- 15 Ağustos 2025
- 37
- 6
- 1
- 33
- Konu Sahibi fenerbahce94
-
Benim 12. Günü yapılacaktı aşılama. Ama doktor ikinci yumurtamında geliştiğini söyledi. Biraz bekleyelim dedi. O yüzden 15. Gün aşılama yapıldı. İhtimalleri arttırmak için. Yumurtanız 18 mm geçince çatlatma iğnesi vuruluyorsunuz.Çok erken değil mi tuttu mu peki
Ben özelde yaptırdım 19.000 tl ayrıca ilaçlara rapor çıkartıldı 2 gonal f bir tane ovitrelleyi 1470 tl ye aldımİşte onlar çok avantajlı ama benim burda devlet hastanelerinde aşılama yapılmıyor malesef oyuzden özele gidiyirum ama fiyat sormadim
Aynı gün olmuşuuuzEvet normal canım, benim ilk aşılamamda karın ağrım 1 hafta sürdü. Doktor normal dedi. Ama şişkinlik adet olana kadar geçmedi.
Bende 10 Kasımda aşılama oldum kızlar. Hayırlısı bakalım
belirti var mı hiç sizdeAyy bakalım inşallah hepimiz pozitif sonuçlar alırız
Merhaba rapor nasıl çıkardınız acaba hangi sehirdesinizşu
Ben özelde yaptırdım 19.000 tl ayrıca ilaçlara rapor çıkartıldı 2 gonal f bir tane ovitrelleyi 1470 tl ye aldım
Tekirdağdayım doktorum kendi çıkarttı ben talep etmedim bilmiyordum da özelde de böyle bir durum olduğunuMerhaba rapor nasıl çıkardınız acaba hangi sehirdesiniz
Yaa çok iyi.ozaman ben daha önce.o.ignelerden aldım ama baya pahaliyaTekirdağdayım doktorum kendi çıkarttı ben talep etmedim bilmiyordum da özelde de böyle bir durum olduğunu
Ben 6 yılı aşkındır aynı doktora gidiyorum evlendikten sonrada onunla devam ettim belki takipli hastası olduğum için olabilir yani bu konuda prosedür ne nasıl işliyor biliyorum mesela bu rapor tek seferlik mi onuda bilmiyorum ,inşallah öğrenmeye de gerek kalmazYaa çok iyi.ozaman ben daha önce.o.ignelerden aldım ama baya pahaliya
Kasıkta baskı ve hafif sancılar dısında hafif bi gögüs hassasiyeti o kadarbelirti var mı hiç sizde
Selam kızlar bende aranıza katıldım..
Bugün yani 11 Kasımda 2. Aşılamamı oldum çam sakura ve şehir hastanesinde
Siz neler yaptınız ilk yada ikinci aşılamada döngünüzün kaçıncı günü, yumurtanız kaç mm iken yaptırdınız aşılamanızı çatlatma iğnenizi
Evet muzaffer hocada yaptırdımmuzaffer hocada yaptırdınız değil mi ?
toplam ne kadara mal oldu .
ayrıca aeliyat ortamı temiz değil diyorlar , bu arada yaşınız kaç
ilk aşıma abenımde negatıv bence cam sakurada ıkıncı asılamaya hazırlanıyorum ama spermiogram testini ocağa verdiği için ocak ayını beklıyoruz
Benim doktorum asilamadan sonraki 14 gun olarak hesapladiKızlar beklenen adet tarihini aşılamadan sonra 14 gün olarak mı hesaplıcaz yoksa normal döngü süremize göre mi kafam karıştı
Benimki sadece adeti bekle gecikirsen gel test yaparız dedi o an detay sormak aklıma gelmedi benimdeBenim doktorum asilamadan sonraki 14 gun olarak hesapladi
Ben bugun asilama oldum, bana 2 hafta sonra hcg baktir dedi, normalde eski dongume gore adetime 20 gun var.Benimki sadece adeti bekle gecikirsen gel test yaparız dedi o an detay sormak aklıma gelmedi benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?