KASIM Ayında Bebiş İçin Çalışmaya Başlayanlar'ın Yeri:)

cnm 2 aydır ne belirtiler oldu kesin hamileyim dedim tabi boş çıktı am bu ay hiç belirtim yokti ki hala hafif gögus sızlaması dışında bi belirti yok ve gebeym doktorum kesinlikle psikolojik oldunu söledi

cnm 2 aydır ne belirtiler oldu kesin hamileyim dedim tabi boş çıktı am bu ay hiç belirtim yokti ki hala hafif gögus sızlaması dışında bi belirti yok ve gebeym doktorum kesinlikle psikolojik oldunu söledi

ayyy ne güzell hayırlı olsun cnm allah tamamına erdirsin inşallahh :)
darısı başımıza .......

bende psikolojik sanıyordum değilmiş

ilk belirtim gögüslerin aşırı şişmesi ama ağrım yoktu

sonra ağızda metal hissi ve kuruluk

en sonra adet olacakmışım gibi ağrı ve akıntı

vucudumun şişliklerinin inmesi

gögüslerimin eski haline dönmesi

sonuç pozitif maşallah

şu andada gögüslerde hassasiyet ve kasıklardaki kasılmalar karın ağırısı

Allah Hayırlısıyla kurtarsın

Sizler içinde dua ediyorum kızlar

Accident demek göğüslerin indi hmmm ya benanlamdim.gitti hamile kaldigimda hemen goguslerim kocaman oluyor zaten büyükler :s

canım tebrık edrım allah saglıgıyla kucagına almayı nasip etsın cok sevındım...

2 aralıktan itibaren çok büyümüşlerdi
benim bat 9 aralıktı
tam regl olacağım gün indi normal boyutunda şu anda
benimde zaten büyük merak etme

dün düğüne gittim ne görüm herkesler hamile halamın kızı 3 aylık, amcamım kızı 3 aylık, öteki amcamım gelini 2 bucuk aylık birde uzaktan bi akraba var o kızda 4 aylık baya güldüm yıllardır ailede böle bir patlama olmamıştı yanlız hala incecikler @ ne gögüsleri ağrımış nede birşey ben kime çektim ki acep

Son düzenleme:
hany canım gelmedin mi daha? ben de birazdan hazırlanıp çıkıcam dr randevum var Allah yardımcımız olsun canım

Ya bende 85 bedenim Allah nasip eder de hamile kalır ve de doğurursam o memeler hangi boyutlara varır çok korkuyorum

umarım herkesin keyfi yerindedir...

alepllaaa ve hanyy doktordan dönmediniz mi daha? güzel haberlerle gelin inşallah...bekliozz

umarım herkesin keyfi yerindedir...

alepllaaa ve hanyy doktordan dönmediniz mi daha? güzel haberlerle gelin inşallah...bekliozz

slmmm canımmm..ben yarınıda bi atlatsam hastalanmadan belki bebiş vardır die daha bi keyifli olcam ama bilmiomm fazlada ümitlenmek istemiom...sen napıosun nasıl gidiyo...

hany tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin ben dr.a gittim malesef gelişmemiş kese prş günü son kez bakıp alacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…