Kasım Ayında Anne Olacaklar Lütfen Buraya

Hayirlisi canim biz kafaya taktikca gunler hic gecmeyecek heralde ya. Deli olucam dogum korkusundan uykular kacmaya basladi. Hani kiz diyodum ya yok ya benim oglun olacak kalbim oyke diyo

Bizi de bizden başkası anlamıyor hayatım hayırlısı olsun

Merhaba guzel anne adaylari. Benide araniza kabul ederseniz cok mutlu olurum. Kasim annelerinde yaziyodum aslinda ama kendim calip kendim soyluyodum umarim burda yaniniza kabul edersiniz.

ben görmedim orayı ama neyse iyi yapmışsın hoşgeldin biz herkese açığız canım

cok cok tesekkur ederim. İlk bebisim benim yas 31. Heyecan dersen su anda ortalarda seyrediyor. Sanirim daha hissetmedigim icin.

Aynen heyecan bizde de öyle benim3.bebiş senin nasıl geçiyor mide bulantısı felan var mı

Kızlar doğum korkusu için erken değilmi birde Bu3lû testi kaçıncı hafta da yaptırmak lazım acaba

cok cok tesekkur ederim. İlk bebisim benim yas 31. Heyecan dersen su anda ortalarda seyrediyor. Sanirim daha hissetmedigim icin.

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Benim 3.uncu yaş 24 heyecan dorukta digerlerinden cok cok fazla. Bu süpriz bebek bana

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Benim 3.uncu yaş 24 heyecan dorukta digerlerinden cok cok fazla. Bu süpriz bebek bana

amin insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz. Sanirim hissetmeye basladikca heyecanimda articak. Sonucta iki kisilik hayatimiz bir anda cogalmaya basliyor

Dun ikili testi yaptirdim bebisimide gordum. Umarim test sonuclarimizda guzel cikar derin bi ohh cekeriz.

Şimdi kızıma bakınca onun hamileliği çok kötü geçmişti 9ay serum yerimden kalkmadan hatırlamak bile beni yıpratıyor ama tatlı kızımı görünce halime Şükrediyorum Allah'ım bunları da hayırlı bir şekilde kucağımıza almayi nasip etsin inş hepsini unuttuğumuz an işte o an

merhabalar... Kendimle ayni zaman birini bulmak be guzel tesaduf... Benimde sat 30 ocak su anda 11+5 olduk. Bugunde ikili tarama testlerimizi yaptirdik. İnsallah saglikla sihhatle dogduklarinida goruruz

amin canim inşallah ama ben daha ikili tarama testimi yaptırmadım doktorum bu hafta için gel demişti bende ikili taramamı yapılcak dedim yok daha ona var dedi ne zaman yapcak acaba bu haftada gidemicem zaten eşimin işleri çıktı haftaya pazartesi gitcez geçmi kalıyoruz acaba ikili tarama testleri için

gunaydinlarr canim benim doktorum ikili test icin 11-13 haftada yapilmali dedi. Hatta ben rutin kontrol icin gittigimde tarama yapilacakmi diye sormadan kendi ikili taramayi yaptiralim dedi. Ense kalinligi olculdu kan ve idrar testi verdim. Kanin cikmadida 1 haftayi bulurmus. Bakalim 15 gun sonra sonucu almaya gidicem

Her sabah aynı şey kusma ve ogurme ne zaman geçecek bu yaa bu sabah boğazım tahriş oldu heralde ufak kan gördüm hergün dua ediyorum bugün olmasın diye ama nafile varmıydı böyle olan bi çaree

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…