Ayyyy çok heyecanlıııııYok canim testimm cuma yapicam insallah mubarek günde guzel haberler aliriz insallah
HELE Bİ VAR OLDUĞUNU BİLELİLİM O ZAMAN KULLANIRIZ ARKADAŞIMfolik asit birçok rahatsızlığı engelliyor ama bebişte gebeliğin ilk 3 ayında da kullanmak gerekiyor. yararı var zararı yok
hayır yaaaa bugün 1 tane kırmızı kart yeterya sanırım ben hastalancam valla belim aynı ogünki gibi ağrıyor
rahimi hamileliğe hazırlıyomuş kuzumVALLA BEN FOLİK ASİT FALAN KULLANMIYORUM KULLANSAM DÜŞÜNSENE 2,5 SENEDİR KULLANIYO OLACAKTIM BU NE YAWW...OLACAĞI VARSA OLUR ESKİDEN FOLİK ASİT Mİ VARMIŞ..:
)
olmasın ya kimse hasta sıkın totoları hasta olmak yokya sanırım ben hastalancam valla belim aynı ogünki gibi ağrıyor
ne bileyim ayın 7 de ama ufffff ya kasıklarımada kramp giriyor hayır kendimi dinlemicem yahayır yaaaa bugün 1 tane kırmızı kart yeter
ya sanırım ben hastalancam valla belim aynı ogünki gibi ağrıyor
olmasın ya kimse hasta sıkın totoları hasta olmak yok
daha önce böyle 3-4 gün önceden kasık ağrın oluyor muydu?ne bileyim ayın 7 de ama ufffff ya kasıklarımada kramp giriyor hayır kendimi dinlemicem ya
inşallah kuzum tek temennim ama ağrılar öyle demiyor yaaaaa offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffyaaaa hayır bebiş belirtisi o
daha çok var 7 ye
yok olmuyordu genelde songün bi ağrım oluyordu çıldırtıyordu anlıyodumki arkadaş geliyordaha önce böyle 3-4 gün önceden kasık ağrın oluyor muydu?
ben bilmem an itibariyle herkese hasta olmak yasaklansınne güldüm 10 aydır çok sıkıyom arkdş illa gelcem diyor ya sanırım
yok yok bu başka bir ağrı hasta falan olmayacaksın.yok olmuyordu genelde songün bi ağrım oluyordu çıldırtıyordu anlıyodumki arkadaş geliyor
ozamn sende olmıcaksın sık kendini bakim hımmmmmmmmmben bilmem an itibariyle herkese hasta olmak yasaklansınyarın ben adet oluyomusum ağlarım
Yani iyiki bi hastalandım hemen patır patır gelmeyin arkamdan yaaaKızlar benimde iştahım kesiliyor sanırım bebiş değil kırmızı kart olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?