bu arada gecen gün devlet hastanesine gittim hamillelik öncesi testler yaptırmak için ama doktor öle bi test yok istiyosan özele git yaptır için rahat etsin dedi.henüz gençsin doktora filan ihtiyacınız yok 1 sene düzenli calısın olmazsa bana gel tekrar dedi hem güldüm hem üzüldüm acıkcası.ben kontroller için gitmiştim kan testi yada rutin kontroller için ama doktor bebek olmuyor zannetti sanırım. cok duyarsız gibi geldi bana.cok arastırdım bazı vitamin eksikliklerinden bile cocuk sakat doğabiliyormus onun için anne adaylarnın kendilerine dikkat etmeleri ve bilinçli olmaları gerekior.bende bu günlerde beylikdüzünde hastane doktor arayısına girdim.hangi hastaneye gidebilirim ?medilife hakkında olumlu yazılar gördüm.bilgisi olan arkadas varsa paylasırsa sevinirim ve tabi fiyat konusunda bilgisi olan varsa paylassın lütfen ..
selammmmmmmmmmmm
:) nasılsınızz durumlar nasıl kızlar
canım ben de gitmiştim özele, dr yazdı testleri çok çok ucuz bir özel hastaneydi ama testler 350 tl gibi bir şey tuttu ben de yaptırmadım zaten yaptıramadan da hemen hamile kaldım sağlık ocağında bazılarını yaptırdım ücretsiz ama bağışıklık sistemi testleri yapılmıyormuş orda onları yaptıramadım öyle kaldı
kolay gelsin şimdiden canım Allah hasretini cektirmeden versin sana da bi tane bebiş.olursa yine burda paylaş :) biz de bu ay yani 14 ünden itibaren calısmaya baslıycaz bakalım hayırlısı olsun inş.Selam kızlar
Bende yumurtlama tarihimden itibaren başlıyorum korunmamaya 16-17-18 Aralık'ta korunmayacağım kısmetse inşallah..
Enfeksiyonlar erteletmek zorunda bırakmıştı beni..
Dün de bi arkadaşım aylarca uğraşmasının sonunda sevinçle arayarak müjdeledi hamile olduğunu..Çok mutlu oldum arkadaşımın adına..
Bakalım bizler kaç ay uğraşacağız...
Hepimiz için hayırlısı kızlar..
canım ben de gitmiştim özele, dr yazdı testleri çok çok ucuz bir özel hastaneydi ama testler 350 tl gibi bir şey tuttu ben de yaptırmadım zaten yaptıramadan da hemen hamile kaldım sağlık ocağında bazılarını yaptırdım ücretsiz ama bağışıklık sistemi testleri yapılmıyormuş orda onları yaptıramadım öyle kaldı
canım bu arada ne kadarlık hamilesin ve kacıncı denemede hamile kaldın.soruyorum çünkü ilk denemede hamile kalınırmı die merak ediyorum.doktorlar %25 ihtimal vermişler ama .. ben 2 cocuk istiyorum ve birini şubatta diğerini de eylül yada ekimde doğurmak istiyorum.ben şubat dogumluyum çünkü:) eşimde ekim.mayısta hamile kalırsam şubatta dogurcaktım ama hemen hamile kalmak zormus aylarca ugrasabilirsin onun için şimdiden basla dediler.ben de bu ay baslıycam bakalım :):)
canım bu arada ne kadarlık hamilesin ve kacıncı denemede hamile kaldın.soruyorum çünkü ilk denemede hamile kalınırmı die merak ediyorum.doktorlar %25 ihtimal vermişler ama .. ben 2 cocuk istiyorum ve birini şubatta diğerini de eylül yada ekimde doğurmak istiyorum.ben şubat dogumluyum çünkü:) eşimde ekim.mayısta hamile kalırsam şubatta dogurcaktım ama hemen hamile kalmak zormus aylarca ugrasabilirsin onun için şimdiden basla dediler.ben de bu ay baslıycam bakalım :):)
günaydın herkesee
beklemede07 sabah test yapıp sonucu bildirecekti ama gelmemişşşinşallah busefer kalınından çift çizgisi çıkmıştır sevinçten unutmuştur yazmayı:116:
benim yumurtlama testlerini kontrol ettim, kargoda dağıtıma çıkmış eli kulağında gelir...inşallah kaçmamıştır yumuşum:18:
canım benim de şöyle oldu ben bir kaç ay sonra düşünüyordum ama şimdi denemeye başlayalım ne zaman olacağı belli olmaz dedik zaten kasımda bayram fln vardı hani çok da çalışma olmaz dedik ama hemen ilk ayda oldu şu an 6+5im canım.. sen de başla canım gerçekten ne zaman olacağı belli olmaz benimki şanstı inşallah Allah herkese istediği zamanda versin ben hamile kalınca anladım ki gerçekten hemen istiyormuşum olmasaymış çok üzülecekmişim hemen olmadı diye
senin şu lafların yok mu eyecha çıbık ve yumuş :):) bayılıyorum
:))
yazdıklarını görünce yüzümde bir gülümseme oluştu ister istemez. ben de senin gibi doğum yapmak istediğim ayları hesaplayıp ona göre korunmayı bırakmıştım..ama malesef evdeki hesap çarşıya uymadı üzerinden 4-5 ay bile geçti. ne zaman olacağını hiç kimse bilemez. bence en hayırlısı elinden gelen önlemleri alarak ne zaman olursa diye allaha havale etmek çünkü gerçekten hayat ve özellikle çocuk konusu programlamaya gelmez.. hakkında hayırlısı olsun umarım istediğin zaman gelir bebeğin...
yaaa bişi soracağım, 1 sene beklemeden biz aşılama denemek istiyoruz desek yapmıyor mu doktorlar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?