Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

kızlar dua ederken sadece hamile olmaya odaklanmayalım sağlıklı gebelik hayırlı evlatlar dileyelim 2 kere hamile kaldım ama ikiside kürtajla sonuçlandı Rabbim heveslerimizi kursagımızda bırakmasın hayırlı hamilelik dönemleri yaşatsın sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahhhh

Amin İnşallahhh

Cnaım bendende ilişkiden sonra geliyordu tahriş olmuş dedi doktor.bir araştır bence

Evet baktım şimdi öyle yazıyor tahriş olmuş gibi yaralanmış gibi yazıyor eğer adet olursam ondan sonra gideceğim olmazsam kan testine gideceğim ama ağır gelmiş olabilir birliktelik ben biraz miyon tipliyim de eşim öyle değil ama

cok haklısın ins. Allah sanada diger her isteyende saglıklı bebisler nasip etsin

Bencede şimdi gitme canım.hamiş değilsen git.inş gerek kalmaz :)

yaaa ama okdaar tatlı bebis esyaları varkiii insan cok heves ediyo hamile kaliimda cinsiyeti belli olsunda bisileri aliyim diye

Geçen hafta avm gittik kız bebiş elbiseleri gördükçe içim gidiyorrr yaa inşallah hamiş oluruzzzz

Geçen hafta avm gittik kız bebiş elbiseleri gördükçe içim gidiyorrr yaa inşallah hamiş oluruzzzz
dimiiii bitane sayfaya denk geldim bende bebek yatak odaları var hadi dedim bi bakiyim öylesine
sonra baktimkiii sayfaya dalmıs kalmısm hhemen kafada kuruyorum sunu suraya bunu buraya

cikolataya bayılırımmmmm ama sadece kışları banada eşim der cocuk yapmaya gerek yok evde iki taneyle nası basa cıkcam kafadan catlaksın diyeama cikolata candır özellikle almanya cikolatasi

oldu şekerim hamiş olsan canın alman çikolatası çekcek demek ki

Eveeeeet kırmızılar geldi hoşgeldiiiiii Ben dedim dimi size hastalancam ben diye oldum işte bir sonraki bat 27-28 kasım bekle babam bekle

dimiiii bitane sayfaya denk geldim bende bebek yatak odaları var hadi dedim bi bakiyim öylesine
sonra baktimkiii sayfaya dalmıs kalmısm hhemen kafada kuruyorum sunu suraya bunu buraya

Bende yer bulamıyorumm koca evde gezerken beşik gördük yeni çok beğendim çok yerde kaplamaz diyodum ama çocuk odası şart

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…