Çektiğimiz sıkıntıları paylaşalım ben şu an fena geçiriyorum varmı benim gibi her kokudan tiksinen varmı yemeği zorla yiyen bu ne zaman geçecek arkadaşlar gelin konuşalım rahatlayalım bizi ancak biz anlarız buyrun sohbete.
Amin canim ben baya halsiz geciriyorum doktora soruyorum oyle olur nolacak diyor mide bulantilari da cabası deliriyorum is yapabiliyor musun sikayetlerine ne iyi geliyor
Ay bide evde birine bakıyorsun Allah yardımcın olsun ben 9+5gunluk hamileyim senin kaç haftalık
Merhaba canım benim 3.gebeligim. dogum kasim 20 lere denk geliyor. Ara ara kusuYorum ama daha cok sirt ve bas agrim var.bebegimi kucağıma alinca tum bunlari unutacagim biliyorum. Rabbim tum anne olmak isteyenlere tattirsin bu duyguyu.
Merhaba senle ayniyiz.benim8+3 .3.gebeligim.bende diger hamileliklerime gore daha enerjigim..yalniz dün tüm gün temizlik yaptim deli gibi bugun yorgunluk var
Amin canım benim bu3.olacak inş 2numarada aynen senin dediğin gibiydi 9ay istifra ettim ama bunda ek olarak halsizlik ve titreme oluyor kan değerleride normal bilemiyorum ümitle bekliyorum 3aydan sonra geçer diye
Hayırlı olsun bebegin inşallah demek vucut alisiyor hamilelige gitgide ragat geciyo diğerleri kucuk mu?cinsiyetleri ne?
Biri 4 digeri 2 bucuk yasinda.ikiside kiz.senimkiler kac yasinda.allah once saglik versin ama oglum olmasini cok istiyorum.yinede kiz cocuklari daha yakin geliyor bana hayirlisi bakalim
Benim ilki oğlum 11ikinci kızım9 yaşındalar buna da Allah hayırlısını versin ama içime oğlan gibi geliyorBiri 4 digeri 2 bucuk yasinda.ikiside kiz.senimkiler kac yasinda.allah once saglik versin ama oglum olmasini cok istiyorum.yinede kiz cocuklari daha yakin geliyor bana hayirlisi bakalim
Ohh kıskandım valla ben ne zaman yapıcam acabaMerhaba senle ayniyiz.benim8+3 .3.gebeligim.bende diger hamileliklerime gore daha enerjigim..yalniz dün tüm gün temizlik yaptim deli gibi bugun yorgunluk var
Masallah beraber ilerliyoruzRabbim yardimcimiz olsun insllah ya.benim iki kizim var bu bana supriz oldu spiralle kaldim kucugum daha yeni yasina girdi
Ayy inanmıyorum daha çok küçük ve hamilelik hep duyarım ama inanmazdım spiralle aaa çok şaşırdım Ayy sen tam acaip kalmışsin Allah'ım esirgesin kız seni hamilelik de iyi bin kere maşallah
Amin canım tabi yardimlari oluyor ama biz kadınlar her işi kendimiz yapmaya alışmışiz zor geliyor böyle kukuma kuşu gibi oturmak inş geçer çabucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?