Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

eşime söz verdim koymak çok isterim ama genelde şunu söyleyim hadisenin kıvırcık saçlı halini düşün aynı öyle, işyerimde dahi kız çocuğu zannetdiler sallamadılar beni yaşımı söyleyince şimdi abla çekiyorlar

evet ama senden de bekliyoruz koaman bi grup olalım htta sunu watsapa bile tasıyabiliriz gördügüm kadarıyla herkes temiz yüzlü iyi niyetli ne güzel

aynen canım maşallah bizlere
Allah bozmasın muahbbetimizi canlar

atabilirim tabisi neden olmasın kuzum

meraktan çatlarımmmmmm yeminleeeee görmem lazım seni bak hamileysemde günahh bana

sen atmazsan bende atmam kanki
kyup silicez
silemezsek yandık

sedef_79 yaa sende bendensin kuzumm kolilerle bembeyaz yumurta gördüm bende 3 test 3üde tırt ama :)

Ben test yapmadim henüz yumurzalarin üzerinde iki tane içi çikarilmis, yani kabuksuz yumurta gördüm yan yana. Cuma yada cumartesi yaparim testi, aldim basinda bekliyorum testin, zaman gecmiyorkiii )

Ben test yapmadim henüz yumurzalarin üzerinde iki tane içi çikarilmis, yani kabuksuz yumurta gördüm yan yana. Cuma yada cumartesi yaparim testi, aldim basinda bekliyorum testin, zaman gecmiyorkiii )
ay biz 5'erli 10'arlı alıp yapıyoruz nasıl dayanıyorsun sabrına hayran kaldım. tek çizgiyi görünce de burda birbirimize sarıyos

benimkiler bembeyazdıı diş gibi sıra sıra bissürü bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…