- 26 Ekim 2015
- 134
- 59
- 13
eylulannesii pempeportakal bende iş çıkışı bir kaç tane test alıcamm canım çiğköfte istiyorr kesin hamileyim
eylulannesii pempeportakal bende iş çıkışı bir kaç tane test alıcamm canım çiğköfte istiyorr kesin hamileyim
ben bu sefer internetten sipariş vercem ya benim aldığım testler hiç duymadığım bi marka. Şöyle 1 koli alıyim diyorumeylulannesii pempeportakal bende iş çıkışı bir kaç tane test alıcamm canım çiğköfte istiyorr kesin hamileyim
hmmm sen bilirsin kv biliyomu çalışma yaptığınızı?
canım yakınlarda yokmu eczane filan veya onla git
inşallah kuzumKızlar benim bugün yarın pembe akıntı gelmezse test yapıcam perşembe günüinşallah gelmezz..
yok yani dedin ya beraber çıkarız falan diye dedim biliyo heraldeki beraber test alcaklarhıhım raporda veriyorum şöyle yaptık diyeay yerim seni ne tatlısın yok kız söyler miyizz ? ama pamuk gibi kadın çok iyi yaa çok seviyorum
inşallah kuzummm
ay öyle deme ya benim de canım istedi şimdi dur bakım halledicem olmazsa kendi anneme söylicem iki sokak var aramızda
Aminn canım inşallahhinşallah kuzum
gelmesin gelmiyecek çünkü bebeiş gelecek
ben bu sefer internetten sipariş vercem ya benim aldığım testler hiç duymadığım bi marka. Şöyle 1 koli alıyim diyorumcanın çiğ köfte istiyorsa bebişte bir ibrahim tatlıses havası sezdim
yok yani dedin ya beraber çıkarız falan diye dedim biliyo heraldeki beraber test alcaklar
Aminn canım inşallahh
ne demek izin vermiyolar ulaaa
bence kocana söleme bebiş varsa süpriz yap benim hayalim böle nasipse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?