Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Bende yer bulamıyorumm koca evde gezerken beşik gördük yeni çok beğendim çok yerde kaplamaz diyodum ama çocuk odası şart
şart bencede hem eşin işe gittiginde ayrıca bi oda olması iyi emzirme zaman gecirme acısından cokta aileye yapısık büyüsün de istemiyorum kendi odası olsun :)

şart bencede hem eşin işe gittiginde ayrıca bi oda olması iyi emzirme zaman gecirme acısından cokta aileye yapısık büyüsün de istemiyorum kendi odası olsun :)

Ay olurda inşallah yer buluruz kızzz bizim ev büyük kayınvalidemle beraberiz dublex ama odalar büyük hangisi olur bilmiyoruzzzz

benim dediğim sayfayada bak okadar güzel kiz cicileri varki erkeklere okadar güzel seyler yok

Zaten erkek bebişlerin kıyafetleri belli hep ama kızlar daha şeker ay Rabbim'in zoruna gitmesin ama hayırlısını nasip etsin inşallahhhh

Eveeeeet kırmızılar geldi hoşgeldiiiiii Ben dedim dimi size hastalancam ben diye oldum işte bir sonraki bat 27-28 kasım bekle babam bekle
Üzülme canım bende olacak gibiyim bu aydan ümitli değilim allah bilir yinede..yazıyorsunuz ama unutuyorum ilk denememiydi sizin

Kızlar ben üzülmüyorum ya sonuçta bir gün gelecek daha zamanı değilmiş, hayırlısı değilmiş demek ki... Benim ilk denememdi pempeportakal :) Yani ben şunu biliyorum eşimde de bende de sağlık açısından bir problem yok bütün testler şu bu ne varsa yaptırdık bebişe karar verince. Sağlık açısından problem olmadığına göre doğru zamanı bekleyeceğiz. O yüzden olmayınca üzülmüyorum siz de üzülmeyin bence. Sağlıkla doğru zamanda hayırlısıyla gelsin bebişler

son durumlar kızlar
tarihler çok yakın artık, güzel hayırlı haberlerinizi bekliyoruz

S smnmrn BAT 7 kasım
pempeportakal BAT 7 kasım
kelebek3891 BAT 5 kasım
B birumutlutfen BAT 2 kasım hamiş haberi bekliyoruzzzzzz

Gelannem BAT 4 kasım
kimmimmm BAT 7 kasım
xruyax BAT 7 kasım
hayalim16 BAT 4-5 kasım
BRNCM BAT 6 kasım
eylulannesii BAT 8-10 kasım
perihan08 BAT 15 kasım
B bebegim seni bekliyorum BAT 15 kasım
Forever07 BAT 15 kasım
simarik83 umut bitmez belkide üzerine görmüşsündür

İNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELİRİZ

hep senin yüzünden zaten

yaaaa bak şimdi ben sana dedim ki olma
laf dinleyemedin

kuzum benim vardır bunda da bir hayır
sağlıcakla hayırla gelsin bebeişlerimiz, hayırlı vakitleriyle gelsinler
sana diyorum ben kendimden hep umutsusuzm
hatta bir sene olmaz gibime geliyor içimde bir his bu
hayırlısı Allah'tan tabi

eee B birumutlutfen haber yokmu hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…