Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıranlar yaptıracaklar toplanalım 👼🙋‍♀️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Nasipp61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2019
2.691
En iyi cevaplar
1
2.217
133
Merhaba arkadaşlar benim 3. Aşılamam geçen pazartesi yapıldı beklemedeyim. Dün doktora gittim lekelenmem var diye başka testlerin yanında gebelik testi de yaptırdı sonuç 1.57 çıktı çok üzüldüm ama hala 1 haftam var. Benim gibi bekleyenler birbirimize moral olsun . Zaman geçmek bilmiyor sanki Allah tan çalışıyorum yoksa evde kafayı yerdim unutuyorum yoğunluktan . Hepimizin var bir hayali

Bende bu ay son bir kez normal yolla deneyip eğer yine olmazsa Rabbimde izin verirse Başlıcam aşılamaya bizimki erkek kaynaklı bakalım ne olucak inşallah bu ay olurda aşılamaya gerek kalmaz

Ben de bu ay son kez tüp bebek yaptırıp artık bebek meselesini kafamdan atmak, durumu kabullenmek istiyorum ama eşim ona da müsade etmiyor

Ben de bu ay son kez tüp bebek yaptırıp artık bebek meselesini kafamdan atmak, durumu kabullenmek istiyorum ama eşim ona da müsade etmiyor
Öyle deme ya kafandan atma bazen insanlar 10. Tüp bebekte gebe kalıyorlar ama denemekten vazgeçmiyorlar daha yolun başındayız

İğnenin etkisini attık bedenimizden sanırım :) Ben de kaset test yaptım iğne etkisi ne durumda diye negatif çıktı. Üzülme daha çok erken. Beklemek lazım. Ama ben hamile değilim gibi geliyor bana. Çok sivilce çıktı.

Bende bu ay son bir kez normal yolla deneyip eğer yine olmazsa Rabbimde izin verirse Başlıcam aşılamaya bizimki erkek kaynaklı bakalım ne olucak inşallah bu ay olurda aşılamaya gerek kalmaz
Nedir erkek kaynaklı özel değilse anlatabilir misiniz benimde eşimde sayı azlığı var tüp bebek mi aşılamamı yaptıralım diyoruz bilemedim

Nedir erkek kaynaklı özel değilse anlatabilir misiniz benimde eşimde sayı azlığı var tüp bebek mi aşılamamı yaptıralım diyoruz bilemedim
Eşimde sperm sorunu hareketi morfolojisi sayısı hepsi düşüktü 6 milyondu toplam Kaan hocada 6 ay tedavi oldu tedavi dediysem takviye yazdı normal yolla 6 ay dedi sayılar düzeldi ama hala olmadı bende aşılama düşünüyorum tüp bebek için daha cesaretim yok

Allah sabır versin yaşadığımız imtihandan kurtulmamızı nasip etsin canınızı sıkmayın benim eşiminde 16 milyon sperm morfoloji hız normaldi 2 ay sonra tekrar baktırdık sayı bu sefer 4 milyona düşmüştü 3.ayımız daha dolmadı bizde sıkıntı stresten günlerimiz geçmiyor 2 hafta sonra 3.ayımız dolacak sayımız düzelecek mi bilmiyoruz şimdiden tüp bebeğe hazırladık kendimizi neler kullandınız ? Sayı kaça yükseldi acaba öğrenebilir miyim yeter ki eşim düzelsin kafasındaki stres sıkıntı bitsin

Ben aralikta adetimin ikinci gunu akdeniz tup bebek bolumune gidip ilk asilamami yaptirmak icin basvurucam bakalm. 18 aydir olmuyor araliktaki adetimde 19 olacak . Ne zormus bu surec Allah isteyen herkese istedgi zamanda aratmadan nasip etsin.

Bizimde 6 milyondu hepsi çok kötü değerdeydi Kaan hoca ya gittik DNA hasarı çıktı onu düzeltti promen k ile teatrio yazmıştı şubatta 6 ay normal deneyin dedi olmadı sayılar düzeldi gibi

Ben aralikta adetimin ikinci gunu akdeniz tup bebek bolumune gidip ilk asilamami yaptirmak icin basvurucam bakalm. 18 aydir olmuyor araliktaki adetimde 19 olacak . Ne zormus bu surec Allah isteyen herkese istedgi zamanda aratmadan nasip etsin.
Bi aşılama yaptıralım dedik bu ay normal denicem öbür ay aşılamaya başlamayı düşünüyorum onuda pek önermiyorlar ama tüp bebek için yaşım hem küçük hem korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…