yumurtalıgında kabukmu var
benim bugun basıma gelecek var az öncede o sevmedigim ikkizli kıza dedmki seni rüyamda gördüydm yine ikize hamilesin oda hazal senin insallah dördzün olur insallah dua etcem dedi ne ddi o sımdı kötü bisi dedi dimiAllah seni yaaaaa
pardon canısı ben rüya kısmını görmemişim olay benden ötürü bu boyutu kazandıEvet hemde çift sarili.. Többee)
Yok yahu, rüyamda gördügüm yumurtalarin üzerinde kabuksuz yumurta akı sarısı beraber iki yumurta vardı
ama ben anlamadım olayı bi dakka yumurtalıkta kabuk diyo aklıma bildigimiz yumurta kabugu gibi bisi geliyo
ben kesin hamileyimbuda belirti
Yanmışsın anacım o kızı görsem boğarım ben elimde kalırbenim bugun basıma gelecek var az öncede o sevmedigim ikkizli kıza dedmki seni rüyamda gördüydm yine ikize hamilesin oda hazal senin insallah dördzün olur insallah dua etcem dedi ne ddi o sımdı kötü bisi dedi dimi
atsana kız daha eve gidip ıspanak temizlicematıyorum hazırmısınız kızlar
okadr güldümkii müdür kas göz yaptı yanlıs otobüs cizmisler ona gülüyorum dedim tamam calısın arkdaslar kıkırdamayın dediYanmışsın anacım o kızı görsem boğarım ben elimde kalır
ay biz 5'erli 10'arlı alıp yapıyoruz nasıl dayanıyorsun sabrına hayran kaldım. tek çizgiyi görünce de burda birbirimize sarıyos
atsana kız daha eve gidip ıspanak temizlicem
okadr güldümkii müdür kas göz yaptı yanlıs otobüs cizmisler ona gülüyorum dedim tamam calısın arkdaslar kıkırdamayın dediartık cenem agrıdı gülmekten
hmmm daha varmış o zaman tamamAyın 10 unda benim adet günüm daha. Aldım dijital bir erken gebelik testi ama beklemek zorundayım. Haberi aldıgımda olumlu yada olumsuz ilk burada paylaşırım.. Hattaa olumlu olursa kafayıda yiyebilirşm yanii
Ayın 10 unda benim adet günüm daha. Aldım dijital bir erken gebelik testi ama beklemek zorundayım. Haberi aldıgımda olumlu yada olumsuz ilk burada paylaşırım.. Hattaa olumlu olursa kafayıda yiyebilirşm yanii
kızlar biz birbirmize iyi gelmiyoruzcizdik
ya canım benm iki bacagıma da feci agriyo yagmur yagıcaaaaak de bana nolur yoksa adetim mi geliyobende arkadaşıma gidicem aşure yemeğe karnıyarık pilav varmışpatlıcanı hiç sevmem niye anlatıyorsun derseniz bunlar belirti iştahım acık
kızlar özel grubu kurun oraya davet ediyorum sizideme öyle deme deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?