Kasım Ayında Anne Olacaklar Lütfen Buraya

dlksrdr

eşim,ben,oğlum,kızım vee oğluşumm
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2014
1.151
1.256
163
Çektiğimiz sıkıntıları paylaşalım ben şu an fena geçiriyorum varmı benim gibi her kokudan tiksinen varmı yemeği zorla yiyen bu ne zaman geçecek arkadaşlar gelin konuşalım rahatlayalım bizi ancak biz anlarız buyrun sohbete.

Merhaba canım benim 3.gebeligim. dogum kasim 20 lere denk geliyor. Ara ara kusuYorum ama daha cok sirt ve bas agrim var.bebegimi kucağıma alinca tum bunlari unutacagim biliyorum. Rabbim tum anne olmak isteyenlere tattirsin bu duyguyu.

Amin canim ben baya halsiz geciriyorum doktora soruyorum oyle olur nolacak diyor mide bulantilari da cabası deliriyorum is yapabiliyor musun sikayetlerine ne iyi geliyor

Amin canim ben baya halsiz geciriyorum doktora soruyorum oyle olur nolacak diyor mide bulantilari da cabası deliriyorum is yapabiliyor musun sikayetlerine ne iyi geliyor

Bu benim 3 oluyor otekilere bakis daha rahat canim Allah'ım dagina gore kuvvet veriyo çocuklar vr evde yaşlı var mecbur yapıyorum bişeler. Bi sırt ve bas agrim var onlari içinde uzanıyorum.mide bulantim ve kusma var ama cok değil

Ohh süper miş bense yatıyorum kalkamiyorum hsizlik kalkınca kusmaa süper geçiyor anliycan

Ay bide evde birine bakıyorsun Allah yardımcın olsun ben 9+5gunluk hamileyim senin kaç haftalık

Ay bide evde birine bakıyorsun Allah yardımcın olsun ben 9+5gunluk hamileyim senin kaç haftalık

Benim 9 hafta 1 günlük diolar ultroosonda ama normalde son adetm 9 subat Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin bebeklerimizi. Ben ilk gebeliğimde doguma kadr hep kusmustum o yüzden seni anliyorum

Amin canım benim bu3.olacak inş 2numarada aynen senin dediğin gibiydi 9ay istifra ettim ama bunda ek olarak halsizlik ve titreme oluyor kan değerleride normal bilemiyorum ümitle bekliyorum 3aydan sonra geçer diye

Merhaba canım benim 3.gebeligim. dogum kasim 20 lere denk geliyor. Ara ara kusuYorum ama daha cok sirt ve bas agrim var.bebegimi kucağıma alinca tum bunlari unutacagim biliyorum. Rabbim tum anne olmak isteyenlere tattirsin bu duyguyu.

Merhaba senle ayniyiz.benim8+3 .3.gebeligim.bende diger hamileliklerime gore daha enerjigim..yalniz dün tüm gün temizlik yaptim deli gibi bugun yorgunluk var

Merhaba senle ayniyiz.benim8+3 .3.gebeligim.bende diger hamileliklerime gore daha enerjigim..yalniz dün tüm gün temizlik yaptim deli gibi bugun yorgunluk var

Hayırlı olsun bebegin inşallah demek vucut alisiyor hamilelige gitgide ragat geciyo diğerleri kucuk mu?cinsiyetleri ne?

Amin canım benim bu3.olacak inş 2numarada aynen senin dediğin gibiydi 9ay istifra ettim ama bunda ek olarak halsizlik ve titreme oluyor kan değerleride normal bilemiyorum ümitle bekliyorum 3aydan sonra geçer diye

Masallah beraber ilerliyoruzRabbim yardimcimiz olsun insllah ya.benim iki kizim var bu bana supriz oldu spiralle kaldim kucugum daha yeni yasina girdi

Hayırlı olsun bebegin inşallah demek vucut alisiyor hamilelige gitgide ragat geciyo diğerleri kucuk mu?cinsiyetleri ne?

Biri 4 digeri 2 bucuk yasinda.ikiside kiz.senimkiler kac yasinda.allah once saglik versin ama oglum olmasini cok istiyorum.yinede kiz cocuklari daha yakin geliyor bana hayirlisi bakalim

Biri 4 digeri 2 bucuk yasinda.ikiside kiz.senimkiler kac yasinda.allah once saglik versin ama oglum olmasini cok istiyorum.yinede kiz cocuklari daha yakin geliyor bana hayirlisi bakalim

Benim de iki kizim var biri 3.5 digeri 1 yasinda bende oglum olsun isterim ama hakkimd hayırlı olani diliyorum Rabbim den
Ama icimden bi ses bu dakiikiz diyor

Benim ilki oğlum 11ikinci kızım9 yaşındalar buna da Allah hayırlısını versin ama içime oğlan gibi geliyor

Benim ilk çocuğum erkek 2.kız 11 ve9 yaşındalar hepimizinkini de Allah bağışlasın kızlar bu3.ama ikisinide geçti resmen beni zorluyor hiç ev işi yapamıyorum hemen yığılıyorum daha 1aydır ne yemek ne iş yapabiliyorum umarım anlatırız sizinle konuşmak iyi geldi tşk ediyorum irtibatı kesmeyelim günlük yazın neler yapıyorsunuz merakla bekliyorum

Ohh kıskandım valla ben ne zaman yapıcam acaba

Masallah beraber ilerliyoruzRabbim yardimcimiz olsun insllah ya.benim iki kizim var bu bana supriz oldu spiralle kaldim kucugum daha yeni yasina girdi

Ayy inanmıyorum daha çok küçük ve hamilelik hep duyarım ama inanmazdım spiralle aaa çok şaşırdım Ayy sen tam acaip kalmışsin Allah'ım esirgesin kız seni hamilelik de iyi bin kere maşallah

Ayy inanmıyorum daha çok küçük ve hamilelik hep duyarım ama inanmazdım spiralle aaa çok şaşırdım Ayy sen tam acaip kalmışsin Allah'ım esirgesin kız seni hamilelik de iyi bin kere maşallah

Ya sorma benim halimi:-( görsen nasıl stresliyim ben. Ama bebegimin cinsiyetini cok merak ediyorum. Sen masallah buyutmussun çocukları sana yardimlari dokunur. Inslaah 3 aydan sonra düzelirsin canim

Amin canım tabi yardimlari oluyor ama biz kadınlar her işi kendimiz yapmaya alışmışiz zor geliyor böyle kukuma kuşu gibi oturmak inş geçer çabucak

Amin canım tabi yardimlari oluyor ama biz kadınlar her işi kendimiz yapmaya alışmışiz zor geliyor böyle kukuma kuşu gibi oturmak inş geçer çabucak

Acik daha sabır annesi insallah biraz büyüsün bebiş yaparsin temizliğini içine sine sine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…