senn nerdesinnnnnnnnnn!!!! :)) dedim bu kız kesin güzel haberler aldı, bulutların üstünde gezio, unuttu biziçok sevindimmmmmm yaaa, Allah'ım sağlıkla, sağlıklı bebişini kucağına almayıda nasip etsin :124::124:
şimdi herhangi bi belirti olana kadar idrak edemez tabi insan hamiş olduğunu, bizlerede dua et
eyecha nerdesin sana verdiğim sözü tutamadım sabah yazamadım özür dilerimmama bak iyi haberlerle döndüm canım!
burdayımm cnmmne demek cnm, süper haber vallahi yaa, çok sevindim...
böle hamiş haberleri aldıkça burada, bi anda böle içimde bi sıcaklık oluo, bi ümit oluo, sanki ben hamileymişim gibi heyecan yapıom:)) sıra bize de gelecekkk inşallahhhh
bak bu işler nöbetleşe buna inan ben de okuyup okuyup hamişlere sevindim hep ve şimdi inşallah sıra bana geldi umarım rabbim kimseyi bekletmez canım çıkmam lazım şimdilik hepinizi öpüyoru dua edin nolurrr
yaa bende onu burada okumuştum, türk kahvesi olsa olmaz mı aceb?? bi de ne zaman içircekmişizzz, ben yarım saat öncesi diye okudum ama bilmiorum doğru mu:44:
Kızlaaaaaaaaar sabah geç kaldığım için yazamadım. testim yine silikti gidip kan verdim veeeeeeeeeeeeeeeee pozitifffhala inanamıyorum
inşallah canım teşekkürler inşallah benim de herşey yolunda gider korkuyorum
bu arada gecen gün devlet hastanesine gittim hamillelik öncesi testler yaptırmak için ama doktor öle bi test yok istiyosan özele git yaptır için rahat etsin dedi.henüz gençsin doktora filan ihtiyacınız yok 1 sene düzenli calısın olmazsa bana gel tekrar dedi hem güldüm hem üzüldüm acıkcası.ben kontroller için gitmiştim kan testi yada rutin kontroller için ama doktor bebek olmuyor zannetti sanırım. cok duyarsız gibi geldi bana.cok arastırdım bazı vitamin eksikliklerinden bile cocuk sakat doğabiliyormus onun için anne adaylarnın kendilerine dikkat etmeleri ve bilinçli olmaları gerekior.bende bu günlerde beylikdüzünde hastane doktor arayısına girdim.hangi hastaneye gidebilirim ?medilife hakkında olumlu yazılar gördüm.bilgisi olan arkadas varsa paylasırsa sevinirim ve tabi fiyat konusunda bilgisi olan varsa paylassın lütfen ..
Allah kabul etsin.... sanırım şimdi uyuyorsun, rüyanda gebe kaldığını gör şekerim...
bu arada gecen gün devlet hastanesine gittim hamillelik öncesi testler yaptırmak için ama doktor öle bi test yok istiyosan özele git yaptır için rahat etsin dedi.henüz gençsin doktora filan ihtiyacınız yok 1 sene düzenli calısın olmazsa bana gel tekrar dedi hem güldüm hem üzüldüm acıkcası.ben kontroller için gitmiştim kan testi yada rutin kontroller için ama doktor bebek olmuyor zannetti sanırım. cok duyarsız gibi geldi bana.cok arastırdım bazı vitamin eksikliklerinden bile cocuk sakat doğabiliyormus onun için anne adaylarnın kendilerine dikkat etmeleri ve bilinçli olmaları gerekior.bende bu günlerde beylikdüzünde hastane doktor arayısına girdim.hangi hastaneye gidebilirim ?medilife hakkında olumlu yazılar gördüm.bilgisi olan arkadas varsa paylasırsa sevinirim ve tabi fiyat konusunda bilgisi olan varsa paylassın lütfen ..
Canım vala ben hemen olcak diye bekledim ama sonradan anladımki istediği zaman geliyor 5. denememizdi ve inşallah herşey yolunda gider çünkü hala inanamıyorumm. bu arada merak ettiğiniz herhangi bişey varsa bildiğim kadar yardımcı olmaya çalışırım inanın kızlar bu topik bana uğurlu geldi.. ve bu ay kesin adet olucam diyodum hiç aklımdan geçmediiiii
H A M İ Ş L E R İ M İ Z
MEHTAP8
ALPELLA
MARİT
beklemede07
üzüldüm hayırlı be gülüm............önümüzdeki maclara bakalım.dert etmemeye calış..........selam herkese...
Bende hasta olmadım 1 gün gerçide... test yaptık net bir şekilde tek çizgiiiiiiiiiiii!
beklemede oy canım cok sevindim hayırlı olsun rabbim diğer isteyen bütün herkeşe nasip etsin inşallah hayırlısı ile doğururuz
ayyyyyyyyy insallah o listeye ben de eklenirim birgün..................yesilimsi bende hamile olursa beni ekle olur mu???????söz ver bakim.......... =)
s ö z
Amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin senle birlikte bendeee şekereklerim tabi lafı bile olmazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?