ayyiiiii ne kadar güzel kız hadi bakam hayırlısı insallah darısı bizim basımıza...............bize de duat et gülüm ya bizimde olsun bebişimiz.............. =)
wwwwwwwwuuu bir hamiş dahaaaa,hayırlı olsun canımmm
ayyiiiii ne kadar güzel kız hadi bakam hayırlısı insallah darısı bizim basımıza...............bize de duat et gülüm ya bizimde olsun bebişimiz.............. =)
beklemede oy canım cok sevindim hayırlı olsun rabbim diğer isteyen bütün herkeşe nasip etsin inşallah hayırlısı ile doğururuz
kızlarr akşam kan verdim test için şimdi sonucu aldım hamileyim..... dualarınız için çok teşekkür ederim.. allahım isteyen herkese nasip etsin inşallahhh :):)
H A M İ Ş L E R İ M İ Z
MEHTAP8
ALPELLA
MARİT
beklemede07
çirkinördekyavrusu
H A M İ Ş L E R İ M İ Z
MEHTAP8
ALPELLA
MARİT
beklemede07
çirkinördekyavrusu
s.a ark ilk önce hamile ark tebrık edıorm cok sevındm yeşilimsi canm bnd ins hamileyim tahmınler o yönde demekkı belirtıler bosa deil pazartesii net bi şekılde buradan yayınlarım
kubsn bak sana 2 kere cevap yazmışım heyecandanyoksa bu bir işaret mi??
s.a ark ilk önce hamile ark tebrık edıorm cok sevındm yeşilimsi canm bnd ins hamileyim tahmınler o yönde demekkı belirtıler bosa deil pazartesii net bi şekılde buradan yayınlarım
cnmm nasılsınnn görüşemiyoruzz naptın yaptın mı testt hadi inşallahhh gelir bebişlerimiiizzzz
kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzz cok sevindim...........hadiiiiiiiii gözün aydın.darısı bizim basımıza............
kızlar cok saol un ins ama suan da fena kasık agrım var yha gece kaç kez uyandım gelip gecıo....bu arada gamzelal cım saol ii iim sen nasılsn evet hıc denk gelemıoruz..
bende batı bekliyorum cnmm kasıklarım belim bacağım ağrıyoo bakalım kısmettt
offf ya bende hiç böleee belirti yok.......anlasılan yine fosssssssssss.........bu ay da bebiş yok bende..........
cnm o hiç belli olmaz...... benim belirtiler gibi bişiler war ammaaaa fossssssss çıkıcağına eminimmmm
hayırlısı olsunnnn ..............
wede hiç belirti hismetteyenlerde oluyormuşş .....
gününmüz gelmeden umut kesmeyelim..
nezaman batın ...
bat ne demek ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?