Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

ikiside olabilir canım takma hamilelikten de olabilir suszluktan da onu bilemeyiz simdilik
ins bebistendir senin ben cok su icen biri olmama ragmen idrarimi bu kadar koyu hic hatırlamam bende
bakalım belki bugun suya ihtiyac duymustur vucut

kızlar ben yemeğe çıkıyorum malum işteyim bak konuyu kaçırırsam özet istiyorum görüşmek üzere

:)) hyallerinizi yıkmak için söylemedimmm yaa.sadece bende okuyup çok umutlanmıştım ama hüsran oldu sonu demek istedim :))

ooo sende net var gibi kuzum bebiş yanılıyormuyum kızlar

Aslında benim kayınvalidenin kahvesinde bebek çıkmış . halamın kızı da rüyasında oğlum olduğunu görüyomuş arzu hamile galiba demiş anneme bilemiyorum ya inşallah vardır

işlerim yoğun aklım sizde farkettim ki son zamanlarda aklım hep hamilemiyimdeydi şimdi acaba kızlar ne konuşuyor da ohh bee

ikiside olabilir canım takma hamilelikten de olabilir suszluktan da onu bilemeyiz simdilik
ins bebistendir senin ben cok su icen biri olmama ragmen idrarimi bu kadar koyu hic hatırlamam bende
bakalım belki bugun suya ihtiyac duymustur vucut

Ben hiç su içmezdim evlendikten sonra şeker katıp içmeye başladım suyu sade içmek midemi bulandırırdı hep

bunun icin bi doktora görün bence canım netten de bi arastır illaki bisiler cıkar

Hiç araştırma yapmadım bi bakayım öğleden sonra anca bakarım şimdi şal örüyorum kafayı kaldırsam kalır devam edemem inşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş oluruzzzz

Ben hiç su içmezdim evlendikten sonra şeker katıp içmeye başladım suyu sade içmek midemi bulandırırdı hep
şekerli daha kötü deegilmi ?bende geceleri ck su icerim gün icinde icmedigimden gece ihtiyac duyuyorum sanırım ama hamilelikte bol bol icmeliyiz

şekerli daha kötü deegilmi ?bende geceleri ck su icerim gün icinde icmedigimden gece ihtiyac duyuyorum sanırım ama hamilelikte bol bol icmeliyiz

Sade su bana çok tatsız geliyor içince midem bulanıyor bi acayibim dimi evlendiğimden beri içiyorum

BEBİŞİM ÜZÜLME SEN HAMİLESİN
İNŞALLAH ALLAHIM AMİNNNNNNNNNNN
KENDİMDEN ÇOK SENİN HAMİŞ OLMANI İSTİYORUM BU AY VE DİĞER KUZULARIN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…