KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

Aynı anda yazmışızz aklımdaydı vala çok acele çıktım mecburenn amiiiiiin inşallah sen de bana dua et de herşey yolunda gitsin. bak gelince bekledim seni:)

eyecha nerdesin sana verdiğim sözü tutamadım sabah yazamadım özür dilerimm ama bak iyi haberlerle döndüm canım!

burdayımm cnmm ne demek cnm, süper haber vallahi yaa, çok sevindim...

böle hamiş haberleri aldıkça burada, bi anda böle içimde bi sıcaklık oluo, bi ümit oluo, sanki ben hamileymişim gibi heyecan yapıom:)) sıra bize de gelecekkk inşallahhhh

Son düzenleme:

bak bu işler nöbetleşe buna inan ben de okuyup okuyup hamişlere sevindim hep ve şimdi inşallah sıra bana geldi umarım rabbim kimseyi bekletmez canım çıkmam lazım şimdilik hepinizi öpüyoru dua edin nolurrr

etmem mi cnm... Rabbim tüm isteyenlere önce çift çizgiyi görmeyi, sonra sağlıklı hamilelik geçirmeyi, sonra da sağlıkla, sağlıklı bebişlerini kucaklarını almayı nasip etsin...aminnnnnnnn

bak bu işler nöbetleşe buna inan ben de okuyup okuyup hamişlere sevindim hep ve şimdi inşallah sıra bana geldi umarım rabbim kimseyi bekletmez canım çıkmam lazım şimdilik hepinizi öpüyoru dua edin nolurrr

görüşürüzzz cnm, dikkat et kendine, zorlama fazla kendini hiç birşey için

gülüm bende hamilelik oncesi test yaptırmak istedim elibos döndüm ne muayene etti ne de kan idrar testi.hiçbişey yapmadı..ben de diretince hormon testi yapalım ama senin hiç biseyin yoktur kendine kuruntu yapma.sırf süphen gitsin diye yapalım dedi...yani oda benim ricam üzerine....sonra da gercekten turp gibiymişim masallah barekallah..1 sene icersinde olmazsa gel ...suan için cok acele ediyorsun stres yapma zamana bırak dedi.....öle işte..bende senin düsündügün gibi benimle ilgilenmedi diye cok kızdım....özel hastaneler cok ilgileniyomus arkadasım gitti a dan z ye herseyini incelemiş...sonra da bilgilendirmiş.... devlet hastanesi adam akıllı ilgilenmiyo....içinde uhde kaldıysa git özele daha iyi bilgi alırsın bacım............

bacım gecen ay bende gittim devlet hastanesine lakin doktor bana ne kan idrar testi yaptı ne muayene....bunlara gerek olmadıgını dile getirdi bende diretince hormon testi yaptırmak istedim sırf ben istedim diye yapalım sırf süphemin gitmesi için.ama senin hiçbiseyin yoktur bosuna yapıyoruz bu testi cok stres yapıyorsun daha 5 ay olmus bebek düsüneli dedi...bende sinir oldum.....ama hakkatten turp gibiymişim masallah barekallah tahlil sonucları normal degerlerdeydi...ben meger cok stres yapıyomus ve aceleymişim....zamana bırak 1 sene içinde olmazsa gel ayrıntılı bir sekilde irdeleriz tüpleri rahmi filan dedi.........yani sanki salladı beni..........pek kaaaleye almadı cok kızdım ben de bi daha gitmedim..ama bi arkadasım özele gitti doktor bütün tahlilleri yapmıs güzelce bilgiler vermiş......cok güzel ilgilenmiş arkadasımla...yani pek ilgilenmiyolar.....iiçinde uhde varsa sen özele git daha iyi bilgi alırsın.........

ayyiiiii ne kadar güzel kız hadi bakam hayırlısı insallah darısı bizim basımıza...............bize de duat et gülüm ya bizimde olsun bebişimiz.............. =)

selam herkese...

Bende hasta olmadım 1 gün gerçide... test yaptık net bir şekilde tek çizgiiiiiiiiiiii!

beklemede oy canım cok sevindim hayırlı olsun rabbim diğer isteyen bütün herkeşe nasip etsin inşallah hayırlısı ile doğururuz

beklemede oy canım cok sevindim hayırlı olsun rabbim diğer isteyen bütün herkeşe nasip etsin inşallah hayırlısı ile doğururuz

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn insallah marit....canım sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor???anlat bakalım

ayyyyyyyyy insallah o listeye ben de eklenirim birgün..................yesilimsi bende hamile olursa beni ekle olur mu???????söz ver bakim.......... =)

s ö z

Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin senle birlikte bendeee şeker eklerim tabi lafı bile olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…