Ilk gebelikte evet ama daha sonralarda daha erken hissedebiliyormus anne
Kaan kocatepenin sitesinde yaziyo canim..2.ve 3. Gebeliklerde 15 16.haftalarda..ilk gebelikte 20 22.hafta yazıyor. .oncesinde hissedilenler bagirsak hareketleriymis..bilemiyor u m arti
11 haftaligum ben canim gecen pazar cok net hissettim ama şimdi hafif hafif oynuyor:-(
bende 11 hafta 3 günlük aşılama ile bebek sahibi oldum sanırım allah izin verirse kasım da doğum gerçekleşecek benimde 1 haftadır yediğimi çıkartıyorum daha önce bu sıkıntıyı hiç yaşamdım birşeyler yemek ve içmek o kadar zor geliyorki ve sanırım bu hafta kilo kaybım oluştu ve doktorum renni kullandıyor bu ilacı kullanan varmı bana yardımcı olurmusunuz..
Kaan kocatepenin sitesinde yaziyo canim..2.ve 3. Gebeliklerde 15 16.haftalarda..ilk gebelikte 20 22.hafta yazıyor. .oncesinde hissedilenler bagirsak hareketleriymis..bilemiyor u m arti
Kızlar dün devlet hastanesine gttm serum vurulmaya ya o insanlarin hali neydi öyledogum yapanlar tek basina ,kendme serum takilmasini beklerken kimine bebegini verdm,kimine yemegni ayarladm,dogumdan ckanin üstünü gydirdm iceriye refakatcida almiyolar insanlar yapayalnz orda.hasta bakicilar falan bi garip.hemsireler mahkeme duwari. Vala devlette dusunenler iki-uç kuruş para atın smdidn özelde dogum yapın yoksa cok kötüydü öyle bi ortamda dogum yapsam psikolojm mahvolr benim..
Bak ya ne çabuk Ayy arada bende net hissediyorum Ayy çok güzel birsey ALLAH'IM olmayanlara da versin inşallah
Ben iki kere devlette dogum yaptim ilkinde iyiydi sancımı gezerek cekme imkani bulabildim ama ikincide öyle olmadi. Buda devlete olacak. Ebe bulsam evde bile yapmaya razıyım. :-(Kızlar dün devlet hastanesine gttm serum vurulmaya ya o insanlarin hali neydi öyledogum yapanlar tek basina ,kendme serum takilmasini beklerken kimine bebegini verdm,kimine yemegni ayarladm,dogumdan ckanin üstünü gydirdm iceriye refakatcida almiyolar insanlar yapayalnz orda.hasta bakicilar falan bi garip.hemsireler mahkeme duwari. Vala devlette dusunenler iki-uç kuruş para atın smdidn özelde dogum yapın yoksa cok kötüydü öyle bi ortamda dogum yapsam psikolojm mahvolr benim..
Olabilir şekerim ama ben oğlumu erken hissettim kızım da 20.haftayı bulmuştu bazen yazanlardan aykırı olabiliyor yaşadıklarımız bunda da içime erkek gibi geliyor hadi hayırlısı
Doğrudur canim ne diyim ki. Nasil geciyor hamilelik?
Canim hamilelik nasil geciyor biliyormusun sanki hamile degilim..sadece siskinlik var okadar...endiselendiriyo beni..belirtiler yok mu oluyor diyorum bazen...cok pirpirikli oldum bu gebeligimde sormayın. ..ilk gebeligimde tecrubesizlik tenmiydi acep gözüm karaydi..nerdeyse evde doguracaktim...bu gebeligim daga rahat ama kafam rahat değil anliyormusunuz...sen nasıl sin
Sevgili Kasım anneleri merhaba benimde 14 Kasım tahmini dogum tarihim. Cuma günü ikili taramam var. Sürekli mide bulantısı ile geçti simdiye kadar sıklığı azaldı ama şiddeti arttı. Bir çok yemekten tiksindim üstüne et tavuk balık da yiyemiyorum. Midem bulandığı için ağzıma alamıyorum. Yemekleri annem pisirdi bir süre sonra eşim yapmaya başladı. Ben pişerken kokusunu alınca yiyemiyorum. Yemek yemeyi özledim kısaca ve bebeği besleyemezsem diye korkuyorum. Birde dört beş gündür rahmimde ağrı var sanki geriyorlarmis gibi geliyor sizde de var mı bu durum. Doktorum erkek nasıl söyleyeceğim bilmiyorum.
Hayırlı ugurlu olsun bebegin Rabbi saglikla kucagina almayi nasip etsin anlattiklarinin hepsi normal canim bebrk kendine yer açmaya çalışılıyor mide bulantisidaanneden anneye değişiyor sen sabır et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?