ikiside olabilir canım takma hamilelikten de olabilir suszluktan da onu bilemeyiz simdilikama ben günde acayip su içiyorum yani tahmin dahi edemezsin kuzum bana su kurbağası diyorlar çünki astım hastalığım var sürekli ağız kuruluğu yağıyorum bir içişimde 500ml içiyorum he bu 8-9 dan fazla uff ya üzdün beni
banada öyle geliyor kan testine git benceooo sende net var gibi kuzum bebiş yanılıyormuyum kızlar
ooo sende net var gibi kuzum bebiş yanılıyormuyum kızlar
Pembe akıntın neden oluyor herzaman olurmuBen yapmadım negatif çıkacak diye korkuyorum adeti bekliyorum. Arada pembe bi akıntım oluyo
banada öyle geliyor kan testine git benceeylulannesii
ikiside olabilir canım takma hamilelikten de olabilir suszluktan da onu bilemeyiz simdilik
ins bebistendir senin ben cok su icen biri olmama ragmen idrarimi bu kadar koyu hic hatırlamam bende
bakalım belki bugun suya ihtiyac duymustur vucut
Pembe akıntın neden oluyor herzaman olurmu
bunun icin bi doktora görün bence canım netten de bi arastır illaki bisiler cıkarİlişkiden sonra olmuştu iki kez normalde de bi kaç kez oldu
bunun icin bi doktora görün bence canım netten de bi arastır illaki bisiler cıkar
şekerli daha kötü deegilmi ?bende geceleri ck su icerim gün icinde icmedigimden gece ihtiyac duyuyorum sanırım ama hamilelikte bol bol icmeliyizBen hiç su içmezdim evlendikten sonra şeker katıp içmeye başladım suyu sade içmek midemi bulandırırdı hep
ins yaHiç araştırma yapmadım bi bakayım öğleden sonra anca bakarım şimdi şal örüyorum kafayı kaldırsam kalır devam edememinşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş oluruzzzz
şekerli daha kötü deegilmi ?bende geceleri ck su icerim gün icinde icmedigimden gece ihtiyac duyuyorum sanırım ama hamilelikte bol bol icmeliyiz
ins ya
kızlar ben yemeğe çıkıyorum malum işteyim bak konuyu kaçırırsam özet istiyorum görüşmek üzere
ama ben günde acayip su içiyorum yani tahmin dahi edemezsin kuzum bana su kurbağası diyorlar çünki astım hastalığım var sürekli ağız kuruluğu yağıyorum bir içişimde 500ml içiyorum he bu 8-9 dan fazla uff ya üzdün beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?