KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

üzüldüm hayırlı be gülüm............önümüzdeki maclara bakalım.dert etmemeye calış..........

Aynen,ama beklemiodum zaten? neden diceksin o kadar sık birlikte olmadık bu ay,işten güçten geç gelioruz valla vakit kalmıyo ya bide siz nasıl düşünüyosunuz bilmiyorum da...

Normal gelişerek birlikte olmakla diğer türlü olmak çok farklı ya.. Oyun gibi geliyo ilginç yani,ben ve eşim de böle düşünüyoruz? Hani oluruna bırakmak duygu bakımındada daha iyi gelio sanki ? Katılan varmı bilmiorum.

haklısın.......bebiş aklımdan cıkmıyoki...........ilişki esnasında düsünmemek gerekiyomus ama elde degil..........

haklısın.......bebiş aklımdan cıkmıyoki...........ilişki esnasında düsünmemek gerekiyomus ama elde degil..........

düşünmenin dışında,hani birbirine bakıosun başlasakmı başlamasakmı falan diye o ilginç gelio bana... hani olsun bitisn der gibi

düşünmenin dışında,hani birbirine bakıosun başlasakmı başlamasakmı falan diye o ilginç gelio bana... hani olsun bitisn der gibi

Yumurtlama Tarihi Hesapla | gebelik doğum hamilelik yumurtlama günü Canım bu siteye gir yumurtlama gününü cok güzel tespit ediyo.............ben yumurtlama günlerini kacırdım esim nöbetteyken ben evde ben evdeyken esim nöbet tuttu...bu ay sansım az ilişki olayı pek olmadı.hiç sansım yok.........işten zaman olmuyo ki............ama gönül bebiş diyo baska bişi demiyo...........

valla yumurtlama günleri belli olsada uymuyo işte. herşeyi bırakıp tamı tamına çalışmak lazım. o kadar kolay olsa tek tük ilişkiyle herkesin milyonlarca bebeği olurdu:)

kızlar bende kasım ayında çalışma yapanlardanım çok şukur dun müjdesin aldım inanın 3 aydır çok stres yapmıştım ve hamileliğimi adetimin 13 gun gecikmesinden sonra defalarca negatifi görmeme ragmen kan testi doğru sonucu verdi gec döllenmeymiş inşalla tez zamanda rabbim hepinize nasip eder

hadi yaaa hayırlı olsun canım.... 13 gün gecikmede gecikmeymiş yani:)

cnm dun öğrendimkşi sabit bi yumurtlama zamanı yokmuş mesela doktorum adet bitiminden başlayana kadar her dönemde kalınabileceğini belirtti mesela ben resmen adet olacağım gun yumurtlamışım iyiki çalışmayı bırakmamışım

öncelikle tebrik ederim canım bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah, çok güzel bir konuya değinmişsin. Doktorlar bakar adet günü geçmiş mi, farlutalı yazar gönderir. demez ki yumurtlamanın bi standartı yok, bekle hamilelik olabilir. Bana da verdiler farlutalı, belki tutunmadan düşük yaptırıyor haberimiz yok. O yüzden sabırlı olmak beklemek lazım. bu forumda kaç kişi adeti geçtikten haftalar sonra hamile kaldığını öğrenmiş. Allahtan burası var da öğreniyoruz.

çok doğru diyosun cnm doktorum baktı ultrosonla bişey yok kan testi yapcam onadad çıkmazsa yne ilaç falan yok haftaya kadar adet olmazsan yine test yapıcam dedi ki sonuç geldiğim
nde değerlerden adet gununde yumurtlamışın dedi doktor çok önemli ona guvenim bi kat daha arttı dediğn gibi banada sökturucu verse olan bebeği kaybetcektim

kızlarr akşam kan verdim test için şimdi sonucu aldım hamileyim..... dualarınız için çok teşekkür ederim.. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh :):)

Kızlaaaaaaaaar sabah geç kaldığım için yazamadım. testim yine silikti gidip kan verdim veeeeeeeeeeeeeeeee pozitifff hala inanamıyorum

kızlarr akşam kan verdim test için şimdi sonucu aldım hamileyim..... dualarınız için çok teşekkür ederim.. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh :):)

tebrik ederim kızlar maşallah bu topiğe giren hamile kalıyor yeşilimsi bu işi ticarete dökelim ya rağbet çok olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…