Kasım Ayında Anne Olacaklar Lütfen Buraya

günaydın canımm bende pazartesi gitcem 12'yi geçmiş oluyor pazartesi söylerim doktora belki de kendisi söyler yapalım diye

Her sabah aynı şey kusma ve ogurme ne zaman geçecek bu yaa bu sabah boğazım tahriş oldu heralde ufak kan gördüm hergün dua ediyorum bugün olmasın diye ama nafile varmıydı böyle olan bi çaree

Gecer bugunlerde el b et..bogazin tahris olmustur ondan kan gelmistir..dr la konussan serum falan taksalar bulantilar icin...bende dune kadar cok iyiydim hamile oldugumu bile unutuyordum..dun aksamdan beri karnima kasiklarima kramp giriyor...dinlenince azaliyor..cok siddwtli deik ama beni endiselendiriyo...9 hafta olduk..sizce normalmi

Aynisi bende de oluyor canim kivraniyorum muhtemelen gaz sancilari bunlar

Merhabalar kizlar nasilsiniz bakalım? Kizlar bebeginin hareketini hoc hisseden var mi aranızda?

Bana geçer yazmış kendi ne diyor hayatım o kramplar bebeğin büyüdüğünü gösteriyor çok normal hatta benim belimden tutuyor bazıları senin ki erken başlamış diyor senin ki çok acaip daha da erken ben12.haftadayım sen9 tuhaf ama çoğu yerde olmasi normal görünüyor

Son düzenleme:
Benim ilk erkekdi 14 ve15.haftalar da başlamıştı erkek çocuğu erken oynar mış canım hayırlısı bakalım

Dedigin gibi hayirlisi canim benim saglikli hayirli evlat olsun gerisi muhim değil zaten hayirli evlat olmayacaksa Rabbim evlat acisiyla yaksin yuregimi

bende 11 hafta 3 günlük aşılama ile bebek sahibi oldum sanırım allah izin verirse kasım da doğum gerçekleşecek benimde 1 haftadır yediğimi çıkartıyorum daha önce bu sıkıntıyı hiç yaşamdım birşeyler yemek ve içmek o kadar zor geliyorki ve sanırım bu hafta kilo kaybım oluştu ve doktorum renni kullandıyor bu ilacı kullanan varmı bana yardımcı olurmusunuz..

11.haftaya kadar yokmuydu yani bulantin..

Bebek hareketleri en erken 15.haftada diye biliyorum ama ben..ben kendimi hamile gibi hissetmiyorum ara ara kramp olusuyor..normalmi bilemiyorum

Ha ruyamida yazayim gelmisken:))dr kiz cocugun olcak diyor ultrasona bakip ben okadar uzuldumki ru y amda anlatamam size:)uyandigimda kendime kızdım. .senin gibi feminist birine yakisiyor mu dedim..hayirlisi bakalım

Kızlar dün devlet hastanesine gttm serum vurulmaya ya o insanlarin hali neydi öyledogum yapanlar tek basina ,kendme serum takilmasini beklerken kimine bebegini verdm,kimine yemegni ayarladm,dogumdan ckanin üstünü gydirdm iceriye refakatcida almiyolar insanlar yapayalnz orda.hasta bakicilar falan bi garip.hemsireler mahkeme duwari. Vala devlette dusunenler iki-uç kuruş para atın smdidn özelde dogum yapın yoksa cok kötüydü öyle bi ortamda dogum yapsam psikolojm mahvolr benim..

Bu konuda haklisin..ben 2 dogumumu ozelde yaptim memnun kaldim ama devlette dogum yapan ablam ve arkadaslarimin anlattiklari cok korkunc..biraz paraya kıyın tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…