Nar antep fıstığı :)
Yaa gerçektenmiişimdi siz böyle deyince bile duygusallaştım çift çizgiyi görsem naparım acaba.. zor gerçekten rabbim bekleyen herkesin içindede bizim yüzümüzü güldürsünn kucağımızı boş bırakmasınn aminn :)
Hatunlar ben bugün aşure yapıcam nasipse
içini fazla karışık sevmiyoruz karı-koca
süslemesiyle alakalı önerileriniz var mı canlar
arkdaslar aramızdan birileri bari kasımda hamıle olsun hepımıze umut olsun=)
ayy inşallah beybisimm bal damliyor :) :)
hepimizin derdi bir ama gönlümüzde bir ya başkalarının mutluluğuyla mutlu olmayı nasip etsin Rabbim önce sonra bizde mutlu olalım inşş
AMİNNN AMİNNN AMİNN ECMAİNNN güzel yürekli kardeşimm
Bu dualar o kadar güzel ki iyiki varsınız BALsınız
oyyy yerimm seniii varsa mercimek taneniii inşallahh dualarımız seninle kuzumm
canım benim ellerine sağlık Allah kabul etsin niyetinizi evinizden bereket eksik olmasınnn fıstık ve fındığı karıştırıp rondodan geçirip serpebilirsin dün öyle bir aşuraeyedim çok lezzetliydi :)
yeşil fıstık mı yer fıstık mı tatlım
gelsene watspa grubumuzaivet kasım ayı boş geçmesin bu sayfada kızlar
ben kend,mden umutlu değilim nedense ama sizlerden umutluyum
test yaptın mı sen canısı
ins olmazsın test yaptınmi hic?Kizlar bat bugun cok fazla kasık agrisi var ama olmadi dua ediyrum olmamasi icin her an gelmis gbi hissediyorum gliba stresten boyle oldm
6gun kala kan tahlili olmustum negatfti bidaha yapmadimins olmazsın test yaptınmi hic?
hmm erkenmis ama ozmana belki gec döllenme filan olduysa yarın veya cmt bi test yaparsın sabahtan6gun kala kan tahlili olmustum negatfti bidaha yapmadim
Fındık nar antep fıstığı hindistan cevizi atıyolar canım damak zevkine göre istediğini at :)narı almıştım ama antep fıstıkta alayım sadece ikisini mi diyosun canım
Bugün bat gününse idrar testi yap istersen6gun kala kan tahlili olmustum negatfti bidaha yapmadim
Fındık nar antep fıstığı hindistan cevizi atıyolar canım damak zevkine göre istediğini at :)
hahahaevet grubumuza beklerikkk
smnmrn eşimle benim isimlerimizin sessiz harfleri
nasıl gelcem ki olummm
beklerik diyolar yakimmimmm kız sende mi ordasın yoksa sesin çıkmadına gçre
oldu canım görüşürüzsmnmrmnmnrmmnnr pardon r miydi bide bebiş olunca bebişin sessizler eklenir olur asdafasdaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?