şart bencede hem eşin işe gittiginde ayrıca bi oda olması iyi emzirme zaman gecirme acısından cokta aileye yapısık büyüsün de istemiyorum kendi odası olsun :)Bende yer bulamıyorumm koca evde gezerken beşik gördük yeni çok beğendim çok yerde kaplamaz diyodum ama çocuk odası şart
gel beraber yiyelimÇikolatanı yesinler
şart bencede hem eşin işe gittiginde ayrıca bi oda olması iyi emzirme zaman gecirme acısından cokta aileye yapısık büyüsün de istemiyorum kendi odası olsun :)
gel beraber yiyelim
elinde test varsa yap tabi bekleme benim testim olsa hemen yaparım. burda eczaneden test almak bile zulüm banagunaydinn kizlarrr bata son 4 bugun test yapsammi diyorumm ne dersiniz
elinde test varsa yap tabi bekleme benim testim olsa hemen yaparım. burda eczaneden test almak bile zulüm bana
doğrudum kuzum ben şaka yaptım:)) hyallerinizi yıkmak için söylemedimmm yaa.sadece bende okuyup çok umutlanmıştım ama hüsran oldu sonu demek istedim :))
benim dediğim sayfayada bak okadar güzel kiz cicileri varki erkeklere okadar güzel seyler yokAy olurda inşallah yer buluruz kızzzbizim ev büyük kayınvalidemle beraberiz dublex ama odalar büyük hangisi olur bilmiyoruzzzz
çok sağol kuzum inaşşallll sende olursun burdan duyarız okuruz hep bir mutlu oluruzBEBİŞİM ÜZÜLME SEN HAMİLESİN
İNŞALLAH ALLAHIM AMİNNNNNNNNNNN
KENDİMDEN ÇOK SENİN HAMİŞ OLMANI İSTİYORUM BU AY VE DİĞER KUZULARIN İNŞALLAH
benim dediğim sayfayada bak okadar güzel kiz cicileri varki erkeklere okadar güzel seyler yok
Eveeeeet kırmızılar geldi hoşgeldiiiiiiBen dedim dimi size hastalancam ben diye oldum işte bir sonraki bat 27-28 kasım bekle babam bekle
ofya üzüldüm şimdiEveeeeet kırmızılar geldi hoşgeldiiiiiiBen dedim dimi size hastalancam ben diye oldum işte bir sonraki bat 27-28 kasım bekle babam bekle
Üzülme canım bende olacak gibiyim bu aydan ümitli değilim allah bilir yinede..yazıyorsunuz ama unutuyorum ilk denememiydi sizinEveeeeet kırmızılar geldi hoşgeldiiiiiiBen dedim dimi size hastalancam ben diye oldum işte bir sonraki bat 27-28 kasım bekle babam bekle
hep senin yüzünden zaten
hayırlısı olsun kuzum, çok istedim hamile kal ama beceremedin işte
çalışmalara ara vererek sonrasında hızla çalışmaya devam
son durumlar kızlar
tarihler çok yakın artık, güzel hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
S smnmrn BAT 7 kasım
pempeportakal BAT 7 kasım
kelebek3891 BAT 5 kasım
B birumutlutfen BAT 2 kasım hamiş haberi bekliyoruzzzzzz
Gelannem BAT 4 kasım
kimmimmm BAT 7 kasım
xruyax BAT 7 kasım
hayalim16 BAT 4-5 kasım
BRNCM BAT 6 kasım
eylulannesii BAT 8-10 kasım
perihan08 BAT 15 kasım
B bebegim seni bekliyorum BAT 15 kasım
Forever07 BAT 15 kasım
simarik83 umut bitmez belkide üzerine görmüşsündür
hep senin yüzünden zaten
eee B birumutlutfen haber yokmu hiçson durumlar kızlar
tarihler çok yakın artık, güzel hayırlı haberlerinizi bekliyoruz
S smnmrn BAT 7 kasım
pempeportakal BAT 7 kasım
kelebek3891 BAT 5 kasım
B birumutlutfen BAT 2 kasım hamiş haberi bekliyoruzzzzzz
Gelannem BAT 4 kasım
kimmimmm BAT 7 kasım
xruyax BAT 7 kasım
hayalim16 BAT 4-5 kasım
BRNCM BAT 6 kasım
eylulannesii BAT 8-10 kasım
perihan08 BAT 15 kasım
B bebegim seni bekliyorum BAT 15 kasım
Forever07 BAT 15 kasım
simarik83 umut bitmez belkide üzerine görmüşsündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?