- Konu Sahibi fenerbahce94
-
Benimde ilk cuma günü oldum inşallah hepimiz pozitif sonucu alırız inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olurselam benim aşılama 20 si civarı olcak ilk kez deniyoruz inşallah başarılı olur sağlıkla hepimiz güzel haberler alırız umarım
Bende yarın gideceğim kontrole bakalım ne diyecekler.. ama 5 gündür kullanıyorumMerhaba,
Ben de bugun kontrole gittm, yeterli buyukluge ulasmislar, bugun ovitrelleyi vuracagim yarin hayırlısıyla asilamam olacak insallah.
5 gundur gonal f mi kullaniyorsunuzBende yarın gideceğim kontrole bakalım ne diyecekler.. ama 5 gündür kullanıyorum
Ben bu ay baslicam tedaviye çok korkuyorum daha önce klomen çatlatma iğnesi kullandım bikac kez olmadiHerkese merhaba ,
Kızlar kasım ayında aşılama yaptıracaklar suan adet döngüsünü bekleyenler var mı hep beraber bir konuşalım.
Merhaba acaba aşılama nekadara yaptınız herşey dahilBenim ilk aşılama bu gün oldu pazartesi gonopeptyl iğnesi yaptım iki tane estrofem kullandım üç gün şiddetli kasık ağrısı var hemşire normal dedi yumurtan çatladı dedi normal mi bu durum
Evet5 gundur gonal f mi kullaniyorsunuz
Benimde hemen hemen o tarihte olacakselam benim aşılama 20 si civarı olcak ilk kez deniyoruz inşallah başarılı olur sağlıkla hepimiz güzel haberler alırız umarım
5 gundur gonal f mi kullaniyorsunuz
Muhtemelen benimde o günlere yakın olacakBenimde hemen hemen o tarihte olacak
Hadi insallah sizin de yakindir o zaman asilama zamani, guzel olur insallah hepimiz icin
Özele mi gidiyorsunuz acaba hangi sehirdesinizMuhtemelen benimde o günlere yakın olacak
Özele mi gidiyorsunuz acaba hangi sehirdesini
istanbul da Başakşehir çam ve sakura eğitim hastanesinde işlem görüyorum benÖzele mi gidiyorsunuz acaba hangi sehirdesiniz
1800 TL herşey dahilMerhaba acaba aşılama nekadara yaptınız herşey dahil
Devlet hastanesimi1800 TL herşey dahil
Üniversite hastanesiDevlet hastanesimi
Allah yardımcınız olsunİşte onlar çok avantajlı ama benim burda devlet hastanelerinde aşılama yapılmıyor malesef oyuzden özele gidiyirum ama fiyat sormadim
Evet normal canım, benim ilk aşılamamda karın ağrım 1 hafta sürdü. Doktor normal dedi. Ama şişkinlik adet olana kadar geçmedi.Benim ilk aşılama bu gün oldu pazartesi gonopeptyl iğnesi yaptım iki tane estrofem kullandım üç gün şiddetli kasık ağrısı var hemşire normal dedi yumurtan çatladı dedi normal mi bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?