KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

valla samimiyetimi nasıl algılarsın bilmiyorum ama, biz kızlar bu topicte öyleyiz.. şekerim bebekle bağını mağını kur, bak rabbim nasip etmiş bizler ottan çöpten meded umuyoruz, onlar bitiyor, yumurtluyamıyoruz,o bitiyoruz kocaların mız mızlıkları başlıyor geceler hüsran..... valla biz böyleyiz daha içimizden 3 gebe çıkarabildik onlarla avunup haberlerini okuyoruz...gebelerin duaları kabul olurmuş sende bizim için iyi düşünürsen bizde senin gibi inşalla bağ kurabiliriz...oooohhhhhh

Hayırlı olsun canım.peki ilk belirtilerin nasıldı yani hissettin mi öğrenmeden önce?

Benimki çok enteresan oldu sanırım. Aklımın ucundna bile geçmezken bir gün giyinirken gögüslerimde bir dolgunluk hissettim ve sanırım o zaman 1 haftaydı kendi kendime adet dönemim yakın dedim ama bir anormallik sezdim, 1 hafta sonra vajinada garip garip gıdıklanmalar ya da anlamadıgım sanki üşütmüşüm gibi kasılmalar oldu. Sonra o akşam bir rüya gördüm rüyamda 2 aylık hamileydim rüya o kadar gerçek gibiydiki sabah kalktığımda o fikirle ancak öğlene kadar yaşayabildim ve öğlen yemeğinde eczaneden bir test aldım belli belirsiz 2.inci çizgi cıktı sonra koşarak hastaneye gittim. Doktor adet gününe var nasıl anladın dedi bende kadına rüya gördüm dedim böyle belirtiler oldu dedim o zaman vücudunu iyi dinliyorsun dedi. Ben gününü biliyorum dedim ama o ilk regl zamanından alıyoruz 4 hafta dedi birde Doktor göğüşlerde 4-5 gün sonra ilk belirti başlar dedi. Belki yarımcı olur diye yazıyorum ama herkeste aynı reaksiyonları göstermez sanırım diyede düşünüyorum.
Bu arada Teşekkür ederim...
Şimdi etrafıma daha dikkatli baktığımda arkadaşlarımın hikayelerini dinliyorum bir arkadaşım hiçbir sorununun olmaması rağmen 2 sene uğraşmış, bir diğeri 6 ay bir diğer 1 sene... İnşallah herkesin istediği gibi en hayırlı zamanda olmasını diliyorum...

Tabi etmem mi en içten dileklerimle ederim

arkadaşlar ben 7 kasımda en son adet olmuştum 24 günde bir adet olurum..29unda hamile olduğumu öğrendim ve şimdilik herşey yolunda galiba.:)))bir sıkıntım yok 2.doktor kontrolüm ayın 12sinde keseyi görücez inşallah.ben kaç haftalık hamile oluyorum yaa hesap işim doğrumu sizce 4+2 diye düşünüyorum ama...

görüşemedik şekerim....

o gün cok yogunlastı işler o yüzden görüşemedik...bugün anacugumla asure yaptık mesguldum aksam 8 de nöbete girecem sabaha kadar nöbet tutacam...........ara ara internete girdigimde belki rast gelir görüsürüz.....kusura bakma.........

gülüm döktürmüşün nagmeleri........ =) dogru söylüyon ...........gebe hanımlar bizede dua edin......vallahi her hamile hanım gördügümde ya da yeni bebegi olan hanımları gördükçe kıskanclık duygularım kabarıyor............RABBİM BİZE DE O GÜZEL ANNELİK DUYGUSUNU NASİP ETSİN........cok özeniyorum ya.........

Hayırlı olsun canım.peki ilk belirtilerin nasıldı yani hissettin mi öğrenmeden önce?

