Eylül 15'inde evlendim. Ve Kasım ayında bir kaza sonucu hamileyim... Sevinelimmi üzelelim mi bilemedik ve ben garip bir şekilde bunu rüyamda gördüm. Reglime daha 5 gün kala içime kurt düştü test yaptım. İkinci çizgi belli belirsiz çıktı ve hastaneye gittim sonuç pozitif.
Adet günüme göre 4 Haftalık benim tarihime göre 2 haftalık hamileyim yarında 5 haftalık olacak.
Fikre alışamadım ama yaşımda 29 olduğu için aldırma gibi bir düşüncem yok ama çok küçük olduğu için onunla bağ kuramıyorum. İnsan kendini garip hissediyor. Eşim ve ben çok yoğun çalışıyoruz ve ben öğrendiğimden beri hiçbirşeye konsantre olamıyorum.
Bu bebek bana bir armağan gibi geliyor. Plansız programsız ve herşeyin denk gelerek bir gecede olması. Öğrendikten sonra sürekli forumları okuyorum, Herkese herşeyin en iyisini ve en hayırlısını diliyorum...
Uğraşıp deneyenlere bir tavsiyede bulunamayacağım ama sanırım anladığım kadarıyla kafadan çıkartmak ve yumurtlama günlerine denk gelmesi çok önemli ben bir sitede ilk regl gününüz yazın kaç haftalık hamilesiniz söyleyelim diye bir test buldum. Tarihi girdiğimde şu zamanda doğuracaksınız muhtemelende şu gün hamile kadınız dedi ve hamile kaldığım günde söylediği gündü.
Sevgiler,
Hayırlı olsun canım.peki ilk belirtilerin nasıldı yani hissettin mi öğrenmeden önce?
valla samimiyetimi nasıl algılarsın bilmiyorum ama, biz kızlar bu topicte öyleyiz.. şekerim bebekle bağını mağını kur, bak rabbim nasip etmiş bizler ottan çöpten meded umuyoruz, onlar bitiyor, yumurtluyamıyoruz,o bitiyoruz kocaların mız mızlıkları başlıyor geceler hüsran..... valla biz böyleyiz daha içimizden 3 gebe çıkarabildik onlarla avunup haberlerini okuyoruz...gebelerin duaları kabul olurmuş sende bizim için iyi düşünürsen bizde senin gibi inşalla bağ kurabiliriz...oooohhhhhh
görüşemedik şekerim....
valla samimiyetimi nasıl algılarsın bilmiyorum ama, biz kızlar bu topicte öyleyiz.. şekerim bebekle bağını mağını kur, bak rabbim nasip etmiş bizler ottan çöpten meded umuyoruz, onlar bitiyor, yumurtluyamıyoruz,o bitiyoruz kocaların mız mızlıkları başlıyor geceler hüsran..... valla biz böyleyiz daha içimizden 3 gebe çıkarabildik onlarla avunup haberlerini okuyoruz...gebelerin duaları kabul olurmuş sende bizim için iyi düşünürsen bizde senin gibi inşalla bağ kurabiliriz...oooohhhhhh
Hayırlı olsun canım.peki ilk belirtilerin nasıldı yani hissettin mi öğrenmeden önce?
eight tebrik ederim canım çok sevindim eğer 2. çizgi belirginse beta hcg yüksektir kanda çıkar istersen baktır, 1500ü geçtiyse keseyi de görebilirsin inş ama tabi alttan muayeneyle ben hep alttan oldum hiçbir zararı olmadı korkma canım gerçi benim alttan bile 3500te belli oldu ama bakalım ben de pzt gidicem hepimiz için hayırlısı
kızlar dün yaptığım gebelik testinde çok net olmasa da çift çizgiyi görmüştüm...bugün hastaneye gittim küçük bi ilçe gebelik idrarda bakılıyo ..onda da pozitif çıktı..evt hamileyimmm..önümüzdeki haftaya randevu alcem dr umdan ...kese ve olursa kalp atışı için...inş..hayırlısıyla bi sorun çıkmadan alırız bebişlerimizi kucağımıza....bu arada belirtilerimide yazaım yoğun bel ağrısı ,,sol tarafımda batma keskin bu da...göğüs ağrım da var...bi de sürekli açım yesem de doymuyorum....darısı tüm isteyenlerin başına
kızlar dün yaptığım gebelik testinde çok net olmasa da çift çizgiyi görmüştüm...bugün hastaneye gittim küçük bi ilçe gebelik idrarda bakılıyo ..onda da pozitif çıktı..evt hamileyimmm..önümüzdeki haftaya randevu alcem dr umdan ...kese ve olursa kalp atışı için...inş..hayırlısıyla bi sorun çıkmadan alırız bebişlerimizi kucağımıza....bu arada belirtilerimide yazaım yoğun bel ağrısı ,,sol tarafımda batma keskin bu da...göğüs ağrım da var...bi de sürekli açım yesem de doymuyorum....darısı tüm isteyenlerin başına
3 4 aydır deniyoduk ama bu ay ihtimal vermemiştim.. benim en büyük belirtim göğüsler olmuştu yumurtlama günümden bir kaç gün sonra hassasiyet başladı adet öncesi gibi bir ağrı değildi çok değişik bi ağrı..acı,ağrı vardı çok acıyolardı üstümü değiştirirken bile.. uçları sızlıyodu arada kaşınıyordu..bunun dışında
ağzımın tadı hiç yoktu,erkenden uykum geliyordu sabahları kalkmak istemiyordum,
beklenen adet tarihime yakın zamanda adet olacakmış gibi ağrım oldu,
karnımın alt kısmında dolgunluk gibi bişe vardı gece özelilkle rahatsız ediyordu sağa sola dönerken
birde turşu yemiştim oldukça şimdi daha iyi anlam veriyorum bu belirtiere..
