysan dudağın uçuklar.keşke doğal yollardan oluverse ne varKizlarrr bal tarcin corek otuna basladim bugün itibariyle az once esim aldi. Incir kurunu de yaptim simdi. Anam cok pahaliymis yaa hergun 7 incirden kilosu zati 30 tl battik vallahabide hakiki bal adirdim 250 gram 40 tl yuh yaniii. Minik sıpam daha gelmeden masraf cikarttin bize
Canimmmm. Hosgeldin aramıza. Cokkkkk saolll
Benim adetimde persembe günü. Yani bu ay ikimizinde bebis tutarsa beraber doguracagiz hehe :)
Canim ben incir kurune basladim. Bal tarcin corek otuda aldim ama bugun adetimin 5. Gunu. Btç karışımı adetin 2. Günü baslanirmis. Bir dahaki ay yapacagim onu. Ama inşallah gerek kalmaz tabi. :)Günaydin anne aday adaylari
Ben dün kirmizilari yedim maalesef.. Kürler ilaçlar vs. beni bekler artik inş fayda eder.. Sizler neler yapiyorsunuz??
Hadi yacanım benım sen bızım tup bebekk için verdığımız fıyatları duysan dudağın uçuklar.keşke doğal yollardan oluverse ne var
Canim merhaba. Acin cok tazeymis rabbim bir daha yasatmasin. Kac aydir deniyordunuz. Rabbim bu ay yüzünü guldursun insallah.kuzum malesef suan vücudunda hala bthc var o nedenle silik cikiyordur. Umarim yanilirim. Neden düştü melek.
evet ben yıllardır uğraştığım ıçın.çok para doktuk malesef canım.hakkında hayırlsı olsun.allahım sağlıklı sıhhatlı evlatlar versınHadi yaHaklısın canim bu ne ki. Hic bu açıdan dusunmemistim.
İnşallah vardır birşeyler ama ümitlenmemek için uğraşıyorum . Önce kilo vermem gerekio sanırım Ve ben sadece 55 kiloyum ama boyumda 152 cm . Doktor bi 6 7 kilo ver dedi ;(Canimmm hic korkma bir cok polistikli gibi seninde bebisin olacak insallah. Evet cevreyle paylasilacak bir sey degil. O nedenle burada birbirimize destek olarak gecirelim her ayı. Suan icin cok erken canim testlerde cikmayabilir. Haftaya net sonucu alirsin. :)
Amin cnm inşallah . Ya ben bu ay ne yapacağım şaşırdım . Soğan kürü senede birden fazla yapılabiliyor mu ki ? İncir kürü desen polikistik de daha çoğaltabiliyor kisti diye okumuştum biyerde cesaret edememiştim . Onu ne zaman yapmak gerekio ? Bide ben bal polen arı sütü propolis tüketiyorum ya asabahları bi kaşık bu tarçın çörek otu nasıl bişi ki ?
İnşallah fayda eder cnm da güzel haberlerle yazarsın sende kasım ayında buraya .Günaydin anne aday adaylari
Ben dün kirmizilari yedim maalesef.. Kürler ilaçlar vs. beni bekler artik inş fayda eder.. Sizler neler yapiyorsunuz??
Hayirlisi olsun canim Inş. Inciri bende günde bir iki tane yiyeyim bari diyorum bide şimdi inofolic aldim bakalim bekleyip görcez.. Bide bugün genel bi tahlilim vardi böbrek şeker vs. doktr bi değerimin neden yüksek olduğunu anlamadi röntgen ve ultrasonografi istedi çekildim bişey yok sonra hamilelikten şüphelendi ama yeni hastalandim dedim şaşirdi bilmiyorum 1 ay sonra tekrarlayalim tahlili dedi.. Aklimda sorular kaldi acaba hamile miyim?? Eğer öyleysem ultrasonografide çikmaz miydi?? Ama karnima kasiklarima doğru bakmadi yanlarima bakti.. Ayy delircemCanim ben incir kurune basladim. Bal tarcin corek otuda aldim ama bugun adetimin 5. Gunu. Btç karışımı adetin 2. Günü baslanirmis. Bir dahaki ay yapacagim onu. Ama inşallah gerek kalmaz tabi. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?