KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

tüm hamişleri tebrik ederimm hayırlı olsunnnnnn :)
benimde son 11 gün geri sayım başladı ...............
dualarınızı esirgemeyinnnnn

s.a ark ilk önce hamile ark tebrık edıorm cok sevındm yeşilimsi canm bnd ins hamileyim tahmınler o yönde demekkı belirtıler bosa deil pazartesii net bi şekılde buradan yayınlarım

s.a ark ilk önce hamile ark tebrık edıorm cok sevındm yeşilimsi canm bnd ins hamileyim tahmınler o yönde demekkı belirtıler bosa deil pazartesii net bi şekılde buradan yayınlarım

cnmm nasılsınnn görüşemiyoruzz naptın yaptın mı testt hadi inşallahhh gelir bebişlerimiiizzzz

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cok sevindim...........hadiiiiiiiii gözün aydın.darısı bizim basımıza............

cnmm nasılsınnn görüşemiyoruzz naptın yaptın mı testt hadi inşallahhh gelir bebişlerimiiizzzz

kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cok sevindim...........hadiiiiiiiii gözün aydın.darısı bizim basımıza............

kızlar cok saol un ins ama suan da fena kasık agrım var yha gece kaç kez uyandım gelip gecıo....bu arada gamzelal cım saol ii iim sen nasılsn evet hıc denk gelemıoruz..

offf ya bende hiç böleee belirti yok.......anlasılan yine fosssssssssss.........bu ay da bebiş yok bende..........

cnm o hiç belli olmaz...... benim belirtiler gibi bişiler war ammaaaa fossssssss çıkıcağına eminimmmm
hayırlısı olsunnnn ..............
wede hiç belirti hismetteyenlerde oluyormuşş .....
gününmüz gelmeden umut kesmeyelim..
nezaman batın ...

bat ne demek ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…