Benim ilki oğlum 11ikinci kızım9 yaşındalar buna da Allah hayırlısını versin ama içime oğlan gibi geliyor
Ya sorma benim halimi:-( görsen nasıl stresliyim ben. Ama bebegimin cinsiyetini cok merak ediyorum. Sen masallah buyutmussun çocukları sana yardimlari dokunur. Inslaah 3 aydan sonra düzelirsin canim
Sen neden streslisin canim..ikincin cok kucukmus daha..emiyormu..benim ikinci olunca 1.yi emziriyordum:))buda haliyle yorgunluk hatta kansizliga sebep oldu bende..allah yardim etsin
Merhaba kizlar.gecen ay kan serumu kullanmistim istahim acilmisti.deli gibi yemek yiuorum.hep zor yemekler canim istiyo buda kotu bisey :)yapan yok...onceki gebeliklerimde ise cok istahsizdim...benim icimdende kiz olacak gibi geliyo...hayirlisi cok merak ediuorum bende
Merhaba kizlar.gecen ay kan serumu kullanmistim istahim acilmisti.deli gibi yemek yiuorum.hep zor yemekler canim istiyo buda kotu bisey :)yapan yok...onceki gebeliklerimde ise cok istahsizdim...benim icimdende kiz olacak gibi geliyo...hayirlisi cok merak ediuorum bende
Merhaba kızlar bende 8+5 Haftalık hamileyim. Antalyadayim. Bi oglum var yefi yaşında. Umarim hepimiz saglikla kavuşuruz bebislerimize :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayırlı olsun canim Rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin
Sagol cnm. Seninde inş. Cinsiyetini acayippp merak ediyorum bende
Hangisi kolay geçerse onu hayırlısı olsun sen kız istiyorsun galiba Allah gönlüne göre versin kardeşSen kuzmi oglanmi istiyosun peki
Merhaba kızlar bende 8+5 Haftalık hamileyim. Antalyadayim. Bi oglum var yefi yaşında. Umarim hepimiz saglikla kavuşuruz bebislerimize :)
Acik daha sabır annesi insallah biraz büyüsün bebiş yaparsin temizliğini içine sine sine
İnşallah o zaman burda geçti diye bağıracım bütün sorun yaşayanlara anlatacağım inş geçiyor kız sabredin diye
Hoşgeldin canım senin nasıl geçiyor maşallah çocuk da büyümüş tam zamanı hayırlısıyla bebislerimize kavuşmayı nasip etsin Rabbim
Sagol cnm. Kese cevresinde kanlanma oldugu için progestan iğne vuruluyorum.onun disinda cabuk yoruluyor hep uyku halindeyim.arada sırt agrim oluyo.
Sagol cnm. Kese cevresinde kanlanma oldugu için progestan iğne vuruluyorum.onun disinda cabuk yoruluyor hep uyku halindeyim.arada sırt agrim oluyo.
Insallah gececek sende bagiracaksin burda gectiiiii diye
Biz iki kiz annesi olarak cinsiyetleri muhakkak bildirelim birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?