3 4 aydır deniyoduk ama bu ay ihtimal vermemiştim.. benim en büyük belirtim göğüsler olmuştu yumurtlama günümden bir kaç gün sonra hassasiyet başladı adet öncesi gibi bir ağrı değildi çok değişik bi ağrı..acı,ağrı vardı çok acıyolardı üstümü değiştirirken bile.. uçları sızlıyodu arada kaşınıyordu..bunun dışında
ağzımın tadı hiç yoktu,erkenden uykum geliyordu sabahları kalkmak istemiyordum,
beklenen adet tarihime yakın zamanda adet olacakmış gibi ağrım oldu,
karnımın alt kısmında dolgunluk gibi bişe vardı gece özelilkle rahatsız ediyordu sağa sola dönerken
birde turşu yemiştim oldukça şimdi daha iyi anlam veriyorum bu belirtiere..
Yani hissetmiştim ama yine de yanılma payı bırakmıştım.. dün test aldım bu sabah yaptım ve ikinci çizgi belirgindi. doktora gittim kan testi için ama doktor ultrasondan keseyi gördü kan testine gerek yok dedi..10 gün sonra kalp atışını dinlemek için çağırdı..
Ben de hep bakardım kk ne belirti arardım ama eğer hamileyseniz mutlaka bi tuhaflık oluyor bünyenizde bir şekilde belli ediyo kendini bir de stres çok önemli bir faktör kesinlikle ilk istediğimiz ay adetim ilk defa tam bir ay gecikmişti stresten, olmaz dediğim ay oldu. Allah isteyen herkese versin inşallah

Teşekkür ederim senin de hamileliğin hayırlı olsun..hayırlısıyla dünyaya getiririz inşallah.bugün doktora gittim kan testi için önce ultrasondan görmek istedi doktor karından baktı ve kese oluşmuş dedi..kan testine gerek yok dedi.son adet tarihine göre 5 hafta 4 günlük dedi. internet hesaplayıcılarına göre 4+5 diyor.. kan testine bakmadan ne kadarlık olduğunu söylemesi sağlıklı bir tespit mi acaba?

kızlar dün yaptığım gebelik testinde çok net olmasa da çift çizgiyi görmüştüm...bugün hastaneye gittim küçük bi ilçe gebelik idrarda bakılıyo ..onda da pozitif çıktı..evt hamileyimmm..önümüzdeki haftaya randevu alcem dr umdan ...kese ve olursa kalp atışı için...inş..hayırlısıyla bi sorun çıkmadan alırız bebişlerimizi kucağımıza....bu arada belirtilerimide yazaım yoğun bel ağrısı ,,sol tarafımda batma keskin bu da...göğüs ağrım da var...bi de sürekli açım yesem de doymuyorum....darısı tüm isteyenlerin başına

Hayırlı olsun canım..

canımmm tebrikleeerrr!!!

Canım uzun uzun anlatmışsın çok teşekkür ederim. Benim adet günüm normalde bugün ve gelmedi pek şaşmaz. yarın test yapmayı düşünüyorum ve sanırım çoooooooook heyecanlyım kızlar nolur dua edin(

Canım hayırlı olsun kaç gün geçmişti adetin??

tebrrrrrrrrrrrikkkkkkkkkkkkleeeeeeeeeeer

cnm inşallahhh bebişin seninledirr AMİNNN...

tüm hamiş kızları tebrik ederimmm dualarınızı esirgemeyin bizlerdeennnn:)hayırlı olsun hepiniz içinn

Allah kabul etsin.... sanırım şimdi uyuyorsun, rüyanda gebe kaldığını gör şekerim...

Rica ederim ne demek insan bu dönemde bir ışık bir belirti arıyor kendinde..İnşallah güzel haberlerini alırız..

Dün msj yazdıktan sonra dayanamadım test yaptım kızlar ve silik 2. çizgi belirdi neyse yine emin olamadım ve sabah tekrar yaptım farklı bi markayla ve yine silikti ama vardı yani inansam mı bilemiyoruuuuuuuuuuum acayip bi haldeyim ben!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…