Kasim Ayına Hamişş girmek isteyenlerr

Bat günü gelen kızlarr umarım haberleriniz hayırlıdır :)

Yalnız farkettiyseniz kasım ayından kopmadım ben 3 kasımı atlattım ama 27 kasımda hala bekliyor olacağım. 1 ayda 2 kere hamişlik beklemek çok zor üstadıııım

benim de adetim yarın ama şu an sızı şeklindeki kasık ağrım ve mide yanmam dışında bişeyim yok. ama içimde inanılmaz bi his var...bilmiyorum ama çift çizgiyi görsem inanamıcam yani 2,5 yıldır bekleyince...bi tane testim var yarın sabah yapayım diyorum tek çizgi görürsem çok üzülücem ama(

Inşallah hayırlı haberlere uyanırsın canım. Zaman yaklaşınca benimde umudum azalıyor sanki

Inşallah hayırlı haberlere uyanırsın canım. Zaman yaklaşınca benimde umudum azalıyor sanki
aslına bakarsan hem çok umutluyum hem de hüsran yaşayacağım korkusu ile umutsuzum. oğlum da devamlı kardeş istiyo anne belki karnındadır kardeşim diyor dün okuldan gelirken içimden amiiinnnnn dedim:)) bizimki ikiz istiyor ama :))bir taneyi bulmuşuz da:)))

Egerki ben bukadar belirtiyeee hamile degilsemmm, bidaha hiçbir belirtiyi asla dikkate almicammm ......
Dün akşam burnuma sulu yemegin içinde pişmiş et koktu..
Az öncede bildigin patates kızartması koktu..
Açta degilim kiii, az önce activia yogurt ve 3 ceviz içi yedim ( şimdiden saglıklı besleniyoruz herşeye ragmen )

Gunaydin canlarim. Sayfami renklendiren guzel insanlar. Kuzum benim bat 14 kasım

Günaydın kızlar vücut ısısında yükselme yumurta çatlama belirtisi mi.dun akşam midem bulandı yedikleri mi çıkardım ayıptır söylemesi ..sabaha kdar uyuyamadım sabah ateşim vardi kasık ağrım var 15 inci günüm bugun

Evet ısı yükselince artık yumurta atılmaya hazır hale gelmiş oluyor. Benim 37 derece olmuştu o gün. Normalde 36,2-36,4 arası giderdi

Evet ısı yükselince artık yumurta atılmaya hazır hale gelmiş oluyor. Benim 37 derece olmuştu o gün. Normalde 36,2-36,4 arası giderdi
Bn ölmedi ama ateşim olduğunu hissediyordum geçti simdi yumurtanin atılması ne oluyo canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…