Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar toplanalım 🌿🌿

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Selam kızlar bende aranıza katıldım..
Bugün yani 11 Kasımda 2. Aşılamamı oldum çam sakura ve şehir hastanesinde
Siz neler yaptınız ilk yada ikinci aşılamada döngünüzün kaçıncı günü, yumurtanız kaç mm iken yaptırdınız aşılamanızı çatlatma iğnenizi

Yaa çok iyi.ozaman ben daha önce.o.ignelerden aldım ama baya pahaliya
Ben 6 yılı aşkındır aynı doktora gidiyorum evlendikten sonrada onunla devam ettim belki takipli hastası olduğum için olabilir yani bu konuda prosedür ne nasıl işliyor biliyorum mesela bu rapor tek seferlik mi onuda bilmiyorum ,inşallah öğrenmeye de gerek kalmaz

muzaffer hocada yaptırdınız değil mi ?
toplam ne kadara mal oldu .
ayrıca aeliyat ortamı temiz değil diyorlar , bu arada yaşınız kaç
ilk aşıma abenımde negatıv bence cam sakurada ıkıncı asılamaya hazırlanıyorum ama spermiogram testini ocağa verdiği için ocak ayını beklıyoruz

bu arada kızlar benım arkadaşım 3 sene çocuğu olmadı , tüp bebeğe hazırlanırken annesinin komşusu koca karı yöntemleri deriz ama yakı ve kuyruk yağı ile bi yöntem uyguladı ve o ay hamıle kaldı bu ay sonu bende gidicem eğer olursa olursa burdan valla herkese yazıcam herkes denesin

herşey Allahtan inşallah buda vesile olur

Evet muzaffer hocada yaptırdım
Ben 28 yaşındayım eşim 31 yaşında 2. Aşılamamı oldum
Spermiogram testini biz dışarda 1700₺ ye verdik beklemek yerine baya xaman kazandırdı bize

Kızlar beklenen adet tarihini aşılamadan sonra 14 gün olarak mı hesaplıcaz yoksa normal döngü süremize göre mi kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…