KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

arkadaşlarrr hepinizi çok tebrik ederimmmmm...çok sevindim adınızaaa...Rabbim sağlıkla sağlıklı bebişlerinizi kucağınıza aldığınızgünüde göstersin inşallah...darısı biz tüm isteyenlere

neeeeee,çok güzel bi haber bu

geçti mi adet günün?? geçmediyse bile hemen koş bi kan ver çabukkkkkkkkkk:)))))

evet bu kadar güzel haber ve kutlamadan sonra bendeki son durumdan bahsedeyim

ne yazık ki bizim bu ay yalan olacak sanırım. yumuş günüm ya dün ya da bugün olması lazım, ama eşim rahatsız, o yüzden çalışma yok bu ay olursa doğumgünümde test yaparım, çift çizgi hediyem olur belki diyodum ama kısmet değilmiş anlaşılan

ossun bende internetten önümüzdeki ay kullanmak üzere ovaluasyon testi aldım.18 tane+ 2 gebelik testi 20 tl. adama hemen bugün kargoya ver dedim yarın elime geçer geçmez hemen bi yaparım, belkim yumuşumu ucundan yakalarız haftasonu bi ümit diye

işte böyleyken böleeeee

normalde dün gelmesi gerekti hala yok ama ben hala inanamıyorum azcık daha beklesem miiii

yaa cnm ikisinde de silik çift çizgi çıkmışşşşş ben şimdiye buraya mesaj yazacağıma çoktaaaann hastane yolunu tutmuştum

yani yoksada varsada bir an önce öğrenmek bence daha güzel...

inşallah yakalarsın bu ay ilk denemeniz miydi canım yaa işte ne yazık ki bir ayda hamile kalınabilcek toplasan 4 gün var ne yazıkkiiii

slm kızlar ben de bu siteye yeni üye oldum sırf bu konuda dertleşmek için evleneli 6 ay oldu bizden sonra evlenen arkadaşlarım hamile kalınca korkmaya başladım fazla gecikmeden benim de bir bebeğim olsun istiyorum bu ay dikkatli davrandım inşallah Allahım anne olmayı nasip eder

yaa cnm ikisinde de silik çift çizgi çıkmışşşşş ben şimdiye buraya mesaj yazacağıma çoktaaaann hastane yolunu tutmuştum

yani yoksada varsada bir an önce öğrenmek bence daha güzel...

doğru söylüyosun aslında ben de çatlamak üzereyim ama okuldan geldim acayip yorgunum gidecek dermanı kendimde bulamadım açıkçası..yarın sabah bi test daha yapıcam ona göre giderim artık dua edin yaaaaaaaaa inşallah bu sefer gelmiştir bebişimmm

Merhaba canım benim de 5. denemede anca o da daha kesin bile diil kimseye aldırış etme bence evet kolay değil ben de hep şaşırırdım 2. 3. ayda hemen hamile kalanlara ama olmuyorsa demekki zamanı var.bekle sabret ve dua et inşallah rabbim doğru zamanda verir bebişini..

inşallah yakalarsın bu ay ilk denemeniz miydi canım yaa işte ne yazık ki bir ayda hamile kalınabilcek toplasan 4 gün var ne yazıkkiiii

geçen ay ilkti ama olmadı...ben bu aydan çok ümitliydim, çok çalışcaz diodum o da yalan oldu:)) evet yaa çok az gün var, anlamıorum zaten ne zaman yımırtladığımıda, 5-6 gün akıntımoluyo o sırada hangisi yumurta akıntısı hangisibaşı hangisisonubellideğil. bakalımşu ovaluasyon testleri işe yararsa hemen bildiririmsizede... hoş inşallah seninbi ihtiyacın kalmadı gitmeyecekmisin kan vermeye??

öncelikle hoşgeldin ve tebrik ederimmmm:))) daha çıtır evlilersiniz ne güzel...peki evlendiğinizden beri korunmuyor musunuz?

inşalllaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ayy sabah hemen yap, sonra bizede bildir ama...güne güzel haberlerle başlayalım sevinelim hepberaber

Daha 2. bu ay demek... ümitsiz olmak için erken ve ben her gün hem kendim hem bebiş isteyenler için çok dua ediyorumm. birbirimizin duygularını ancak biz anlarız çünkü

Daha 2. bu ay demek... ümitsiz olmak için erken ve ben her gün hem kendim hem bebiş isteyenler için çok dua ediyorumm. birbirimizin duygularını ancak biz anlarız çünkü

yok ümitsizliğe kapılmadım da böle sonbahar bebişi olsaydı diye istidoum, bundan sonra olursa kış bebişi olacak...ama olsu, olsunda o farketmez yazı kışı:)))

arkadaşlar merhaba.konuyu gördüm hemen geldim.bende yeni evliyim 5 ay doluyor.ve eşim bebek istiyor ben daha erken oldugunu düşünüyordum ancak bu forum sayesinde cok sey öğrendim.örneğin ben mayısta yaparım subatta da doğururum die düşünürken ha deyince olmadıgını öğrendim.onun için de bu ay baslıycaz bakalım.heyecanlıyım erken belki ama tuhaf seyler hissediyorum.herkesin hakkında hayırlısı olsun inş.Allah isteyene aratmadan hasretini cektirmeden versin inş.

hoşgeldinnn aramızaaa evet bende hemen kasımda pıt diye kalacağımı düşünüodum...ama buaradaki yazılanları okuyunca insan sabırlı olması gerektiğini anlıyor:)) sağlıkla, sağlıklı bebiş versinde Rabbim, sabreder beklerizz

daha yeni başlayacaksınız zaten hadi hayırlısı...:) yumurtlama gününden sonraki acaba tuttu mu sürecini yaşadığın 15 gün çok yavaş ve zor geçiyor ilk başta, hazırla kendini yaneee

hoşbulduk tskler. :) anladım hayırlısı olsun bakalım heyecanlıyım ama korkuyor gibiyimde cok değişik bişey ama bebek fotoları görünce bende istiyorum bi tane demeden edemiyorum:)

inşallah canım insan ilk denemede hemen olsun istiyo işte adetim gelirse büyük hayal kırıklığı olacak ama Allah ım hayırlı zamanda versin diyorum inşallah senin çabaların da karşılığını bulur canım bebişin vardır

hoşbulduk tskler. :) anladım hayırlısı olsun bakalım heyecanlıyım ama korkuyor gibiyimde cok değişik bişey ama bebek fotoları görünce bende istiyorum bi tane demeden edemiyorum:)

:))) korku olacak illa ki sonuçta hayat değiştiren birşey...ben hazırım değişsin hayatımmmm:)))

neyse benim paydos saatim geldi, eve kaçayımm

görüşürüzzz

çok teşekkür ederim:) hayır canım hiç korunmadık ama olsun diye de hiç dikkat etmedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…