KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

çok tebrik ederim canım darısı başımıza inşallah kaçıncı denemede oldu?

Canım vala ben hemen olcak diye bekledim ama sonradan anladımki istediği zaman geliyor 5. denememizdi ve inşallah herşey yolunda gider çünkü hala inanamıyorumm. bu arada merak ettiğiniz herhangi bişey varsa bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım inanın kızlar bu topik bana uğurlu geldi.. ve bu ay kesin adet olucam diyodum hiç aklımdan geçmediiiii

çok sevindim senin adına peki tutması için nelere dikkat ettin?

belirtilerin nelerdi canım kaç gün geçti reglin :)

çok sevindim senin adına peki tutması için nelere dikkat ettin?

son adetimin ilk gününden sayarak 10. 12. 13. 14. 16. ve 18. günlerde ilşki oldu. 27 günde geliyor reglim . belimin altına yastık koyup bekliyodum bi ara uyanıp onu da kaldırdım uyudum öyle sabaha kadar hiç kalkmadım. bi de bu ay çok fındık ve ceviz yedim her gün hemen hemen.adetime 8 gün kala kasık ağrılarım başladı kesin dedim bu ay adet olucam sora da ilişki olmadı zaten ve sadece adet belirtisi yaşadım başka hiçbir belirt yok bi de göüslerim ağrıdı her zamanki kadar canımm

reglin kaç gün gecikince test yaptın peki hayatım...

7si akşamı dayanamadım çıkmaz ama yapim dedim ilk önce çıkmadı bikaç dk sora tekrar baktım çok çok silik bi çizgi vardı tabi inanmadım eşime gösterdim o da sanki var gibi dedi test dandik bişiydi amaaaan dedim heralde yanlış ertesi gün bitane yaptım başka marka o da silik çıkınca acaba demeye başladım ve bu sabah da test yaptım daha da silikti en iyisi kan dedim hastaneye gittim ve rahatladım canım

ben de aynı formülü uyguladım ceviz fındık incir ben de deneyeceğim güzel fikir sağol canım:) ne kadardır evlisin? ben 6 aylığım daha korunmuyoduk ama olsun diye de çaba harcamadık bu ay çok dikkat ettim inşallah allah bana da verir

:):) ayy canım hepimise nasip olur inşalahhh :):)

canım eşine de yedir mutlaka hatta bilir misin cevizli sucuk diye bişi var ceviz ve pekmezle yapılan işte eşime her gün yedirdim canım inan hiç beklemediğin anda geliyo aylardır üzülüp durdum bu ay aman artık olursa olsun dedim geldi. hayırlı zamanda gelir inşallah beklemek çok zor ben 2 buçuk yıldır evliyim 5 aydır korunmuyorum senin bi de yeni evliliğin tadını çıkar

Kızlaaaaaaaaar sabah geç kaldığım için yazamadım. testim yine silikti gidip kan verdim veeeeeeeeeeeeeeeee pozitifff hala inanamıyorum

Tebrik ederim canım..
Bu topiğe maaşallah diyeyim çok uğurlu geliyo galiba..Kaçıncı hamile çıktı..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah..
Bizde 10 gün sonra başlayacağız kısmetse bakalım hayırlısı acele etmek istemiyorum ama hayırlı zaman ne zamansa o zaman olur inşallah...

çok teşekkür ederim canım çok düşünme diyolar ya kızardım ama haklıymışlar galiba hayırlısı hakkında

Bu arada kızlar eşlerinize nescafe içirin bol bol.Dr'dan alınmış bir tavsiyedir.Spermleri hızlandırıyormuş..

Kızlaaaaaaaaar sabah geç kaldığım için yazamadım. testim yine silikti gidip kan verdim veeeeeeeeeeeeeeeee pozitifff hala inanamıyorum

senn nerdesinnnnnnnnnn!!!! :)) dedim bu kız kesin güzel haberler aldı, bulutların üstünde gezio, unuttu bizi çok sevindimmmmmm yaaa, Allah'ım sağlıkla, sağlıklı bebişini kucağına almayıda nasip etsin :124::124:

şimdi herhangi bi belirti olana kadar idrak edemez tabi insan hamiş olduğunu, bizlerede dua et

Son düzenleme:
Bu arada kızlar eşlerinize nescafe içirin bol bol.Dr'dan alınmış bir tavsiyedir.Spermleri hızlandırıyormuş..

yaa bende onu burada okumuştum, türk kahvesi olsa olmaz mı aceb?? bi de ne zaman içircekmişizzz, ben yarım saat öncesi diye okudum ama bilmiorum doğru mu:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…