Yani hissetmiştim ama yine de yanılma payı bırakmıştım.. dün test aldım bu sabah yaptım ve ikinci çizgi belirgindi. doktora gittim kan testi için ama doktor ultrasondan keseyi gördü kan testine gerek yok dedi..10 gün sonra kalp atışını dinlemek için çağırdı..
Ben de hep bakardım kk ne belirti arardım ama eğer hamileyseniz mutlaka bi tuhaflık oluyor bünyenizde bir şekilde belli ediyo kendini bir de stres çok önemli bir faktör kesinlikle ilk istediğimiz ay adetim ilk defa tam bir ay gecikmişti stresten, olmaz dediğim ay oldu. Allah isteyen herkese versin inşallah
cnm inşallahhh bebişin seninledirr AMİNNN...Canım uzun uzun anlatmışsın çok teşekkür ederim. Benim adet günüm normalde bugün ve gelmedi pek şaşmaz. yarın test yapmayı düşünüyorum ve sanırım çoooooooook heyecanlyım kızlar nolur dua edin(
3 4 aydır deniyoduk ama bu ay ihtimal vermemiştim.. benim en büyük belirtim göğüsler olmuştu yumurtlama günümden bir kaç gün sonra hassasiyet başladı adet öncesi gibi bir ağrı değildi çok değişik bi ağrı..acı,ağrı vardı çok acıyolardı üstümü değiştirirken bile.. uçları sızlıyodu arada kaşınıyordu..bunun dışında
ağzımın tadı hiç yoktu,erkenden uykum geliyordu sabahları kalkmak istemiyordum,
beklenen adet tarihime yakın zamanda adet olacakmış gibi ağrım oldu,
karnımın alt kısmında dolgunluk gibi bişe vardı gece özelilkle rahatsız ediyordu sağa sola dönerken
birde turşu yemiştim oldukça şimdi daha iyi anlam veriyorum bu belirtiere..
Yani hissetmiştim ama yine de yanılma payı bırakmıştım.. dün test aldım bu sabah yaptım ve ikinci çizgi belirgindi. doktora gittim kan testi için ama doktor ultrasondan keseyi gördü kan testine gerek yok dedi..10 gün sonra kalp atışını dinlemek için çağırdı..
Ben de hep bakardım kk ne belirti arardım ama eğer hamileyseniz mutlaka bi tuhaflık oluyor bünyenizde bir şekilde belli ediyo kendini bir de stres çok önemli bir faktör kesinlikle ilk istediğimiz ay adetim ilk defa tam bir ay gecikmişti stresten, olmaz dediğim ay oldu. Allah isteyen herkese versin inşallah
arkadaşlar ben 7 kasımda en son adet olmuştum 24 günde bir adet olurum..29unda hamile olduğumu öğrendim ve şimdilik herşey yolunda galiba.:)))bir sıkıntım yok 2.doktor kontrolüm ayın 12sinde keseyi görücez inşallah.ben kaç haftalık hamile oluyorum yaa hesap işim doğrumu sizce 4+2 diye düşünüyorum ama...
cnm inşallahhh bebişin seninledirr AMİNNN...
tüm hamiş kızları tebrik ederimmmdualarınızı esirgemeyin bizlerdeennnn:)hayırlı olsun hepiniz içinn
o gün cok yogunlastı işler o yüzden görüşemedik...bugün anacugumla asure yaptık mesguldum aksam 8 de nöbete girecem sabaha kadar nöbet tutacam...........ara ara internete girdigimde belki rast gelir görüsürüz.....kusura bakma.........
Canım uzun uzun anlatmışsın çok teşekkür ederim. Benim adet günüm normalde bugün ve gelmedi pek şaşmaz. yarın test yapmayı düşünüyorum ve sanırım çoooooooook heyecanlyım kızlar nolur dua edin(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?