Aşılama Kasım ayında aşılama yaptıranlar yaptıracaklar toplanalım 👼🙋‍♀️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim bu yolda emek veren erkese nasip olsun inşallah. Aşılama raporunda şart 1 yıl canım. Tüp bebekte 3 yıl.
Cok tesekkur ederim bende aralik ayinda gidecegim. Adetimin ikinci gunu. Elimde hsg raporum kan sonuclarim ve spermiyogram sonucumuz var hemen tedaviye baslarlarmi universite hastanesine gidecegm

Cok tesekkur ederim bende aralik ayinda gidecegim. Adetimin ikinci gunu. Elimde hsg raporum kan sonuclarim ve spermiyogram sonucumuz var hemen tedaviye baslarlarmi universite hastanesine gidecegm
Tamamen doktorunuza bağlı. Zaten raporu çıkartmadan adetin 2.günü giderseniz bi sonraki ayı beklersiniz. Rapor öyle hemen çıkan bişey değil. Önceden çıkıyordu ama covidden dolayı işlemler bayağı yavaşlatıldı.

Ust uste iki ay yaptirip olmazsa tup bebek icin islemlere baslamayi dusunuyorum. 2 kere yaptirmak sart o yuzden
Öyle sizin istediğiniz gibi olmuyor malesef tüp bebek ben 1 yıldır uğraşıyorum iki aşılama yaptırabilmek için. Kaldı ki tüp bebek raporunu çıkartmak bir ayı bulabiliyor. Şartları da sağlamanız gerek 3 yıllık evlilik eşinizin veya kendinizin 5 yıllık kesintisiz sigorta primi olması gerek vs vs. Pcoslu iseniz doktorunuz aşılamada ısrar ederse tüp bebeğe hemen geçemezsiniz pcosluların 6 aşılamaya kadar devlette hakkı vardı yanlış hatırlamıyorsam.

Anladim. Raporu nasil cikarttiniz biraz aciklayabilirmisiniz
Ben üniversite hastanesine gitmedim devlet hastanesinde yaptırdım o yüzden sizde farklı olabilir doktor rapor yazıyoe tüp bebek bölümündeki doktorların tamamına imzalattıktan sonra hastane yönetimine götürüp onaylattım. Sonra reçetem yazıldı 3 gün içinde gidip aldım.

Hadi ya ugrasicaz artik napalim . Ben iki ay sonra uc yillik evli olmus olucam diger sigortayla ilgili seylerde tutuyor. Yasim 29

Cok tesekkur ediyorum yardimci oldunuz. Hayirli geceler

Aciklanamayan diye yazdi dosyama. Adetler duzenli hormonlar normal olunca kilo killanma yok. Bakalim surec ne kadar uzayacak tekrardan cok sagolun
Bizde de öyle yazıyor sebepsiz infertelite diye. Ama pcoslu olup adeti düzenli olan hiç bi belirti göstermeden sadece hamile kalamama sorunu yaşayanlar da var pcos görünümündeyse onu da yazıyorlar raporda.

Bizde de öyle yazıyor sebepsiz infertelite diye. Ama pcoslu olup adeti düzenli olan hiç bi belirti göstermeden sadece hamile kalamama sorunu yaşayanlar da var pcos görünümündeyse onu da yazıyorlar raporda.
Durumuma yardimci olur insallah oyleyse. Hizlandircaksa sureci. Psikoloji kalmiyor boyle uzadikca her ay.

Durumuma yardimci olur insallah oyleyse. Hizlandircaksa sureci. Psikoloji kalmiyor boyle uzadikca her ay.
Durumu hızlandırmıyor malesef. Çünkü tüp bebek merkezlerine başvuran hastaların geneli zaten pcoslu. Erkek kaynaklo sorunlarda aşılamaya gerek görmeden tüp bebek yapıyorlar yada kadının amh değeri düşükse vs. Bizler malesef biraz yıpranıyoruz bu süreçte

Hmm durumlar vahim :) cok sagolun bilgiler icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…