evet ama senden de bekliyoruz koaman bi grup olalım htta sunu watsapa bile tasıyabiliriz gördügüm kadarıyla herkes temiz yüzlü iyi niyetli ne güzelgrubumuza kocaman maşallah kızlar
kopmak yok tamam mı
seviyorum sizleri
grubumuza kocaman maşallah kızlar
kopmak yok tamam mı
seviyorum sizleri
ölümüne kankayıııızzz lay lay lay lay lay loooommm
olabülüüüürrrrevet ama senden de bekliyoruz koaman bi grup olalım htta sunu watsapa bile tasıyabiliriz gördügüm kadarıyla herkes temiz yüzlü iyi niyetli ne güzel
evet ama senden de bekliyoruz koaman bi grup olalım htta sunu watsapa bile tasıyabiliriz gördügüm kadarıyla herkes temiz yüzlü iyi niyetli ne güzel
yine kayıptı olay isim ve meslekre hatta resme kadar gelmiş ya bende 29 yaşındayım 3 yıllık evliyim ve muhasebecisiyim bende okadar genç gösteriyorumki bağzen kimse inanmıyor hatta geçen hastanede hemşire ufaklık dedi kime diyon sen deyince sna söylüyorum dedi güldüm.. eşime bile kızıyorlar sen genç yaşta kızı kandırmışsın diye halbuki aynı yaştayız
ozaman biz bulusma ayarlasakda gelmessin mieşime söz verdim koymak çok isterim ama genelde şunu söyleyim hadisenin kıvırcık saçlı halini düşün aynı öyle, işyerimde dahi kız çocuğu zannetdiler sallamadılar beni yaşımı söyleyince şimdi abla çekiyorlar
evet ama senden de bekliyoruz koaman bi grup olalım htta sunu watsapa bile tasıyabiliriz gördügüm kadarıyla herkes temiz yüzlü iyi niyetli ne güzel
eşime söz verdim koymak çok isterim ama genelde şunu söyleyim hadisenin kıvırcık saçlı halini düşün aynı öyle, işyerimde dahi kız çocuğu zannetdiler sallamadılar beni yaşımı söyleyince şimdi abla çekiyorlar
ay öldüm aymeraktan çatlarımmmmmm yeminleeeee görmem lazım seni bak hamileysemde günahh bana
biz kodyk ve sildik sizde basarabilrisniz bunu yapabilirsinizsen atmazsan bende atmam kanki
kyup silicez
silemezsek yandık
siliniyor yaa korkmayınnsen atmazsan bende atmam kanki
kyup silicez
silemezsek yandık
yumurtalıgında kabukmu varBen test yapmadim henüz yumurzalarin üzerinde iki tane içi çikarilmis, yani kabuksuz yumurta gördüm yan yana. Cuma yada cumartesi yaparim testi, aldim basinda bekliyorum testin, zaman gecmiyorkiii)
yumurtalıgında kabukmu var
dimiiiolabülüüüürrrr
ay biz 5'erli 10'arlı alıp yapıyoruz nasıl dayanıyorsun sabrına hayran kaldım. tek çizgiyi görünce de burda birbirimize sarıyosBen test yapmadim henüz yumurzalarin üzerinde iki tane içi çikarilmis, yani kabuksuz yumurta gördüm yan yana. Cuma yada cumartesi yaparim testi, aldim basinda bekliyorum testin, zaman gecmiyorkiii)
Ben test yapmadim henüz yumurzalarin üzerinde iki tane içi çikarilmis, yani kabuksuz yumurta gördüm yan yana. Cuma yada cumartesi yaparim testi, aldim basinda bekliyorum testin, zaman gecmiyorkiii)
ama ben anlamadım olayı bi dakka yumurtalıkta kabuk diyo aklıma bildigimiz yumurta kabugu gibi bisi geliyokahkaha attırdın bana hamiş olasın inşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?