Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıracaklar toplanalım 🌿🌿

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hormon tedavisi olmamızdan kaynaklı daha erken adet oluyoruz hatta daha yoğun kanamalı. Benim aşılamadan sonraki 2.ay yumurtam hiç çatlamamış. Zaten çok az adet oldum. Normalde hiç sekmez. Hormonlar maalesef biraz düzeni bozuyor.

Her hastane farklı bir prosedür istiyor olabilir. Ben 2 adet vukaatlı nüfus kayıt, kimlik fotokopisi ve spermiogram sonucu ile başvuru yapmıştım. Herkes aynı şekilde başvuru yapmıyor olabilir. Doktorunuz en iyi şekil de yönlendirir
Rapor tek seferlik ve 6 ay geçerli. 2. Aşılamada 2. Kere başvuruyorsunuz.

Benimde karnımda kasılmalar var. Geçen seferde vardı. En güzel hamilelik haberini bence beyaz akıntı veriyor. B-Hcg de değer görünmeden 4-5 gün önce saydam bir akıntı oluyor. O hamileliğin habercilerinden.

Evet bat 2 Aralık gibi gözüküyor öyle olursa 22 gün geçiyor aşılamadan sonra
Doğal döngündeki yumurta çatlama tarihin değiştiği için adet olacağın günde değişti. O yüzden 14 gün sonra test yapılsın diyor doktorlarımız. Yumurtanız normalde 15-16. Gün çatlıyordu. Şimdi 12. Gün çatladı
Ben bugun asilama oldum, bana 2 hafta sonra hcg baktir dedi, normalde eski dongume gore adetime 20 gun var.
Normalde adet daha mi ileri tarihte gozukuyor sizin?

Yumurtanızın hiç çatlamadığını nerden anladınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…