Hayirlisi canim biz kafaya taktikca gunler hic gecmeyecek heralde ya. Deli olucam dogum korkusundan uykular kacmaya basladi. Hani kiz diyodum ya yok ya benim oglun olacak kalbim oyke diyo
Merhaba guzel anne adaylari. Benide araniza kabul ederseniz cok mutlu olurum. Kasim annelerinde yaziyodum aslinda ama kendim calip kendim soyluyodumumarim burda yaniniza kabul edersiniz.
cok cok tesekkur ederim. İlk bebisim benim yas 31. Heyecan dersen su anda ortalarda seyrediyor. Sanirim daha hissetmedigim icin.
Kızlar doğum korkusu için erken değilmi birde Bu3lû testi kaçıncı hafta da yaptırmak lazım acaba
cok cok tesekkur ederim. İlk bebisim benim yas 31. Heyecan dersen su anda ortalarda seyrediyor. Sanirim daha hissetmedigim icin.
Kızlar doğum korkusu için erken değilmi birde Bu3lû testi kaçıncı hafta da yaptırmak lazım acaba
Ikili testi yaptirdinmiki
ben görmedim orayı ama neyse iyi yapmışsın hoşgeldin biz herkese açığız canım
Aynen heyecan bizde de öyle benim3.bebiş senin nasıl geçiyor mide bulantısı felan var mı
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah. Benim 3.uncu yaş 24 heyecan dorukta digerlerinden cok cok fazla. Bu süpriz bebek bana
Ikili testi yaptirdinmiki
Dun ikili testi yaptirdim bebisimide gordum. Umarim test sonuclarimizda guzel cikar derin bi ohh cekeriz.
amin insallah hepimiz saglikla kucaklarimiza aliriz. Sanirim hissetmeye basladikca heyecanimda articak. Sonucta iki kisilik hayatimiz bir anda cogalmaya basliyor
Yo önce ikili mi yapılıyor bilmiyorum size soruyorum
merhabalar... Kendimle ayni zaman birini bulmak be guzel tesaduf... Benimde sat 30 ocak su anda 11+5 olduk. Bugunde ikili tarama testlerimizi yaptirdik. İnsallah saglikla sihhatle dogduklarinida goruruz
amin canim inşallah ama ben daha ikili tarama testimi yaptırmadım doktorum bu hafta için gel demişti bende ikili taramamı yapılcak dedim yok daha ona var dedi ne zaman yapcak acaba bu haftada gidemicem zateneşimin işleri çıktı haftaya pazartesi gitcez geçmi kalıyoruz acaba ikili tarama testleri için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?