- 26 Ekim 2015
- 134
- 59
- 13
benimde bacak agrımaya basladı yagmur yagmicagina göre kırmızılar yola koyuldu geliyor
bence psklojik suan birbimizi etkliyoruz
Malesef canım benimde iştahım kesilir.yumurtlama dönemi ise aksine iştahım açılır :)ama insanın adete yakın canı daha cok cekmez mi ya
bende tuhaflık ozaman :)Malesef canım benimde iştahım kesilir.yumurtlama dönemi ise aksine iştahım açılır :)
Böyle olacağını bilseydim söylemezdim ayolbenimde bacak agrımaya basladı yagmur yagmicagina göre kırmızılar yola koyuldu geliyor
bence psklojik suan birbimizi etkliyoruz
Malesef canım benimde iştahım kesilir.yumurtlama dönemi ise aksine iştahım açılır :)
ya zaten bu ayın başında çoğumuz regli olacağı için hepimiz de belirti var biz şartlıyoz ya hamiş olcaz diye ondan hemen belirtilerim hamiş değil regli olduğunu farkediyoz ondan
Daha 1 hafta varmış ya dur hemen moral bozma
ama insanın adete yakın canı daha cok cekmez mi ya
Hepsi psikolojik ya... Gidin kafanızı dağıtın başka bişey okuyun hastalık falan yok bebiş varbenim kesiliyo adetten 2 gün sonraya kadar böyle
yokk hayeller ama bazı yerlerde rasyonalist olmak gerkli tabi septikliği elden bırakmadanHayaller fora olmuştu kesildi
al yap hadi yakimmimmm simarik83 pempeportakal ay ben var ya dayanmıyorum he test alsam şimdi yapıcam duygularım karışık
erken gebelik testiyle yapkimmimmm simarik83 pempeportakal ay ben var ya dayanmıyorum he test alsam şimdi yapıcam duygularım karışık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?