Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

benim bugun basıma gelecek var az öncede o sevmedigim ikkizli kıza dedmki seni rüyamda gördüydm yine ikize hamilesin oda hazal senin insallah dördzün olur insallah dua etcem dedi ne ddi o sımdı kötü bisi dedi dimi
Yanmışsın anacım o kızı görsem boğarım ben elimde kalır

ay biz 5'erli 10'arlı alıp yapıyoruz nasıl dayanıyorsun sabrına hayran kaldım. tek çizgiyi görünce de burda birbirimize sarıyos

Ayın 10 unda benim adet günüm daha. Aldım dijital bir erken gebelik testi ama beklemek zorundayım. Haberi aldıgımda olumlu yada olumsuz ilk burada paylaşırım.. Hattaa olumlu olursa kafayıda yiyebilirşm yanii

okadr güldümkii müdür kas göz yaptı yanlıs otobüs cizmisler ona gülüyorum dedim tamam calısın arkdaslar kıkırdamayın dedi artık cenem agrıdı gülmekten

bendeee öyleyimm ya yanımdaki arkadaş iş yapıyor bende burda gırgır işlerimiz başka vicdanım rahat Allahtan hahaha

Ayın 10 unda benim adet günüm daha. Aldım dijital bir erken gebelik testi ama beklemek zorundayım. Haberi aldıgımda olumlu yada olumsuz ilk burada paylaşırım.. Hattaa olumlu olursa kafayıda yiyebilirşm yanii

erken gebelik testi 20 tlmiş ya ben 3 tl olanlardan alıyorum bozdur bozdur harca gibi yapıp yapıp duruyorumm

bende arkadaşıma gidicem aşure yemeğe karnıyarık pilav varmış patlıcanı hiç sevmem niye anlatıyorsun derseniz bunlar belirti iştahım acık
ya canım benm iki bacagıma da feci agriyo yagmur yagıcaaaaak de bana nolur yoksa adetim mi geliyo
bak bu, bu sefer belirti olamaz

ay ben çıkıyorum kızlar daireyi kapatacaklar kalcam içerde... öpüldünüüüüzzzz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…