bence yaşını gösteriyorsun 22 falan
ay tatlı şey seniiiiii
internetim cöktü bukadr güzel hatunu kaldıramadı
valla zor kaynasırım insanlarla heleki geyik muhabbeti net ortamı dahi olsa cok zor yaparım ama kafalar uyustune güzel olduk biz yaaa böyleee
valla zor kaynasırım insanlarla heleki geyik muhabbeti net ortamı dahi olsa cok zor yaparım ama kafalar uyustu
valla ya herkesle geyik yapılmıyor. alınganlıklar falan biz böyle iyi oldukvalla zor kaynasırım insanlarla heleki geyik muhabbeti net ortamı dahi olsa cok zor yaparım ama kafalar uyustu
Belirti okadar çok var kiii, hangi birini yazayım bilemedim)
Öncelikle aklımda hamilelik yokken rüyamda yumurta gördüm, anlamı bebekmiş..
Şüpheli günden bir iki gün sonra bir kadın sesi duydum rüyada " tamam tutmuş, bu kadın hamile " dedi biri benim için ve o sesle anında uyandım.
Sonra babamız rüyamda sag yüzük parmagıma alyans, sol yüzük parmagımada kocaman bir tek taş yüzük takıyordu. Alyans görmekte hamilelik demekmiş..
Belirtilerde, kasık agrısı, iki sefer başım ciddi şekilde döndü, pembe akıntım oldu iki gün yogun, ayagıma gramplar giriyor,son 3 gündürde herzamankinden daha çok uyuyorum ve dişim agrıyor ki ilk hamileligimdede diş agrısı çektim ama bebegimi 12 haftalıkken kaybettim.. Birde dudaklarımda uçuk çıktı, vucüt direnci düştügü için çıkabiliyormuş ve midem yanıp ekşiyor..
Erken gebelik testi aldım cuma yada cumartesi sabahı yaparım
evet evet görüselüm bence bebis büyütürüz ya ne güzel olurvalla ya herkesle geyik yapılmıyor. alınganlıklar falan biz böyle iyi olduk
bizdeki belirti bile degilmis sunları okuduktan sonraoh oh maşallah
bendeki soru yani
yine kayıptı olay isim ve meslekre hatta resme kadar gelmiş ya bende 29 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve muhasebecisiyim bende okadar genç gösteriyorumki bağzen kimse inanmıyor hatta geçen hastanede hemşire ufaklık dedi kime diyon sen deyince sna söylüyorum dedi güldüm.. eşime bile kızıyorlar sen genç yaşta kızı kandırmışsın diye halbuki aynı yaştayız
ee ozaman bi fotoda sen atyine kayıptı olay isim ve meslekre hatta resme kadar gelmiş ya bende 29 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve muhasebecisiyim bende okadar genç gösteriyorumki bağzen kimse inanmıyor hatta geçen hastanede hemşire ufaklık dedi kime diyon sen deyince sna söylüyorum dedi güldüm.. eşime bile kızıyorlar sen genç yaşta kızı kandırmışsın diye halbuki aynı yaştayız
evet ben senide merak ediyorum tatlımmm özgemee ozaman bi fotoda sen at
ölümüne kankayıııızzz lay lay lay lay lay loooommmgrubumuza kocaman maşallah kızlar
kopmak yok tamam mı
seviyorum sizleri
evet evet görüselüm bence bebis büyütürüz ya ne güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?