2 kiz annesi olarak oglumun olmasini istiyorum tabiki..f a kat buna ragmen kizlar sanki daha xandanmis gibi geliyor ban a. .erkekler ergenlikten sonra aileden kopmaya basliyolarya ondan heralde..icimdende kizim olac a kmis gibi geliyor..ama oglum olsa daha bir heyecanlanirdim çünkü farkli cinsiyet oldugu icin...hayirlisi
AMİN!!!!!canım inş hep birlikte gün sayariz kızlar doğuma gidiyorum diye msj atarız inş
Yok o ne ki?İnşallah canim inşallah Rabbim o günleri gostersin
Fatma annemizin yumruğu adli bitkiyi duydunuz mu?
Yok o ne ki?
Hiç duymadım
Mekke'de yetişen bi ot doğumu kolaylastiriyor ama ben hoc kullanmadim kullananlar öğrenmem lazım
Kızlar 10+1olduk bugün daha iyiyim halen bir halsizlik titreme var ama geçecek onlarda inş o titreme sanki damarlarımda oluyor tek tek hissediyorum sanki beni halsiz bırakan da o gibi ...Bugün rüyamda Bebeğimi gördüm bu sıkıntılarım kalmamış bebisimle oynuyorDuk çok güzel bir rüyaydı heyecanla bekliyorum o günleri inş
Şubat 10başlangıç osmaniye deyim bugün bende çıkardım çok fena oluyor ya birde bende gece karnımda çok agri oluyor anlayamadım biran oluyor geçiyor sende oluyormu sen hangi şehirdesin senin kaç başlangıç o üsúme bende de var gece ayakta çorap sırtımda ceket çorap hiç çıkmıyor ayaklarım donuyor
Benim de aslinda subat 10 gibi ama adet geciktirici kullandığım icin bilemiyorum dedim doktorlara ultrosanda 14 subat çıktı ama o zaman ben temizlenmistim. Ben bursadayim canim. Benim gaz sancilarim cok oluyo ama tüm bunlar gececek
bende geldim :) benim ilk hamileliğim kasımın 6sı olarak görünüyor doğum şimdi 11 haftalığım benimde son bir haftadır başım ağrıyor niye acaba midem falan bulanmadı benim ama baş ağrısı oldu son zamanlarda
Yani doğumumuz aynı güne denk geliyor inşallah sabır taşı varmı acaba varsa benimki kırılıyor daAllah güç metanet versin hepimize doğum gününü heyecanla bekliyorum gün sayıyorum o da çok yavaş geçiyor hayırlısı bakalım
son adet tarihim 30 ocak aslında ona göre 11+5 im evet çok heycanlıyım heycanlıyız daha doğrusu :) eşimde aynı durumda cinsiyetini merak ediyoruz bide ben hep ultrasonda görmek istiyorum :) çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah
son adet tarihim 30 ocak aslında ona göre 11+5 im evet çok heycanlıyım heycanlıyız daha doğrusu :) eşimde aynı durumda cinsiyetini merak ediyoruz bide ben hep ultrasonda görmek istiyorum :) çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah
Merhaba guzel anne adaylari. Benide araniza kabul ederseniz cok mutlu olurum. Kasim annelerinde yaziyodum aslinda ama kendim calip kendim soyluyodumumarim burda yaniniza kabul edersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?