kızlar dua ederken sadece hamile olmaya odaklanmayalım sağlıklı gebelik hayırlı evlatlar dileyelim 2 kere hamile kaldım ama ikiside kürtajla sonuçlandı Rabbim heveslerimizi kursagımızda bırakmasın hayırlı hamilelik dönemleri yaşatsın sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahhhh
Cnaım bendende ilişkiden sonra geliyordu tahriş olmuş dedi doktor.bir araştır benceİlişkiden sonra olmuştu iki kez normalde de bi kaç kez oldu
Cnaım bendende ilişkiden sonra geliyordu tahriş olmuş dedi doktor.bir araştır bence
cok haklısın ins. Allah sanada diger her isteyende saglıklı bebisler nasip etsinkızlar dua ederken sadece hamile olmaya odaklanmayalım sağlıklı gebelik hayırlı evlatlar dileyelim 2 kere hamile kaldım ama ikiside kürtajla sonuçlandı Rabbim heveslerimizi kursagımızda bırakmasın hayırlı hamilelik dönemleri yaşatsın sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallahhhh
evet var sende biseylerSade su bana çok tatsız geliyor içince midem bulanıyor bi acayibim dimievlendiğimden beri içiyorum
yaaa ama okdaar tatlı bebis esyaları varkiii insan cok heves ediyo hamile kaliimda cinsiyeti belli olsunda bisileri aliyim diyeÜzülmeeeeeeeeeeinşallh en kısa zamanda hamile kalırız hepimizzzz
Bencede şimdi gitme canım.hamiş değilsen git.inş gerek kalmaz :)Evet baktım şimdi öyle yazıyor tahriş olmuş gibi yaralanmış gibi yazıyor eğer adet olursam ondan sonra gideceğim olmazsam kan testine gideceğim ama ağır gelmiş olabilir birliktelik ben biraz miyon tipliyim de eşim öyle değil ama
evet var sende biseyler
yaaa ama okdaar tatlı bebis esyaları varkiii insan cok heves ediyo hamile kaliimda cinsiyeti belli olsunda bisileri aliyim diye
Bencede şimdi gitme canım.hamiş değilsen git.inş gerek kalmaz :)
cikolataya bayılırımmmmm ama sadece kışlarıbaşka değişik huylarımda var herkes der bi acayipsin diye mesela çikolata sevmem
dimiiii bitane sayfaya denk geldim bende bebek yatak odaları var hadi dedim bi bakiyim öylesineGeçen hafta avm gittik kız bebiş elbiseleri gördükçe içim gidiyorrr yaainşallah hamiş oluruzzzz
cikolataya bayılırımmmmm ama sadece kışlarıbanada eşim der cocuk yapmaya gerek yok evde iki taneyle nası basa cıkcam kafadan catlaksın diye ama cikolata candır özellikle almanya cikolatasi
almanyada dogdum büyüdüm sonarradan geldim türkiyeye ondan seviyorum aslında burdakiler cok tat vermiyo banaoldu şekerim hamiş olsan canın alman çikolatası çekcek demek ki
dimiiii bitane sayfaya denk geldim bende bebek yatak odaları var hadi dedim bi bakiyim öylesine
sonra baktimkiii sayfaya dalmıs kalmısm hhemen kafada kuruyorum sunu suraya bunu buraya
of ya bunu okumayı sevmiyorum işte gelmeyeydi iyiydiEveeeeet kırmızılar geldi hoşgeldiiiiiiBen dedim dimi size hastalancam ben diye oldum işte bir sonraki bat 27-28 kasım bekle babam bekle
almanyada dogdum büyüdüm sonarradan geldim türkiyeye ondan seviyorum aslında burdakiler cok tat vermiyo bana
Eveeeeet kırmızılar geldi hoşgeldiiiiiiBen dedim dimi size hastalancam ben diye oldum işte bir sonraki bat 27-28 kasım bekle babam bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?