Kasım Ayında Anne Olacaklar Lütfen Buraya

Dediğin gibi hayirlisi canim bakalim 2 ay sonra inşallah burada ogrenir paylaşırız ama bence senin oğlun olacakdoguma konu gelirse benim ilk ikisi normal inşallah bu da normal olur. Senin doğum lar normal mi?

Kızlar 10+1olduk bugün daha iyiyim halen bir halsizlik titreme var ama geçecek onlarda inş o titreme sanki damarlarımda oluyor tek tek hissediyorum sanki beni halsiz bırakan da o gibi ...Bugün rüyamda Bebeğimi gördüm bu sıkıntılarım kalmamış bebisimle oynuyorDuk çok güzel bir rüyaydı heyecanla bekliyorum o günleri inş

Canim sevindim senin adina. Son adetin neydi senin ve hangi sehirdesin?bende iyiyim ama kusmalara devM ve su sirt bas agrisi ve sirtimdan gelen usumede devam.ve dun bebegimin hareketini hiseettim. Fatma annemizin eline gelince sancı tutunca onu suya koyuyorsun onunla beraber rahim de aciliyo dogum kolaylasiyormus ama icine dua okunuyo mu sicak mi soguk mu suya koyuluyo bilmiyorum

Şubat 10başlangıç osmaniye deyim bugün bende çıkardım çok fena oluyor ya birde bende gece karnımda çok agri oluyor anlayamadım biran oluyor geçiyor sende oluyormu sen hangi şehirdesin senin kaç başlangıç o üsúme bende de var gece ayakta çorap sırtımda ceket çorap hiç çıkmıyor ayaklarım donuyor

Benim de aslinda subat 10 gibi ama adet geciktirici kullandığım icin bilemiyorum dedim doktorlara ultrosanda 14 subat çıktı ama o zaman ben temizlenmistim. Ben bursadayim canim. Benim gaz sancilarim cok oluyo ama tüm bunlar gececek

Yani doğumumuz aynı güne denk geliyor inşallah sabır taşı varmı acaba varsa benimki kırılıyor da Allah güç metanet versin hepimize doğum gününü heyecanla bekliyorum gün sayıyorum o da çok yavaş geçiyor hayırlısı bakalım

bende geldim :) benim ilk hamileliğim kasımın 6sı olarak görünüyor doğum şimdi 11 haftalığım benimde son bir haftadır başım ağrıyor niye acaba midem falan bulanmadı benim ama baş ağrısı oldu son zamanlarda

Hoşgeldinn ay buraya katılan ben hariç hafif geçiriyor ne güzel darısı başıma inş o baş ağrısı bende de oluyor normal diyorlar hormonlar felan dün biraz keskin oldu 11haftan bittimi tam olarak kaçıncı gündesin ilk bebiş Ayy heyecanlısindir şimdi sen ne güzel Allah sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin hepimize inş

son adet tarihim 30 ocak aslında ona göre 11+5 im evet çok heycanlıyım heycanlıyız daha doğrusu :) eşimde aynı durumda cinsiyetini merak ediyoruz bide ben hep ultrasonda görmek istiyorum :) çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese yaşatsın inşallah

Hayirlisi canim biz kafaya taktikca gunler hic gecmeyecek heralde ya. Deli olucam dogum korkusundan uykular kacmaya basladi. Hani kiz diyodum ya yok ya benim oglun olacak kalbim oyke diyo

Amin inşallah canim. Cinsiyetini bende çok merak ediyorum bebegimin ya Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip.etsin hepimize.

Merhaba guzel anne adaylari. Benide araniza kabul ederseniz cok mutlu olurum. Kasim annelerinde yaziyodum aslinda ama kendim calip kendim soyluyodum umarim burda yaniniza kabul edersiniz.

merhabalar... Kendimle ayni zaman birini bulmak be guzel tesaduf... Benimde sat 30 ocak su anda 11+5 olduk. Bugunde ikili tarama testlerimizi yaptirdik. İnsallah saglikla sihhatle dogduklarinida goruruz

Merhaba guzel anne adaylari. Benide araniza kabul ederseniz cok mutlu olurum. Kasim annelerinde yaziyodum aslinda ama kendim calip kendim soyluyodum umarim burda yaniniza kabul edersiniz.

Hoşgeldin canim biz herkese acigizsenin kacinci gebelik? Heyrcan var mi?

cok cok tesekkur ederim. İlk bebisim benim yas 31. Heyecan dersen su anda ortalarda seyrediyor. Sanirim daha hissetmedigim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…