Kasım Ayında Anne Olacaklar Lütfen Buraya

Merhaba kizlar.gecen ay kan serumu kullanmistim istahim acilmisti.deli gibi yemek yiuorum.hep zor yemekler canim istiyo buda kotu bisey :)yapan yok...onceki gebeliklerimde ise cok istahsizdim...benim icimdende kiz olacak gibi geliyo...hayirlisi cok merak ediuorum bende

Ya sorma benim halimi:-( görsen nasıl stresliyim ben. Ama bebegimin cinsiyetini cok merak ediyorum. Sen masallah buyutmussun çocukları sana yardimlari dokunur. Inslaah 3 aydan sonra düzelirsin canim

Sen neden streslisin canim..ikincin cok kucukmus daha..emiyormu..benim ikinci olunca 1.yi emziriyordum:))buda haliyle yorgunluk hatta kansizliga sebep oldu bende..allah yardim etsin

Sen neden streslisin canim..ikincin cok kucukmus daha..emiyormu..benim ikinci olunca 1.yi emziriyordum:))buda haliyle yorgunluk hatta kansizliga sebep oldu bende..allah yardim etsin

Emziriyordum ve planladığım hamilelik degildi spiralle kaldim bu 3.uncu evde yaşlı insanım var ve benim icin cok zor oldu canim bunların stresi oldu hep.
Rabbim cumlemizin yardimcisi olsun.simdide bebis mi var gene?

At canim fark etmedim az once gene sordum bebisini!hakkimizda hayirlisi olsun inşallah. Sen kiz istiyorsun galiba?

Biz iki kiz annesi olarak cinsiyetleri muhakkak bildirelim birbirimize

Merhaba kızlar bende 8+5 Haftalık hamileyim. Antalyadayim. Bi oglum var yefi yaşında. Umarim hepimiz saglikla kavuşuruz bebislerimize :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar bende 8+5 Haftalık hamileyim. Antalyadayim. Bi oglum var yefi yaşında. Umarim hepimiz saglikla kavuşuruz bebislerimize :)

Hayırlı olsun canim Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin

Sagol cnm. Seninde inş. Cinsiyetini acayippp merak ediyorum bende

Bana hic soyleme onu su önümdeki 6 hafta nasıl gececek cok merak ediyorum. Icime bi kiz doğuyor bi erkek bilemiyor ki insan.Rabbim e yalvariyorum hakkimda hayirli olani nasip etsin diye.

Hoşgeldin canım senin nasıl geçiyor maşallah çocuk da büyümüş tam zamanı hayırlısıyla bebislerimize kavuşmayı nasip etsin Rabbim

Hoşgeldin canım senin nasıl geçiyor maşallah çocuk da büyümüş tam zamanı hayırlısıyla bebislerimize kavuşmayı nasip etsin Rabbim

Sagol cnm. Kese cevresinde kanlanma oldugu için progestan iğne vuruluyorum. onun disinda cabuk yoruluyor hep uyku halindeyim.arada sırt agrim oluyo.

Sagol cnm. Kese cevresinde kanlanma oldugu için progestan iğne vuruluyorum. onun disinda cabuk yoruluyor hep uyku halindeyim.arada sırt agrim oluyo.

Ay benim de cok sirt ve bas agrim var her hamilelik baska baska.bakalim kaln 7 ay nasıl gececek?

Ahh canım bende progestan hapı kullanıyorum bende de biraz kanama olmuştu inşallah problem olmadan atlatiriz o yorulma bende oturduğum yerde yoruluyorum inş geçer hepimizinki de

Biz iki kiz annesi olarak cinsiyetleri muhakkak bildirelim birbirimize

2 kiz annesi olarak oglumun olmasini istiyorum tabiki..f a kat buna ragmen kizlar sanki daha xandanmis gibi geliyor ban a. .erkekler ergenlikten sonra aileden kopmaya basliyolarya ondan heralde..icimdende kizim olac a kmis gibi geliyor..ama oglum olsa daha bir heyecanlanirdim çünkü farkli cinsiyet oldugu icin...hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…