Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

eylulannesii pempeportakal bende iş çıkışı bir kaç tane test alıcamm canım çiğköfte istiyorr kesin hamileyim
ben bu sefer internetten sipariş vercem ya benim aldığım testler hiç duymadığım bi marka. Şöyle 1 koli alıyim diyorum canın çiğ köfte istiyorsa bebişte bir ibrahim tatlıses havası sezdim

hıhım raporda veriyorum şöyle yaptık diye ay yerim seni ne tatlısın yok kız söyler miyizz ? ama pamuk gibi kadın çok iyi yaa çok seviyorum
yok yani dedin ya beraber çıkarız falan diye dedim biliyo heraldeki beraber test alcaklar

ay öyle deme ya benim de canım istedi şimdi dur bakım halledicem olmazsa kendi anneme söylicem iki sokak var aramızda

bende yiyebilmiş değilim tok karna bile çiiğköfte yiyebilirim çok enteresann hamile değilsem neyim yaaa poffff olmuoyr böyle ama

ben bu sefer internetten sipariş vercem ya benim aldığım testler hiç duymadığım bi marka. Şöyle 1 koli alıyim diyorum canın çiğ köfte istiyorsa bebişte bir ibrahim tatlıses havası sezdim

hahaha tok karna bile yiyesim geliyor çiğköfte bende şişman bir bebek sezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…